Magda i Saga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No to to mnie dziwi. Co za różnica gdzie kupisz pusty druk. Tyle, ze potem w macierzystym oddziale należy ja zarejestrować, nadać numer, podstęplować, wpisac opłacona składkę. Ja na twoim miejscu juz dawno bym sobie załatwiła książeczke przez warszawiaków Quote
sic! Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Magda no do czego Ty mnie namawiasz???do oszustwa?:razz: :razz: :diabloti: kurka raz chciała coś zrobić jak przykazane jest a tu co? Quote
Magda i Saga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Do jakiego oszustwa? poprosiłabym jakiegos warszawiaka, zeby poszedł do oddziału i nabył mi na KP na moje nazwisko książeczke pracy, druk pusty i z tym bym się udała do własnego trójmiastowego odziału i tyle. kurde, jak nie potrawia przez miesiąc książeczki przysłac to ide po nia do żródeł. Quote
sic! Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiem wiem żartowałam no! TO przez ten upał mi się na mózg rzuca chyba:) W rezultacie chyba tak zrobię bo to dramat jakiś jest. Quote
Mokka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Magda i Saga napisał(a):Do jakiego oszustwa? poprosiłabym jakiegos warszawiaka, zeby poszedł do oddziału i nabył mi na KP na moje nazwisko książeczke pracy, druk pusty i z tym bym się udała do własnego trójmiastowego odziału i tyle. kurde, jak nie potrawia przez miesiąc książeczki przysłac to ide po nia do żródeł. U nasz w oddziale nie dają czystych książeczek, każda ma nadany numer i wpisane są co najmniej podstawowe dane - imię i nazwisko przewodnika, właściciela, imię psa. Tak przynajmniej było, jak swoje wyrabiałam... Quote
Magda i Saga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No mnie sie też ztroche ciepło na głowę rzuciło i sie na zartach nie poznaję:splat: Quote
OlaAB Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Magda i Saga napisał(a):Do jakiego oszustwa? poprosiłabym jakiegos warszawiaka, zeby poszedł do oddziału i nabył mi na KP na moje nazwisko książeczke pracy, druk pusty i z tym bym się udała do własnego trójmiastowego odziału i tyle. kurde, jak nie potrawia przez miesiąc książeczki przysłac to ide po nia do żródeł. hmm.. na mój gust to kłóci się to z zasadami druków ścisłego zarachowania, a skoro każda książeczka ma nadawany UNIKALNY numer - to chyba do takich należą? skoro nie można nabyć pustych książeczek "na zapas" np. klub dla swoich potencjalnych nowych członków to i taki "myk" nie przejdzie :shake: Quote
Magda i Saga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A gdybys chciała kupić na inny oddział dla całego klubu? Ja nie miałam żadnych problemów z książeczkami, ale to dzieki mojemu kierownikowi sekcji, który mi je z W-wy zwyczajnie przywiózł. Quote
Magda i Saga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Właśnie przeglądam taka książeczkę i nie widzę w niej żadnego unikalnego numeru, tylko kropeczki na jego wpisanie:diabloti: Ale jestem za porządkiem i juz nikogo więcej do grzechu namawiac nie będę. SIC żeby ci do głowy nie przyszło załatwiac sobie książeczke inaczej niż przez własny Oddział:eviltong: Quote
sic! Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dopszz proszę Pani :razz: Nie macie tego nr telefonu?? na pewno? bo jak ja tam kurna zadzwonię... Quote
Ludek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 OlaAB napisał(a):hmm.. na mój gust to kłóci się to z zasadami druków ścisłego zarachowania, a skoro każda książeczka ma nadawany UNIKALNY numer - to chyba do takich należą? Ale ten unikalny nr Pani w oddziale sama wpisuje ręcznie. Nie jest nigdzie wydrukowany (tak mi sie w każdym razie wydaje) więc moim zdaniem nie powinno byc problemu z zakupem czystego druku i udaniem się do macierzystego oddziału po stosowne nr, pieczatki itp. W W-ie książeczki są. Od wczoraj jestem w końcu jej szczęśliwą posiadaczką:) Quote
sic! Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mam ją mam! Normalnie do mojego oddziału przysłali!!:multi: so lepper późno niż nigdy:) Quote
Mokka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 :cool2: Ale rodowodu dalej ni masz :diabloti: Quote
sic! Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A właśnie że mam! (zaocznie znaczy siem) LALUNA mi da, pekińczykowy hehehe:)) Quote
Agata Hanel Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mokka napisał(a):U nasz w oddziale nie dają czystych książeczek, każda ma nadany numer i wpisane są co najmniej podstawowe dane - imię i nazwisko przewodnika, właściciela, imię psa. Tak przynajmniej było, jak swoje wyrabiałam... Ja w moim nowym zielonogórskim oddziale dostałam książeczkę ale pani była ewidentnie zielona, bo ja sama kazałam jej wbić pieczątkę i się podpisać. Resztę sama wypełniłam w domu. A z kolei ja sama się nie dokształciłam bo widzę że nie mam numeru książeczki!! Teraz próbuję nakręcić oddział żeby zaprowadzili stosowną ewidencję i dali mi ten numer!! Pierwszy mój chrzest zamierzam odbyć z Rejką w Legnicy, a nie chciałabym być tylko widzem przez brak numeru. Mokka- nie każdy oddział jest tak profesjonalny jak twój:diabloti: Quote
Mokka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Agata Hanel napisał(a):Pierwszy mój chrzest zamierzam odbyć z Rejką w Legnicy, a nie chciałabym być tylko widzem przez brak numeru. Mokka- nie każdy oddział jest tak profesjonalny jak twój:diabloti: Myślę, że tego braku nikt nie zauważy, ale nigdy nie wiesz, kiedy Ci go wypomną :diabloti: . Jak wiadomo - strzyżonego... :diabloti: Quote
CHI Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 "Jakby co" to w Legnicy będę mieć 3 czyste książeczki (sprzedam po cenie zakupu :razz: ) optymistycznie zamówiłam 5 dla naszego Oddziału, a mam tylko 2 psy do agility:diabloti:... i życie pokazało, że u nas to na razie wszystko:mad: pozdrawiam CHI i AB z BBB (Agilitowe Białe z Bull-Box-Bandy:razz: ) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Będziecie w Legnicy z białasem ? :loveu: Koniecznie muszę go wygłaskać :evil_lol: Quote
Guciek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Będziecie w Legnicy z białasem ? :loveu: Koniecznie muszę go wygłaskać :evil_lol: ja go wygłaskałam w sobotę :loveu: Quote
Ania_Carmen Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czy do Agility i zawodów posłuszeństwa (obedience, PT itp.) jest jedna książeczka, czy są dwie rózne? Quote
Mudik Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ludek napisał(a):Ale ten unikalny nr Pani w oddziale sama wpisuje ręcznie. Nie jest nigdzie wydrukowany (tak mi sie w każdym razie wydaje) więc moim zdaniem nie powinno byc problemu z zakupem czystego druku i udaniem się do macierzystego oddziału po stosowne nr, pieczatki itp. W W-ie książeczki są. Od wczoraj jestem w końcu jej szczęśliwą posiadaczką:) Hmm kiedy chciałam kupić w warszawskim(chyba 22.08)to sie okazało ,że dzień wcześniej ostatnie sprzedali wrrrr.... zamówili podobno ale jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam to nadal nie mieli ,próbowałam się dodzwonic do głównego (choć Pani w warszawskim stwierdziła ,że nie wartobo są ewidencjonowane i nie da rady tam nabyć sic!)niestety po jednym wolnym sygnale zajęty tak jakby słuchawkę odkładali. Więc napisałam maila ale chyba się odpowiedzi nie doczekam. Mam nadzieję,że Ula dostanie je w poniedziałek i wreszcie je będę mieć, chciałabym do zamknięcia zgłoszeń na Fort Cup mieć numer hmm,hmm zobaczym... Quote
APSA Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Już mają, kupiłam dla Puni w zeszły piętek :) . Quote
Mokka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 :loveu:Ania_Carmen napisał(a):Czy do Agility i zawodów posłuszeństwa (obedience, PT itp.) jest jedna książeczka, czy są dwie rózne? Rżne som. W ksiżeczce do obedience nie da się wpisać agilitowych wyników, wymagałoby to trochę ekwilibrystyki ;) Quote
PATIszon Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Mokka napisał(a)::loveu: Rżne ... Ze niby CO robisz? I to tak z samego rana z poniedzialka?:crazyeye: Quote
Mokka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Zara do Ciebie zadzwonię, nudzisz się z samego rana :angryy: Quote
Recommended Posts