zerojeden Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='yoshi22']Hałabajówka, a będą nowe foteczki ? :loveu:[/QUOTE] Będę będą ale nie tak szybko bo nie mam zupełnie czasu zasiąść na dłużej do kompa. Quote
yoshi22 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ok, poczekam na zdjęcia cudnego oblicza Zdrapki :loveu: Quote
zerojeden Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Bardzo przepraszam zupełnie mi wyleciało z głowy ze obiecałam fotki Zdrapki...poprawie się jutro obiecuje :oops: Quote
Cudak Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 To i Grubą dawaj ;) chętnie zobaczę ją szczęśliwą :) Quote
zerojeden Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Wiem że mnie ukatrupicie za brak fotek wiem...ale byłam dzisiaj w schronie i jestem mega przybita.... nie wyrobiłam się z fotkami a jeszcze dzisiaj był dzień odrobaczania kotów i jeden mnie użarł a jeden się nie daje złapać dzikusy jedne no!!! Zdrapka za to współpracuje kochaniutkie maleństwo, Grupcia tez się jakoś mocno nie buntowała :) za to pobiła mi się z moja rezydentka troszeczkę.......wariatki furiatki. Quote
Cudak Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 U mnie odrobaczanie lepiej idzie z moimi dzikuskami, niż z oswojonymi, bo dzikuski nieruchomieją, a oswojone się bronią :D Quote
Recommended Posts