Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka słodka :) Z jakiej jest hodowli ? Myślicie o wystawach ?

Hmmm, FridaOzzy, czy dobrze mi się wydaję, że czytałam na wątku czekamy na szczeniaka, że Twoja mała jest niewystawowa? Czy coś mi się pomylił? Tak teraz mi się właśnie przypomniało :D

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak. Jest niewystawowa. Gratuluję! ;)

A taka śliczna jest! Szkoda, ale pies nie musi być wystawowy, żeby go kochać :) A z jakiego powodu, jeśli można się spytać? 

Posted

A taka śliczna jest! Szkoda, ale pies nie musi być wystawowy, żeby go kochać :) A z jakiego powodu, jeśli można się spytać? 

Już to rozważałyśmy. Stanęło chyba na tym, że ma błąd w umaszczeniu - biała strzałka na pysku nachodzi na podpalanie nad oczkiem. 
Nie wiem czy to jest wada dyskwalifikująca w tej rasie, czy po prostu mogłaby mieć obniżoną ocenę. 

Posted

Już to rozważałyśmy. Stanęło chyba na tym, że ma błąd w umaszczeniu - biała strzałka na pysku nachodzi na podpalanie nad oczkiem. 
Nie wiem czy to jest wada dyskwalifikująca w tej rasie, czy po prostu mogłaby mieć obniżoną ocenę. 

Aha, aha.. Przepraszam, nie nadrobiłam jeszcze galerii, dlatego się spytałam :) Szczerze? U mnie miałaby najwyższe lokaty :D 

• 1 month later...
Posted

Zoe jest niewystawowa przez nachodzącą nad oko strzałkę. Jest to chyba wada dyskwalifikująca, ale psa kocha się za serca, a nie za wygląd,nie?

A tak wgl. FridaOzzy gdzie was wywiało?

Posted

Przepraszam za offa ale w dobrej wierze :)

Drogie Cioteczki mające facebooka  zrobicie mi tą przyjemność i "zalajkujecie" moje zdjęcie biorące udział w konkursie?

Możemy wygrać karmę dla Naszych podopiecznych   :) Z góry dziękuję i będę wdzięczna za puszczenie wieści dalej i zachęcania znajomych do "lajkowania"    :)

Oto ono:

https://www.facebook.com/208542519170600/photos/pb.208542519170600.-2207520000.1418805360./912607698764075/?type=3&theater

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Też moja pierwsza mysl byla - gdzie Frida?? :P

Swietne zdjęcia; zarabiste spodenki http://files.tinypic.pl/i/00671/wpkomo9di2ni.jpgdzisiaj na zakupach na nie polowalam, ale nie znalazlam...

ahahha,dzisiaj jej porobie zdjęcia, obiecuje. :D

Ja też nie mogłam znaleźć.. wszędzie takie zwykłe, więc kupiłam od dziewczyny,która sama obcina i zdobi takie spodenki, polecam, bo i świetna jakość (w przeciwieństwie do tych wszystkich sinsay itp, które po jednym praniu wyglądają jakby miały 100lat) i są cuuudne.. i przeciętna cena. :D 

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39273034na allegro ogólnie jest większość takich aukcji, ta dziewczyna kupuje nowe spodnie, i przerabia, ale są też takie,które kupują w lumpach i przerabiają(wtedy są tańsze) :D

Posted

Wow, żyjecie!  :wub: Koniecznie musicie kiedyś przyjechać do Leszna no!

noo, musimy... :D  najgorzej się dostać do Kościana z psami, do Leszna już potem  bardzo łatwo... kurcze. :D

No spróbuj nie zrobic :P
straszysz nas tutaj brakiem fotek

chwilka, szukam aparatu. :D

Posted

Najgorsze jest to, że w naszym przypadku w bliższej bądź dalszej okolicy jest dość sporo psiarzy, ale spotkać się ciężko, bo praktycznie zawsze są jakieś problemy z dojazdem.  :( Teraz wakacje, niby więcej czasu, ale coś czuję, że i tak mało większych psich spotkań u nas wypali... 

Pokazuj Fridę!  :P