cuciola Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ale sliczne fotki Gosia! a jaka to sliczna zabawke dostal Ognisty na urodzinki? pozdrawiamy z Yoghim :)
Wiza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ouu Dancerek ma taką mordke niewiniątkaa :loveu:
Toller Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 WiolaW napisał(a):czy nisek Dancerka bedzie ciemniejszy? Nosek jest cielisty, ale upaćkany non stop ziemią :evil_lol:, do tego nie jasnocielisty jak miał Foxik ale ciemnocielisty jak mamusia i tatuś Dancerkowi :cool3:
nathaniel Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ojej, przegapiłam... Dancerek jest Twój Gosiu ? :loveu::loveu:
Toller Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nathaniel napisał(a):Ojej, przegapiłam... Dancerek jest Twój Gosiu ? :loveu::loveu: No a czyj? :cool3: :multi: Mój, najmojejszy :loveu:
cuciola Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Gosiu co to za zabaweczke dostal Fajer? :) wpadnijcie do naszej galerii :)
Toller Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 cuciola napisał(a):Gosiu co to za zabaweczke dostal Fajer? :) wpadnijcie do naszej galerii :) Fire dostał takiego pluszaka, do klórego wkłada sie jedzonko :cool3: Już lookam do galerii :multi:
Pandisia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Toller-Fox napisał(a):Fire dostał takiego pluszaka, do klórego wkłada sie jedzonko :cool3: Fajna zabawka . Ja na tą chwilę wyciągam stare za małe rękawiczki i papućki (zwierzątka) po mojej córci, pakuję tam coś do schrupania i chowam . Pandisiowi się spodobały i nawet jak już się dobierze do środka to nie chce oddać . Nawet papućki po lalce zakosił ostatnio i dziecko ku mojemu zdumieniu machnęło ręką i stwierdziło , że niech się boroczek pobawi:razz:. Jakoś musimy to wszyscy przeżyć:evil_lol:
cuciola Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Pandisia']Fajna zabawka . czy ona jest podobna do tej? mozna ja gdzies w Polsce kupic czy wy macie z Anglii? tez taka chce :loveu::cool3:
Toller Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='cuciola'] czy ona jest podobna do tej? mozna ja gdzies w Polsce kupic czy wy macie z Anglii? tez taka chce :loveu::cool3: Identyczna :cool3: Pewnie że można- my kupiliśmy ze sklepu internetowego Karusek: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4845&action=prod 36 zł, faktycznie jest fajna ;) Niby dostał ją Fajerek ale wiadomo- podebrał mu ją Dancer :evil_lol:
Pandisia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [LEFT]Widziałam, że jutro na wystawie spotkają się Clark , Draczka i Valinka . Wszystkim życzę powodzenia . [/LEFT]
Gola Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dziękujemy. Trzymajcie kciuczki:-) Wkleje coś jak wróce.Jedzie z nami szwagierka fotografka więc będą znow fajne fotki :-) Papa.
Toller Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja się postanowiłam pochwalić - dzisiaj Fajerek na konkursie tropowców wywalczył dyplom II stopnia!! Jestem szalenie dumna, powiem szczerze - tym bardziej że ścieżka była kilometrowa, młody jest młody ;), a do tego w trudnym okresie :razz:. Fajerkowa linia to linia mocno pracująca - więc tym bardziej miło zobaczyć że mój psiak też nie odstaje :multi::multi:
Pandisia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Toller-Fox napisał(a):A ja się postanowiłam pochwalić - dzisiaj Fajerek na konkursie tropowców wywalczył dyplom II stopnia!! Jestem szalenie dumna, powiem szczerze - tym bardziej że ścieżka była kilometrowa, młody jest młody ;), a do tego w trudnym okresie :razz:. Fajerkowa linia to linia mocno pracująca - więc tym bardziej miło zobaczyć że mój psiak też nie odstaje :multi::multi: Serdecznie gratuluję .:laola:
Wiza Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 gratuluje Fajerkowi! Gola znajde Cie jutro jakoś w tym moim popłochu, i oczywiście Anie i Grzesia też..
Taq Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Gratulacje dla Fajerka :laola:. I trochę Holly ;)
blanol Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Fajerek jesteś The Best:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Jesienna Holly - CUDEŃKO:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Wiza Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Bilbo w Zabrzu wziął BOB'a! TYm samym zakończył Mł Ch Pl ! Zawdzięcza to temu że, dałam im tajną broń... :razz: suszoną wątrobke :lol::lol:
Toller Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wiza napisał(a):Bilbo w Zabrzu wziął BOB'a! TYm samym zakończył Mł Ch Pl ! Zawdzięcza to temu że, dałam im tajną broń... :razz: suszoną wątrobke :lol::lol: Ale super!! Bardzo sie cieszę, Bilbo to fajny chłopak :loveu:
nathaniel Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wiza napisał(a):Bilbo w Zabrzu wziął BOB'a! TYm samym zakończył Mł Ch Pl ! Zawdzięcza to temu że, dałam im tajną broń... :razz: suszoną wątrobke :lol::lol: hm... a ja nie widziałam Novej Scotii :(:(
Pandisia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wiza napisał(a):Bilbo w Zabrzu wziął BOB'a! TYm samym zakończył Mł Ch Pl ! Zawdzięcza to temu że, dałam im tajną broń... :razz: suszoną wątrobke :lol::lol: Gratulacje dla Bilba a Kiarka jak ? Bilbo wziął BOB'a a Pando kociaka z krzaków. Był taki słaby ,że nawet nie słyszałam jak płakał. Pando słyszał i wyniósł w pyszczku. Zaraz jedziemy z nim do weterynarza. Ale mi zrobił prezent.:crazyeye:
Wiza Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 przyniósł ci go?! jeeee bohater mały :iloveyou: Kiarka 2 lokata oc doskonała
Guciek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Pandisia']Gratulacje dla Bilba a Kiarka jak ? Bilbo wziął BOB'a a Pando kociaka z krzaków. Był taki słaby ,że nawet nie słyszałam jak płakał. Pando słyszał i wyniósł w pyszczku. Zaraz jedziemy z nim do weterynarza. Ale mi zrobił prezent.:crazyeye: Kochany psiak! :multi: Oby wszystko było OK z kociakiem! :)
Recommended Posts