Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluch jest naprawdę super :loveu: będzie z niego niezły sportowiec :razz:.

A Fire?
Kurcze, co zdjęcie tak wpatrzony w Pana :crazyeye:.
Z moją Roxy by tak się nie dało :eviltong: chyba, że bym miała coś w ręce.

Posted

[quote name='Atena']

A Fire?
Kurcze, co zdjęcie tak wpatrzony w Pana :crazyeye:.

To prawda . Tylko pozazdrościć .

Toller-Fox odwiedziłam nową stronkę Fajerka i Dancerka i muszę przyznać , że bardzo mi się podoba . Nie wiem tylko- czemu nie chodzi mi galeria Fajerka?

Posted

[quote name='Ania_Carmen']Zdjęcia z rozdania dyplomów

Ania - wielgaśne dzięki!!! Zdjęcia super- mogę je sobie wziąć?

[quote name='Pandisia']To prawda . Tylko pozazdrościć .

Toller-Fox odwiedziłam nową stronkę Fajerka i Dancerka i muszę przyznać , że bardzo mi się podoba . Nie wiem tylko- czemu nie chodzi mi galeria Fajerka?
Nie chodzi, bo na nic teraz prawie nie mam czasu- a jeszcze kilka spraw trzeba dopiąć, w tym galerie, stronę wejściową, itd. Czeka mnie aktualizacja bazy, poprawki na prywatnej, wklejenie nowych zdjęć szczeniaczków - generalnie przydałby sie dzień wolny :p

Posted

[quote name='WiolaW']Toller - czy to ty Toller-Fox, kto ci skrócił nazwę :evil_lol:
Poprosiłam o skrócenie - raz że za każdym razem przypominał mi się Foxik:-(, dwa że ja teraz ogólny Toller :cool3:

Posted

Z innej beczki - przymierzam sie powoli do zupełnej zmiany na głównej, Tollerowej stronie. Prawdopodobnie gdy uzbieram na webdesignera :cool3:, za jakiś czas, strona Tollerkowa przyjmie wygląd portalu. Teraz powoli zacznę aktualizacje artykułów, zmiany w formularzach, dopisywanie nowych informacji, itd
Czasu jest dość - więc miałabym do Was prośbę. Zastanówcie się jako osoby które Tollera mają :razz:, jakie informacje byłyby Wam jeszcze przydatne, ewentualnie może jakieś artykuł czy inne dane. Czekam na sugestie - bo jak robię już wielkie sprzątanie, to chcę żeby w rezultacie było ładnie i porządnie, a przede wszystkim przydatnie :evil_lol::cool3:

Posted

A ja właśnie siedzę i zaczynam powoli przygotowywać aktualizacje do nowego portalu -teraz smażę aktualizację "zanim kupisz Tollera" :diabloti:

Posted

Toller napisał(a):
A ja właśnie siedzę i zaczynam powoli przygotowywać aktualizacje do nowego portalu -teraz smażę aktualizację "zanim kupisz Tollera" :diabloti:

To nasmaż też (ale nie wiem w jakim dziale) , żeby PRZY ZAKUPIE KONIECZNIE OGLąDNąć KARTę MIOTU :angryy:, nie tak jak ja .

Posted

Pandisia napisał(a):
To nasmaż też (ale nie wiem w jakim dziale) , żeby PRZY ZAKUPIE KONIECZNIE OGLąDNąć KARTę MIOTU :angryy:, nie tak jak ja .

Będą dwa artykuły: jeden "zanim kupisz" - o wadach i zaletach rasy, i drugi "wybór hodowli" :diabloti:. Właśnie przeszłam do drugiego - tu będzie więcej aktualizacji :p

Posted

CZeść Kobitki!
Czoko - lisiątko w lesie - cacuszko:multi:

Toller - jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tej "kastracji".
Jeśli chodzi o stronkę to miałabym jedną sugestię (jak na razie, jeszcze pomyślę). Może udałoby się przez Twoją stronkę poznawać innych właścicieli tollerków z tego samego miotu, ale też i innych. Ale z tym musiałabyś się zwrócić do hodowców, którzy poprosiliby o zgodę właścicieli. Na przykład z mojego miotu (tfu.. z miotu Bono) w Twojej bazie tylko ja widnieje jako właściciel, a widzę, że nie masz danych innych właścicieli. Może dałoby się powiększyć naszą rodzinkę.

Mam jeszcze pomysł - hymn tollerów - może pieśń mocno średnich lotów, ale jaka trafna: "jestem szalony, mówią mi..."

A jeszcze jedno - może jakaś baza wetów w Polsce, którzy mają pojęcie o tollerkach - duża to ta baza nie będzie...:razz:

W jakim formacie mam przesłać fotkę Bono do bazy?

No nic jeszcze pomyślę...

Posted

[quote name='blanol']CZeść Kobitki!

Toller
Jeśli chodzi o stronkę to miałabym jedną sugestię (jak na razie, jeszcze pomyślę). Może udałoby się przez Twoją stronkę poznawać innych właścicieli tollerków z tego samego miotu, ale też i innych. Ale z tym musiałabyś się zwrócić do hodowców, którzy poprosiliby o zgodę właścicieli. Na przykład z mojego miotu (tfu.. z miotu Bono) w Twojej bazie tylko ja widnieje jako właściciel, a widzę, że nie masz danych innych właścicieli. Może dałoby się powiększyć naszą rodzinkę.

Mam jeszcze pomysł - hymn tollerów - może pieśń mocno średnich lotów, ale jaka trafna: "jestem szalony, mówią mi..."

A jeszcze jedno - może jakaś baza wetów w Polsce, którzy mają pojęcie o tollerkach - duża to ta baza nie będzie...:razz:

W jakim formacie mam przesłać fotkę Bono do bazy?

A bardzo chętnie bym zamieszczała dane wszystkich właścicieli danego miotu - swego czasu prosiłam sie o to hodowców, no cóż, zostało bez oddzwięku :p Jeśli ktoś się sam odezwie- to go mam - jeśli nie, to na hodowców nie mam co liczyć, niestety :(

Pojecie o Tollerach ma naprawdę niewielu, a do tego też skąpe - rasa jest na dobrą sprawę zupełnie nieznana. Niemniej pomyślę, co by tu zrobić, zeby jakoś to pożenić - no i czekam na dalsze sugestie :cool3:

Posted

Blanol tak byłoby idealnie gdybyśmy znali wszystkich właścicieli piesków z danego miotu czy hodowli ALE to co wygodne dla " klientów " nie zawsze dla
"sprzedających" . Specjalnie użyłam tych wyrazów. Każdy sam sobie może dopowiedzieć resztę. Mam taką nadzieję , że znajdą się tacy Hodowcy przez duże H ,którzy nie będą mieli nic przeciwko temu. Z drugiej strony to nikt też nie poda danych osobowych w tym wypadku personalnych i kontaktu do udostępnienia w internecie . Musi być na to zgoda . To jest dosyć skomplikowana sprawa. Chyba że się mylę to mnie poprawcie :razz:

Posted

[quote name='Pandisia']Blanol tak byłoby idealnie gdybyśmy znali wszystkich właścicieli piesków z danego miotu czy hodowli ALE to co wygodne dla " klientów " nie zawsze dla
"sprzedających" . Specjalnie użyłam tych wyrazów. Każdy sam sobie może dopowiedzieć resztę. Mam taką nadzieję , że znajdą się tacy Hodowcy przez duże H ,którzy nie będą mieli nic przeciwko temu. Z drugiej strony to nikt też nie poda danych osobowych w tym wypadku personalnych i kontaktu do udostępnienia w internecie . Musi być na to zgoda . To jest dosyć skomplikowana sprawa. Chyba że się mylę to mnie poprawcie :razz:
Oj Pandisia, szkoda, że masz 100% rację. W Polsce znormalnieje, jak Gosia założy hodowlę, a może zagłosujmy na Nią 21 października, kto jest za?:evil_lol:

A teraz trochę łobuza, który lubi spać w szafie i robi tam ciągle bałagan, jak wszędzie z resztą....

Rodzeństwo, jacy podobni, prawda?

Pozycja "wietrzenie orzeszków"

Posted

[quote name='blanol']
A teraz trochę łobuza, który lubi spać w szafie i robi tam ciągle bałagan, jak wszędzie z resztą....

Och taaaaaak będzie z niego Łobuz Ogromny....:cool3: Łobuz Ogromny, ale z wzrokiem słodkim jak miód .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...