Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to to mnie dziwi. Co za różnica gdzie kupisz pusty druk. Tyle, ze potem w macierzystym oddziale należy ja zarejestrować, nadać numer, podstęplować, wpisac opłacona składkę. Ja na twoim miejscu juz dawno bym sobie załatwiła książeczke przez warszawiaków

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda
no do czego Ty mnie namawiasz???do oszustwa?:razz: :razz: :diabloti:
kurka raz chciała coś zrobić jak przykazane jest a tu co?

Posted

Do jakiego oszustwa? poprosiłabym jakiegos warszawiaka, zeby poszedł do oddziału i nabył mi na KP na moje nazwisko książeczke pracy, druk pusty i z tym bym się udała do własnego trójmiastowego odziału i tyle. kurde, jak nie potrawia przez miesiąc książeczki przysłac to ide po nia do żródeł.

Posted

wiem wiem żartowałam no! TO przez ten upał mi się na mózg rzuca chyba:)
W rezultacie chyba tak zrobię bo to dramat jakiś jest.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Do jakiego oszustwa? poprosiłabym jakiegos warszawiaka, zeby poszedł do oddziału i nabył mi na KP na moje nazwisko książeczke pracy, druk pusty i z tym bym się udała do własnego trójmiastowego odziału i tyle. kurde, jak nie potrawia przez miesiąc książeczki przysłac to ide po nia do żródeł.

U nasz w oddziale nie dają czystych książeczek, każda ma nadany numer i wpisane są co najmniej podstawowe dane - imię i nazwisko przewodnika, właściciela, imię psa.
Tak przynajmniej było, jak swoje wyrabiałam...

Posted

Magda i Saga napisał(a):

hmm.. na mój gust to kłóci się to z zasadami druków ścisłego zarachowania, a skoro każda książeczka ma nadawany UNIKALNY numer - to chyba do takich należą?

skoro nie można nabyć pustych książeczek "na zapas" np. klub dla swoich potencjalnych nowych członków to i taki "myk" nie przejdzie :shake:

Posted

A gdybys chciała kupić na inny oddział dla całego klubu? Ja nie miałam żadnych problemów z książeczkami, ale to dzieki mojemu kierownikowi sekcji, który mi je z W-wy zwyczajnie przywiózł.

Posted

Właśnie przeglądam taka książeczkę i nie widzę w niej żadnego unikalnego numeru, tylko kropeczki na jego wpisanie:diabloti: Ale jestem za porządkiem i juz nikogo więcej do grzechu namawiac nie będę. SIC żeby ci do głowy nie przyszło załatwiac sobie książeczke inaczej niż przez własny Oddział:eviltong:

Posted

OlaAB napisał(a):
hmm.. na mój gust to kłóci się to z zasadami druków ścisłego zarachowania, a skoro każda książeczka ma nadawany UNIKALNY numer - to chyba do takich należą?

Ale ten unikalny nr Pani w oddziale sama wpisuje ręcznie. Nie jest nigdzie wydrukowany (tak mi sie w każdym razie wydaje) więc moim zdaniem nie powinno byc problemu z zakupem czystego druku i udaniem się do macierzystego oddziału po stosowne nr, pieczatki itp.

W W-ie książeczki są. Od wczoraj jestem w końcu jej szczęśliwą posiadaczką:)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Mokka napisał(a):
U nasz w oddziale nie dają czystych książeczek, każda ma nadany numer i wpisane są co najmniej podstawowe dane - imię i nazwisko przewodnika, właściciela, imię psa.
Tak przynajmniej było, jak swoje wyrabiałam...

Ja w moim nowym zielonogórskim oddziale dostałam książeczkę ale pani była ewidentnie zielona, bo ja sama kazałam jej wbić pieczątkę i się podpisać. Resztę sama wypełniłam w domu. A z kolei ja sama się nie dokształciłam bo widzę że nie mam numeru książeczki!! Teraz próbuję nakręcić oddział żeby zaprowadzili stosowną ewidencję i dali mi ten numer!! Pierwszy mój chrzest zamierzam odbyć z Rejką w Legnicy, a nie chciałabym być tylko widzem przez brak numeru.
Mokka- nie każdy oddział jest tak profesjonalny jak twój:diabloti:

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Pierwszy mój chrzest zamierzam odbyć z Rejką w Legnicy, a nie chciałabym być tylko widzem przez brak numeru.
Mokka- nie każdy oddział jest tak profesjonalny jak twój:diabloti:

Myślę, że tego braku nikt nie zauważy, ale nigdy nie wiesz, kiedy Ci go wypomną :diabloti: . Jak wiadomo - strzyżonego... :diabloti:

Posted

"Jakby co" to w Legnicy będę mieć 3 czyste książeczki (sprzedam po cenie zakupu :razz: ) optymistycznie zamówiłam 5 dla naszego Oddziału, a mam tylko 2 psy do agility:diabloti:... i życie pokazało, że u nas to na razie wszystko:mad: pozdrawiam
CHI i AB z BBB
(Agilitowe Białe z Bull-Box-Bandy:razz: )

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Będziecie w Legnicy z białasem ? :loveu: Koniecznie muszę go wygłaskać :evil_lol:

ja go wygłaskałam w sobotę :loveu:

• 1 month later...
Posted

Ludek napisał(a):
Ale ten unikalny nr Pani w oddziale sama wpisuje ręcznie. Nie jest nigdzie wydrukowany (tak mi sie w każdym razie wydaje) więc moim zdaniem nie powinno byc problemu z zakupem czystego druku i udaniem się do macierzystego oddziału po stosowne nr, pieczatki itp.

W W-ie książeczki są. Od wczoraj jestem w końcu jej szczęśliwą posiadaczką:)

Hmm kiedy chciałam kupić w warszawskim(chyba 22.08)to sie okazało ,że dzień wcześniej ostatnie sprzedali wrrrr.... zamówili podobno ale jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam to nadal nie mieli ,próbowałam się dodzwonic do głównego (choć Pani w warszawskim stwierdziła ,że nie wartobo są ewidencjonowane i nie da rady tam nabyć sic!)niestety po jednym wolnym sygnale zajęty tak jakby słuchawkę odkładali. Więc napisałam maila ale chyba się odpowiedzi nie doczekam. Mam nadzieję,że Ula dostanie je w poniedziałek i wreszcie je będę mieć, chciałabym do zamknięcia zgłoszeń na Fort Cup mieć numer hmm,hmm zobaczym...

Posted

:loveu:

Ania_Carmen napisał(a):
Czy do Agility i zawodów posłuszeństwa (obedience, PT itp.) jest jedna książeczka, czy są dwie rózne?

Rżne som. W ksiżeczce do obedience nie da się wpisać agilitowych wyników, wymagałoby to trochę ekwilibrystyki ;)