dog_master Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 sami zobaczycie...WTF?! Sonia123, to bylo tysiace razy na forum... Idziesz do oddzialu ZKwP w Twoim miescie, mowisz, ze chcesz sie zapisac, placic wpisowe [20zl?] i skladke za ten rok [44zl?], nastepnie mowisz, ze chcesz ksiazeczke pracy agility. I tyle. Nie musisz miec nawet psa, by sie do zwiazku zapisac, bo to Ty się tam zapisujesz, nie pies. Quote
mia_mia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 sonia123 napisał(a):no tak wszystko fajnie i super, ale jezeli pies jest nierodowodowy to co?, jezeli nie jest zapisany czy cos w tym stylu w zwiazku kynologicznym to co mam zrobic?:shake: to masz isc i sie zapisac do ZK i oplcic skladke oczywiscie.. zeby byc czlonkiem zwiazku nie trzeba miec wogole zadnego psa.. Quote
sonia123 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ok dzięki!!!:lol: to juz bede wiedziala bo jak trenowalam z moim psem ktory niestety nie zyje to nawet nie wiedzialam ze trzeba miec ta ksiazeczke pracy:oops:ale mam nowego:multi: Quote
dog_master Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Bo to jest wymog od jakiegos tygodnia-dwoch ;] Quote
sonia123 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 w poniedziałek pójdę do ZK.:mad:I Będę ich tak długo męczyc aż mi ją wydadzą;).Bo słyszałam, że coś się wykręcaja jak słyszą "książeczka pracy" Quote
sonia123 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :-oej to trzeba mieć ukończone 16 lat, zeby być czlonkiem ZK?! ja mam 11 i co????:angryy:moge zrobić tak, że moja mama będzie zapisana a ja będę jeżdzić na zawody? odp. szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 sonia zadajesz pytania które były tu poruszane mnóstwo razy i jeszcze piszesz na końcu takie coś: odp. szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja aż trace chęć odpisywania :eviltong: Quote
dog_master Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Sonia, wejdz laskanie na strone ZKwP i przeczytaj statut... I jeszcze to: http://rtfm.killfile.pl/ Quote
LALUNA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 moge zrobić tak, że moja mama będzie zapisana a ja będę jeżdzić na zawody? Tak sie robi;) Quote
Ajrisz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 a ja będę jeżdzić na zawody? Tylko z Mama! ;-) Quote
OlaAB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dog_master napisał(a):Bo to jest wymog od jakiegos tygodnia-dwoch ;] proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd, książeczki pracy są od dawna, kiedyś były dla A1 karty pracy a od A2 książeczki, a teraz są po prostu nowe książeczki już od "zerówek" Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 nie wiem czy z mama bo z mama to bede tylko jezdzic za granice na zawody:cool1: jak beda jakies w polsce to raczej jade z klubem:diabloti: Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ale ja Cię wcale nie prosiłam, żebyś odpisywała... Robisz to samowolnie i jeszcze masz pretensje. Są różni ludzie,Ci którzy dopiero zaczynają i Ci którzy bardzo dobrze się orientują w danej sytuacji. Może i mam dopiero 11 lat, ale mam też prawo się wypowiedzieć. Quote
Mokka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 sonia123 napisał(a):Ale ja Cię wcale nie prosiłam, żebyś odpisywała... Robisz to samowolnie i jeszcze masz pretensje. :-o Jeżeli ktoś zadaje pytanie (nie skierowane do nikogo personalnie), musi się liczyć z tym, że padną odpowiedzi i nie są one "samowolne". Każdy ma prawo do wypowiedzi. A Paskuda Bandzior nie ma do Ciebie pretensji, że pytasz, a chce Ci zwrócić uwagę, że odpowiedzi na Twoje pytania padły już wielokrotnie, trzeba tylko użyć wyszukiwarki :lol: . Napisz nam skąd jesteś, jakiego masz psa i w jakim klubie trenujesz. Quote
dog_master Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 OlaAB napisał(a):proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd, książeczki pracy są od dawna, kiedyś były dla A1 karty pracy a od A2 książeczki, a teraz są po prostu nowe książeczki już od "zerówek" Ja o tym wiem ;) O karty pracy nie trzeba bylo sie troszczyc, a skoro Sonia zadaje takie pytania, to nie sadze, zeby A2 ją interesowalo ;) Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mogłabym się dowiedzieć czemu chcecie wiedzieć w jakim klubie trenuje itp.? Quote
LALUNA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 sonia123 napisał(a):Mogłabym się dowiedzieć czemu chcecie wiedzieć w jakim klubie trenuje itp.? Bo to Ci powinien powiedzieć Twój instruktor ;) Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To spytam się instruktora;) jakos nigdy nie rozmawialiśmy na temat książeczek pracy itp.:oops: mi przestała wchodzić strona ZKwP, zawsze pisze, że nie można nawiązać połączenia:-( i dlatego zwróciłam się do Was;) Quote
Mokka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 sonia123 napisał(a):Mogłabym się dowiedzieć czemu chcecie wiedzieć w jakim klubie trenuje itp.? Dlatego, że agilitowe grono, to jedna wielka rodzina :diabloti: . Wszyscy, a raczej prawie wszyscy się znają, znają kluby, instruktorów, spotykają się na zawodach, seminariach, obozach. Każda osoba, która do nas dołącza, jest mile widziana i każdego chcemy poznać. I raczej do tej pory nikt nie miał problemu z ujawniem, w jakim klubie trenuje ;) . Quote
Mokka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 sonia123 napisał(a):To spytam się instruktora;) A kto jest Twoim instruktorem? Quote
Magda i Saga Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jeżeli pojawisz się na tym forum (na którym wszyscy sie znają) to wypada się przedstawić. Nie o imię i nazwisko chodzi, lecz to co chciałabys nam "sprzedać" Zreszta jak ktos wykazuje dobra wolę to na więcej życzliwości, choćby w udzielaniu odpowiedzi, może liczyć:cool3: Zreszta jak się pojawisz na zawodach to i tak cię dorwiemy:diabloti: i obedrzemy z tych tajnych informacji:evil_lol: Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dog master nie masz racji. to, że jestem jeszcze tylko nastolatką i zadaje takie pytania nie znaczy, że A2 mnie nie interesuje:p Quote
sonia123 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No fajnie, to wpadłam w kompletne bagno... jak Wam teraz powiem w jakim klubie trenuje to będziecie mieli ubaw na maxa... I jak zwylke prze zemnie będziecie pewnie sie tez nabijac z klubu... Jednak jak ktoś się urodzi 13 w piatek to ma pecha...:puppydog: Quote
OlaAB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 sonia123 napisał(a): Jednak jak ktoś się urodzi 13 w piatek to ma pecha...:puppydog: to nie kwestia pecha tylko Twojego nastawienia do świata napisałaś na tym forum dopiero 22 posty a już bezpośrednio dwóm osobom zarzuciałaś krytykowanie Ciebie i złe nastawienie a pośrednio (ostatnim postem) złośliwość wobec Ciebie wszystkich osób na tym forum nieźle jak na początek :angryy: Quote
Recommended Posts