Atena Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Maluch jest naprawdę super :loveu: będzie z niego niezły sportowiec :razz:. A Fire? Kurcze, co zdjęcie tak wpatrzony w Pana :crazyeye:. Z moją Roxy by tak się nie dało :eviltong: chyba, że bym miała coś w ręce.
Pandisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Atena'] A Fire? Kurcze, co zdjęcie tak wpatrzony w Pana :crazyeye:. To prawda . Tylko pozazdrościć . Toller-Fox odwiedziłam nową stronkę Fajerka i Dancerka i muszę przyznać , że bardzo mi się podoba . Nie wiem tylko- czemu nie chodzi mi galeria Fajerka?
Tollerka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zaraz zaraz, coś ty nam tu wstawiła, przecież to jakaś makieta, on się w ogóle nie rusza :razz: Nic a nic :diabloti:
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Ania_Carmen']Zdjęcia z rozdania dyplomów Ania - wielgaśne dzięki!!! Zdjęcia super- mogę je sobie wziąć? [quote name='Pandisia']To prawda . Tylko pozazdrościć . Toller-Fox odwiedziłam nową stronkę Fajerka i Dancerka i muszę przyznać , że bardzo mi się podoba . Nie wiem tylko- czemu nie chodzi mi galeria Fajerka? Nie chodzi, bo na nic teraz prawie nie mam czasu- a jeszcze kilka spraw trzeba dopiąć, w tym galerie, stronę wejściową, itd. Czeka mnie aktualizacja bazy, poprawki na prywatnej, wklejenie nowych zdjęć szczeniaczków - generalnie przydałby sie dzień wolny :p
Ania_Carmen Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Toller napisał(a):Ania - wielgaśne dzięki!!! Zdjęcia super- mogę je sobie wziąć? Pewnie, a po co wkładam ;)
WiolaW Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Toller - czy to ty Toller-Fox, kto ci skrócił nazwę :evil_lol:
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='WiolaW']Toller - czy to ty Toller-Fox, kto ci skrócił nazwę :evil_lol: Poprosiłam o skrócenie - raz że za każdym razem przypominał mi się Foxik:-(, dwa że ja teraz ogólny Toller :cool3:
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Z innej beczki - przymierzam sie powoli do zupełnej zmiany na głównej, Tollerowej stronie. Prawdopodobnie gdy uzbieram na webdesignera :cool3:, za jakiś czas, strona Tollerkowa przyjmie wygląd portalu. Teraz powoli zacznę aktualizacje artykułów, zmiany w formularzach, dopisywanie nowych informacji, itd Czasu jest dość - więc miałabym do Was prośbę. Zastanówcie się jako osoby które Tollera mają :razz:, jakie informacje byłyby Wam jeszcze przydatne, ewentualnie może jakieś artykuł czy inne dane. Czekam na sugestie - bo jak robię już wielkie sprzątanie, to chcę żeby w rezultacie było ładnie i porządnie, a przede wszystkim przydatnie :evil_lol::cool3:
Czoko Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Podziwiam tutaj tyle cudnych zdjęć że nabrałam ochoty żeby Wam coś pokazać:
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Właśnie wróciłam z Twojej galerii :lol: - Choco wygląda faktycznie jak czekoladowy liseczek :loveu: :multi:
Pandisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czoko moje pierwsze skojarzenie jak spojrzałam na zdjęcie to " lisiczka" . śliczna lisiczka:cool3: Robisz cudne zdjęcia kwiatów i nie tylko .
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja właśnie siedzę i zaczynam powoli przygotowywać aktualizacje do nowego portalu -teraz smażę aktualizację "zanim kupisz Tollera" :diabloti:
Pandisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Toller napisał(a):A ja właśnie siedzę i zaczynam powoli przygotowywać aktualizacje do nowego portalu -teraz smażę aktualizację "zanim kupisz Tollera" :diabloti: To nasmaż też (ale nie wiem w jakim dziale) , żeby PRZY ZAKUPIE KONIECZNIE OGLąDNąć KARTę MIOTU :angryy:, nie tak jak ja .
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pandisia napisał(a):To nasmaż też (ale nie wiem w jakim dziale) , żeby PRZY ZAKUPIE KONIECZNIE OGLąDNąć KARTę MIOTU :angryy:, nie tak jak ja . Będą dwa artykuły: jeden "zanim kupisz" - o wadach i zaletach rasy, i drugi "wybór hodowli" :diabloti:. Właśnie przeszłam do drugiego - tu będzie więcej aktualizacji :p
blanol Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 CZeść Kobitki! Czoko - lisiątko w lesie - cacuszko:multi: Toller - jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tej "kastracji". Jeśli chodzi o stronkę to miałabym jedną sugestię (jak na razie, jeszcze pomyślę). Może udałoby się przez Twoją stronkę poznawać innych właścicieli tollerków z tego samego miotu, ale też i innych. Ale z tym musiałabyś się zwrócić do hodowców, którzy poprosiliby o zgodę właścicieli. Na przykład z mojego miotu (tfu.. z miotu Bono) w Twojej bazie tylko ja widnieje jako właściciel, a widzę, że nie masz danych innych właścicieli. Może dałoby się powiększyć naszą rodzinkę. Mam jeszcze pomysł - hymn tollerów - może pieśń mocno średnich lotów, ale jaka trafna: "jestem szalony, mówią mi..." A jeszcze jedno - może jakaś baza wetów w Polsce, którzy mają pojęcie o tollerkach - duża to ta baza nie będzie...:razz: W jakim formacie mam przesłać fotkę Bono do bazy? No nic jeszcze pomyślę...
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='blanol']CZeść Kobitki! Toller Jeśli chodzi o stronkę to miałabym jedną sugestię (jak na razie, jeszcze pomyślę). Może udałoby się przez Twoją stronkę poznawać innych właścicieli tollerków z tego samego miotu, ale też i innych. Ale z tym musiałabyś się zwrócić do hodowców, którzy poprosiliby o zgodę właścicieli. Na przykład z mojego miotu (tfu.. z miotu Bono) w Twojej bazie tylko ja widnieje jako właściciel, a widzę, że nie masz danych innych właścicieli. Może dałoby się powiększyć naszą rodzinkę. Mam jeszcze pomysł - hymn tollerów - może pieśń mocno średnich lotów, ale jaka trafna: "jestem szalony, mówią mi..." A jeszcze jedno - może jakaś baza wetów w Polsce, którzy mają pojęcie o tollerkach - duża to ta baza nie będzie...:razz: W jakim formacie mam przesłać fotkę Bono do bazy? A bardzo chętnie bym zamieszczała dane wszystkich właścicieli danego miotu - swego czasu prosiłam sie o to hodowców, no cóż, zostało bez oddzwięku :p Jeśli ktoś się sam odezwie- to go mam - jeśli nie, to na hodowców nie mam co liczyć, niestety :( Pojecie o Tollerach ma naprawdę niewielu, a do tego też skąpe - rasa jest na dobrą sprawę zupełnie nieznana. Niemniej pomyślę, co by tu zrobić, zeby jakoś to pożenić - no i czekam na dalsze sugestie :cool3:
Pandisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Blanol tak byłoby idealnie gdybyśmy znali wszystkich właścicieli piesków z danego miotu czy hodowli ALE to co wygodne dla " klientów " nie zawsze dla "sprzedających" . Specjalnie użyłam tych wyrazów. Każdy sam sobie może dopowiedzieć resztę. Mam taką nadzieję , że znajdą się tacy Hodowcy przez duże H ,którzy nie będą mieli nic przeciwko temu. Z drugiej strony to nikt też nie poda danych osobowych w tym wypadku personalnych i kontaktu do udostępnienia w internecie . Musi być na to zgoda . To jest dosyć skomplikowana sprawa. Chyba że się mylę to mnie poprawcie :razz:
blanol Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Pandisia']Blanol tak byłoby idealnie gdybyśmy znali wszystkich właścicieli piesków z danego miotu czy hodowli ALE to co wygodne dla " klientów " nie zawsze dla "sprzedających" . Specjalnie użyłam tych wyrazów. Każdy sam sobie może dopowiedzieć resztę. Mam taką nadzieję , że znajdą się tacy Hodowcy przez duże H ,którzy nie będą mieli nic przeciwko temu. Z drugiej strony to nikt też nie poda danych osobowych w tym wypadku personalnych i kontaktu do udostępnienia w internecie . Musi być na to zgoda . To jest dosyć skomplikowana sprawa. Chyba że się mylę to mnie poprawcie :razz: Oj Pandisia, szkoda, że masz 100% rację. W Polsce znormalnieje, jak Gosia założy hodowlę, a może zagłosujmy na Nią 21 października, kto jest za?:evil_lol: A teraz trochę łobuza, który lubi spać w szafie i robi tam ciągle bałagan, jak wszędzie z resztą.... Rodzeństwo, jacy podobni, prawda? Pozycja "wietrzenie orzeszków"
Pandisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Blanol ja Cię nie chce straszyć ale BONO ma w oczach takiego samego diabełka rogatego co Pando . Głowa rogata ale za to serduszko złote:loveu:
dada90 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='blanol'] A teraz trochę łobuza, który lubi spać w szafie i robi tam ciągle bałagan, jak wszędzie z resztą.... Och taaaaaak będzie z niego Łobuz Ogromny....:cool3: Łobuz Ogromny, ale z wzrokiem słodkim jak miód .
blanol Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pandisia- jeśli Bono ma mieć takie serduszko kochane jak Pando, to nie mam nic przeciwko łobuzerii:loveu:
Toller Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A propos szczeniaków :cool3: - właśnie skończyłam wrzucanie zdjęć maluchów - http://community.webshots.com/album/561078218PbUkJs?vhost=community Skończyłam też aktualizację zabrzańską :cool3: - idę pomieszkać teraz trochę z mężem, bo inaczej rozwód jak jeszcze trochę posiedzę nad stroną :evil_lol: Blanol - to jest mały demonik, ja Ci to mówię jako znawca :p :diabloti: :loveu: :lol:
blanol Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Śliczne te maluchy Gosiu! Czy one są takie jaśniutkie, czy tylko tak na fotkach wyszły? Nie boisz się, że zestresujesz te maluchy , jak na nie tak patrzysz swoim czujnym tollerowym okiem?:evil_lol: Rudasek ma minę mocno nietęgą!!! http://pets.webshots.com/photo/2171920810102178959WrxLoj?vhost=pets
Pandisia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cudne maluchy . Ciekawe czy Dada90 już ma wybranego rudasa z tej ślicznej czeladki. Aż jej zazdroszczę takie słodziaki:loveu:
Recommended Posts