Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonia napisał(a):

I jak zwylke prze zemnie będziecie pewnie sie tez nabijac z klubu...

Ale masz o nas zdanie wyrobione:lol: To ja się może zacznę nabijąc już zawczasu ;)
A tak serio, to nie bój się, nikt się nabijać nie będzie:razz: Jeszcze chyba nie zdarzył sie taki, coby się wstydził przynależności do określonego klubu i nie chciał zradzić, z jakim psem biega ;)

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że zrobiłam to nieumyślnie, jeżeli jakieś osoby poczuły się urażone to na prawdę Je przepraszam.
Pewnie mam takie nastawienie do świata bo zawsze mi nic nie wychodzi.
Tym razem też mi nie wyszło.Chyba teraz już rozumiecie.

Posted

Wcale nie dałas ciała, spoko. Pytaj o co chcesz. I wogóle to się cieszę, że tacy młodzi jak ty chcą biegać. Mama sie moze zapisc do związku narazie za ciebie, książeczke pracy powinnaś uzyskać w oddziale ZKwP w swoim mieście, poproś by na ostatniej stronie wbili ci opłacona składkę za 2007 rok. jak ci się z ksiązeczka pracy nie uda załatwić to pamiętaj miec legitymacje związkowa mamy z opłacona składką i świadectwo szczepienia psa (książeczkę zdrowia)

Posted

Miałam się przedstawić więc:Mam na imię Sonya Kaczmarczyk, mam dwa psy:Vigo-prawie sznaucer średni, i rottweilera-Ramzesa.
Ćwiczę w klubie "Psie ranczo" (szczecin)od jakiegoś roku.
Poprzednio ćwiczyłam w klubie "HOP",aż do czasu kiedy dojezdzanie stalo się uciążliwe.Zmieniłam klub na psie ranczo i we wrześniu Nikoś wpadl pod samochod.Chyba po miesiącu (nie jestem pewna) wzięłam psa ze schroniska, z którym obecnie trenuje.
To chyba koniec.

Posted

sonia123 napisał(a):
Miałam się przedstawić więc:Mam na imię Sonya Kaczmarczyk, mam dwa psy:Vigo-prawie sznaucer średni, i rottweilera-Ramzesa.

A ja Cię chyba kojarzę :lol: . Byłaś na IAL-u w Szczecinie w sierpniu ubiegłego roku, prawda?

Nie bardzo rozumiem, dlaczego:

1- mielibyśmy się nabijać z Twojego klubu? co jest złego w Psim Ranczu? :-o

2 - Aneta miałaby Cię zabić za to, że się ujawniłaś? ona czasami jest fajna ;) poza tym ona też tu zagląda, więc to chyba nie grzech

Widzisz, mówiłam, że w polskim agility wszyscy się znają i Ty też nie jesteś anonimowa, ani całkiem nieznana. Twoja instruktorka też nie jest jakąś nieznaną osobą, a i o klubie "Psie Ranczo" niejeden słyszał :lol: .
I po co się tak czaić? ;)

Posted

a więc witaj w gronie agilitowców :loveu: ,
nie było tak strasznie z tym przedstawieniem się?;)
bardzo fajnie, że biegacie u Anety (nie bój się jej pytać o wszystko - na pewno Ci pomoże)

no to czekamy na jakiś debiut jako zawodnik :cool3:

Posted

Witaj Sonia z Psiego Rancza

Ja mam taka mala uwage: nie trzeba pisac nowego posta jesli chce sie cos dopowiedziec. Mozesz uzyc opcj EDIT (taki guziczek w prawym dolnym rogu posta)

Posted

Dobra to ja już nie będę odpisywać na zarzuty w stosunku do "Paskudy_Bandziora" :eviltong:
Chyba sobie w podpisie napiszę, że mój nick to imiona moich psów :evil_lol:
Jakby co to ja Paula jestem :razz:

Sonia a na jakie zawody się wybierasz?
Ja na IAL-u byłam, ale Cię nie kojarzę :eviltong:

Posted

Paula, na razie na jakieś nieoficjalne pojadę,bo na pierwszy raz to nie będę sie na głęboką wodę wrzucać;) gdziekolwiek będą jakiś nieoficjalne zawody to się na pewno zjawię:lol:, ale na te w czerwcu nie jadę bo one są w Białymstoku:-o

Posted

Jeszcze chciałam powiedzieć, że moje imię poprawnie mówi się Sonya, ale jak chcecie to piszcie i mówcie 'Julka"bo na drogie imie mam Julitta i z tego to się wzięło;)

Posted

[quote name='sonia123']Jeszcze chciałam powiedzieć, że moje imię poprawnie mówi się Sonya, ale jak chcecie to piszcie i mówcie 'Julka"bo na drogie imie mam Julitta i z tego to się wzięło;)A ja jeszcze raz napisze, zebys uzywala przycisku EDIT, nie pisz posta pod postem.
dziekuje.

Posted

A co, jeżeli nie będę miała jeszcze książeczki...? Konkretniej chodzi mi o Bydgoszcz 2 maja. Oddział książeczki zamówił, miały być po świetach, nie ma. Dziś dzwonię - nie ma, pytać po 24. kwietnia... :/

[grrr chyba jako jedyna z o/sopot jade...]