zakla Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 sonia napisał(a): I jak zwylke prze zemnie będziecie pewnie sie tez nabijac z klubu... Ale masz o nas zdanie wyrobione:lol: To ja się może zacznę nabijąc już zawczasu ;) A tak serio, to nie bój się, nikt się nabijać nie będzie:razz: Jeszcze chyba nie zdarzył sie taki, coby się wstydził przynależności do określonego klubu i nie chciał zradzić, z jakim psem biega ;) Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wiem, że zrobiłam to nieumyślnie, jeżeli jakieś osoby poczuły się urażone to na prawdę Je przepraszam. Pewnie mam takie nastawienie do świata bo zawsze mi nic nie wychodzi. Tym razem też mi nie wyszło.Chyba teraz już rozumiecie. Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ja nie wstydze się, że należe do tego klubu. Tylko po raz chyba tysięczy dałam ciała:oops: Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ja biegam, a raczej czołgam się z takim...prawie prawie sznaucerem średnim. Nazywa się Vigo i ma 17 miesięcy:p Quote
Magda i Saga Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wcale nie dałas ciała, spoko. Pytaj o co chcesz. I wogóle to się cieszę, że tacy młodzi jak ty chcą biegać. Mama sie moze zapisc do związku narazie za ciebie, książeczke pracy powinnaś uzyskać w oddziale ZKwP w swoim mieście, poproś by na ostatniej stronie wbili ci opłacona składkę za 2007 rok. jak ci się z ksiązeczka pracy nie uda załatwić to pamiętaj miec legitymacje związkowa mamy z opłacona składką i świadectwo szczepienia psa (książeczkę zdrowia) Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Miałam się przedstawić więc:Mam na imię Sonya Kaczmarczyk, mam dwa psy:Vigo-prawie sznaucer średni, i rottweilera-Ramzesa. Ćwiczę w klubie "Psie ranczo" (szczecin)od jakiegoś roku. Poprzednio ćwiczyłam w klubie "HOP",aż do czasu kiedy dojezdzanie stalo się uciążliwe.Zmieniłam klub na psie ranczo i we wrześniu Nikoś wpadl pod samochod.Chyba po miesiącu (nie jestem pewna) wzięłam psa ze schroniska, z którym obecnie trenuje. To chyba koniec. Quote
Magda i Saga Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 E, Aneta taka grożna nie jest. Jakoś cię wybronimy;) Quote
Mokka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 sonia123 napisał(a):Miałam się przedstawić więc:Mam na imię Sonya Kaczmarczyk, mam dwa psy:Vigo-prawie sznaucer średni, i rottweilera-Ramzesa. A ja Cię chyba kojarzę :lol: . Byłaś na IAL-u w Szczecinie w sierpniu ubiegłego roku, prawda? Nie bardzo rozumiem, dlaczego: 1- mielibyśmy się nabijać z Twojego klubu? co jest złego w Psim Ranczu? :-o 2 - Aneta miałaby Cię zabić za to, że się ujawniłaś? ona czasami jest fajna ;) poza tym ona też tu zagląda, więc to chyba nie grzech Widzisz, mówiłam, że w polskim agility wszyscy się znają i Ty też nie jesteś anonimowa, ani całkiem nieznana. Twoja instruktorka też nie jest jakąś nieznaną osobą, a i o klubie "Psie Ranczo" niejeden słyszał :lol: . I po co się tak czaić? ;) Quote
OlaAB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a więc witaj w gronie agilitowców :loveu: , nie było tak strasznie z tym przedstawieniem się?;) bardzo fajnie, że biegacie u Anety (nie bój się jej pytać o wszystko - na pewno Ci pomoże) no to czekamy na jakiś debiut jako zawodnik :cool3: Quote
PATIszon Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witaj Sonia z Psiego Rancza Ja mam taka mala uwage: nie trzeba pisac nowego posta jesli chce sie cos dopowiedziec. Mozesz uzyc opcj EDIT (taki guziczek w prawym dolnym rogu posta) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dobra to ja już nie będę odpisywać na zarzuty w stosunku do "Paskudy_Bandziora" :eviltong: Chyba sobie w podpisie napiszę, że mój nick to imiona moich psów :evil_lol: Jakby co to ja Paula jestem :razz: Sonia a na jakie zawody się wybierasz? Ja na IAL-u byłam, ale Cię nie kojarzę :eviltong: Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Paula, na razie na jakieś nieoficjalne pojadę,bo na pierwszy raz to nie będę sie na głęboką wodę wrzucać;) gdziekolwiek będą jakiś nieoficjalne zawody to się na pewno zjawię:lol:, ale na te w czerwcu nie jadę bo one są w Białymstoku:-o Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jeszcze chciałam powiedzieć, że moje imię poprawnie mówi się Sonya, ale jak chcecie to piszcie i mówcie 'Julka"bo na drogie imie mam Julitta i z tego to się wzięło;) Quote
PATIszon Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='sonia123']Jeszcze chciałam powiedzieć, że moje imię poprawnie mówi się Sonya, ale jak chcecie to piszcie i mówcie 'Julka"bo na drogie imie mam Julitta i z tego to się wzięło;)A ja jeszcze raz napisze, zebys uzywala przycisku EDIT, nie pisz posta pod postem. dziekuje. Quote
Magda i Saga Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nasze majowe zawody w Bydgoszczy (2-go) sa oficjalne, ale ranga odpowiadające tym nieoficjalnym. Myślę, ze będą w sam raz dla ciebie. Przyjedź koniecznie. Quote
sonia123 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 acha. a jaki to jest z ta legitymacja?czy jak mam sie tam zapisze to odrazu dostaje jakas legitymacje czy cos? Quote
Magda i Saga Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No przydałoby się, ale bez tego ostatecznie sie obejdziesz, jednak koniecznie musisz mieć mamę zapisana do związku i składke opłaconą. Ale to potrzebne będzie na większośc zawodów Quote
sonia123 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ALE MAM PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJA DURNA KOLEZANKA WESZLA NA STRONE www.agility.bydgoszcz.pl i zglosila mnie na zawody 2-go maja co mam zrobic? zeby to jakos odwolac? Quote
PATIszon Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 1) Napisac Priwa do Magdy , zeby was wykreslila lub przyjechac grzecznie na zawody... 2) zmienic kolezanke Quote
sonia123 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 juz zmienilam kolezanke tylko moja mama bedzie sie wpisywac do ZK dopiero jutro. nawet nie jest zapisana Quote
zakla Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A ja dostałam na maila informację, że książeczka już na mnie czeka:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 W poznaniu tez książeczki dzisiaj do Związku dotarły :loveu: Teraz tylko odebrać i zapłacić składkę za rok 2007 trzeba :evil_lol: Quote
dog_master Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A co, jeżeli nie będę miała jeszcze książeczki...? Konkretniej chodzi mi o Bydgoszcz 2 maja. Oddział książeczki zamówił, miały być po świetach, nie ma. Dziś dzwonię - nie ma, pytać po 24. kwietnia... :/ [grrr chyba jako jedyna z o/sopot jade...] Quote
aluna&mims Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja dzwoniłam przed chwilką i usłyszałam, że "nie mają pojęcia" kiedy owe książeczki będą... Quote
sonia123 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ach.ale do 2 maja chyba mi dadzą tą legitymajce??? Quote
Recommended Posts