Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrapka ma kilka miesięcy, jest dzieckiem bezdomnej kotki.
Całkiem przypadkiem, razem ze swoją siostrą, trafiła do DT u Hałabajówki :loveu: Siostra Zdrapki szybko znalazła nowy domek :) a mała Zdrapka zaczęła kichać - prawdopodobnie będzie wymagała leczenia.
Została już odrobaczona.

Potrzebne jest:
- pomoc w szukaniu nowego domu
- wsparcie na jedzonko i ewentualne leczenie.

Pieniążki dla koteczki można wpłacać na konto:

[FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT]
[FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT]
[FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT]

[FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT]darowizna [SIZE=2]Zdrapka
i nick z dogo

a oto i ona :loveu: :

Posted

Super...dzięki wielkie :)
Małe sprostowanie...została odrobaczona, odpchlona i ma wyczyszczone uszka ;)

Jest przesłodka ale dopóki nie będziemy pewni że jest zdrowa nie trafi do nowego domku bo z tego co mi kociarze powiedzieli u kotów stres powoduje pogorszenie choroby.
Jutro mam wyprawę z całą ferajną do weta hehe...zobaczy malutką i zobaczymy co zadecyduje.

Posted

[quote name='yoshi22']Jaka ślicznotka! Ten pyszczek, oczka - cała miodzio! :loveu:[/QUOTE]

To jest pierwsze kocie które mnie lubi dacie wiarę ;)
Tylko cały czas kicha i kicha ale z nosa jej nie leci...jutro koniecznie jedziemy do weta.

Posted

[quote name='yoshi22']Jaka ślicznotka! Ten pyszczek, oczka - cała miodzio! :loveu:[/QUOTE]

Umaszczona jest świetnie! Oby tylko domek kochający i odpowiedzialny znalazła..

Posted

[quote name='Cudak']Umaszczona jest świetnie! Oby tylko domek kochający i odpowiedzialny znalazła..[/QUOTE]

Pewnie że znajdzie ;)
Jutro jadę podpisać umowę na jej siostrę bo nie miałam w sobotę, mogę podpisać fundacyjną czy chcesz na siebie?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Pewnie że znajdzie ;)
Jutro jadę podpisać umowę na jej siostrę bo nie miałam w sobotę, mogę podpisać fundacyjną czy chcesz na siebie?[/QUOTE]

Pisz Fundacyjną, ale w razie (tfu, tfu) problemów dawaj znać, to razem będziemy się martwic ;)

Posted

[quote name='__Lara']Będą potrzebne ogłoszenia? :) O taką ślicznotę to się ludzie będą bić :)[/QUOTE]

Potrzebne będą ale za jakiś czas, na razie dostała antybiotyk na tydzień i zobaczymy czy to wystarczy.
Ma katar i kicha.

Posted

[quote name='Cudak']Ile za antybiotyk musiałaś zapłacić?
Bardzo prosimy o wsparcie na leczenie Zdrapki!

PS - mama Zdrapki dziś przeszła zabieg sterylizacji :)[/QUOTE]

No wiesz takie ładne kociaki po niej były...jak mogłaś :)

20zl za antybiotyk na tydzień na razie.

Posted

[quote name='Hałabajówka']hehe no tak ;) ale Zdrapka to najmilsze kocie jakie miałam do tej pory na DT ;) no jeszcze Zuzia tak była przytulaśna ale Zuzia to był kot specjalny unikat bo bez oczek.[/QUOTE]

To może dla Grubej domu poszukamy, a Zdrapka zostanie? ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']hehe no tak ;) ale Zdrapka to najmilsze kocie jakie miałam do tej pory na DT ;) no jeszcze Zuzia tak była przytulaśna ale Zuzia to był kot specjalny unikat bo bez oczek.[/QUOTE]

to nie masz już Zuzi? ja trochę nie w temacie byłam. Super że znalazła domek :) niewidome są najkochańsze :)

Posted

[quote name='Lacia']to nie masz już Zuzi? ja trochę nie w temacie byłam. Super że znalazła domek :) niewidome są najkochańsze :)[/QUOTE]

Zuzia znalazła domek przed świętami ;) mieszka teraz w Szczecienie i jest oczkiem w głowie :)

Myślę żeby Grupciową ogłosić bo ona jest bardziej proludzka niż pro kocia w domu bez kotów będzie paniskiem ;)