Cudak Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Zdrapka ma kilka miesięcy, jest dzieckiem bezdomnej kotki. Całkiem przypadkiem, razem ze swoją siostrą, trafiła do DT u Hałabajówki :loveu: Siostra Zdrapki szybko znalazła nowy domek :) a mała Zdrapka zaczęła kichać - prawdopodobnie będzie wymagała leczenia. Została już odrobaczona. Potrzebne jest: - pomoc w szukaniu nowego domu - wsparcie na jedzonko i ewentualne leczenie. Pieniążki dla koteczki można wpłacać na konto: [FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT] [FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT] [FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT] [FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT]darowizna [SIZE=2]Zdrapka i nick z dogo a oto i ona :loveu: : Quote
zerojeden Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Super...dzięki wielkie :) Małe sprostowanie...została odrobaczona, odpchlona i ma wyczyszczone uszka ;) Jest przesłodka ale dopóki nie będziemy pewni że jest zdrowa nie trafi do nowego domku bo z tego co mi kociarze powiedzieli u kotów stres powoduje pogorszenie choroby. Jutro mam wyprawę z całą ferajną do weta hehe...zobaczy malutką i zobaczymy co zadecyduje. Quote
yoshi22 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Jaka ślicznotka! Ten pyszczek, oczka - cała miodzio! :loveu: Quote
zerojeden Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='yoshi22']Jaka ślicznotka! Ten pyszczek, oczka - cała miodzio! :loveu:[/QUOTE] To jest pierwsze kocie które mnie lubi dacie wiarę ;) Tylko cały czas kicha i kicha ale z nosa jej nie leci...jutro koniecznie jedziemy do weta. Quote
Cudak Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Może to kichanie to alergia? Na psy? :D A serio, to marzła bidula zanim do Ciebie trafiła i na 99% przeziębiona... Quote
Cudak Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='yoshi22']Jaka ślicznotka! Ten pyszczek, oczka - cała miodzio! :loveu:[/QUOTE] Umaszczona jest świetnie! Oby tylko domek kochający i odpowiedzialny znalazła.. Quote
zerojeden Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Cudak']Umaszczona jest świetnie! Oby tylko domek kochający i odpowiedzialny znalazła..[/QUOTE] Pewnie że znajdzie ;) Jutro jadę podpisać umowę na jej siostrę bo nie miałam w sobotę, mogę podpisać fundacyjną czy chcesz na siebie? Quote
Macia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Jakie toto słodkie. Na pewno szybko znajdzie dom. Ludzie lubią takie oryginalne umaszczenia. Quote
Cudak Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Hałabajówka']Pewnie że znajdzie ;) Jutro jadę podpisać umowę na jej siostrę bo nie miałam w sobotę, mogę podpisać fundacyjną czy chcesz na siebie?[/QUOTE] Pisz Fundacyjną, ale w razie (tfu, tfu) problemów dawaj znać, to razem będziemy się martwic ;) Quote
__Lara Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Będą potrzebne ogłoszenia? :) O taką ślicznotę to się ludzie będą bić :) Quote
zerojeden Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='__Lara']Będą potrzebne ogłoszenia? :) O taką ślicznotę to się ludzie będą bić :)[/QUOTE] Potrzebne będą ale za jakiś czas, na razie dostała antybiotyk na tydzień i zobaczymy czy to wystarczy. Ma katar i kicha. Quote
yoshi22 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Czekamy, czekamy... Też mi się wydaje, że mała powinna szybko znaleźć dom, tak jak piszecie ludzie szukają takich oryginałów ;) Quote
yoshi22 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 wybaczcie mój błąd, teraz doczytałam. Trzymam kciuki za zdrówko malutkiej !!! Quote
zerojeden Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Trzymaj trzymaj :) To kichanie nie przeszkadza jej we włażeniu mi na głowę i tuptaniu po klawiaturze ;) Quote
Cudak Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Ile za antybiotyk musiałaś zapłacić? Bardzo prosimy o wsparcie na leczenie Zdrapki! PS - mama Zdrapki dziś przeszła zabieg sterylizacji :) Quote
zerojeden Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Cudak']Ile za antybiotyk musiałaś zapłacić? Bardzo prosimy o wsparcie na leczenie Zdrapki! PS - mama Zdrapki dziś przeszła zabieg sterylizacji :)[/QUOTE] No wiesz takie ładne kociaki po niej były...jak mogłaś :) 20zl za antybiotyk na tydzień na razie. Quote
Cudak Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 No ładne, ładne, matka też piękna - ruda kotka. Nie będzie mi konkurecji robic dla biedaków z lasów, śmietników etc ;) Quote
zerojeden Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 hehe no tak ;) ale Zdrapka to najmilsze kocie jakie miałam do tej pory na DT ;) no jeszcze Zuzia tak była przytulaśna ale Zuzia to był kot specjalny unikat bo bez oczek. Quote
yoshi22 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Hałabajówka, a będą nowe foteczki ? :loveu: Quote
Cudak Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Hałabajówka']hehe no tak ;) ale Zdrapka to najmilsze kocie jakie miałam do tej pory na DT ;) no jeszcze Zuzia tak była przytulaśna ale Zuzia to był kot specjalny unikat bo bez oczek.[/QUOTE] To może dla Grubej domu poszukamy, a Zdrapka zostanie? ;) Quote
Lacia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Hałabajówka']hehe no tak ;) ale Zdrapka to najmilsze kocie jakie miałam do tej pory na DT ;) no jeszcze Zuzia tak była przytulaśna ale Zuzia to był kot specjalny unikat bo bez oczek.[/QUOTE] to nie masz już Zuzi? ja trochę nie w temacie byłam. Super że znalazła domek :) niewidome są najkochańsze :) Quote
zerojeden Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Lacia']to nie masz już Zuzi? ja trochę nie w temacie byłam. Super że znalazła domek :) niewidome są najkochańsze :)[/QUOTE] Zuzia znalazła domek przed świętami ;) mieszka teraz w Szczecienie i jest oczkiem w głowie :) Myślę żeby Grupciową ogłosić bo ona jest bardziej proludzka niż pro kocia w domu bez kotów będzie paniskiem ;) Quote
zerojeden Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Cudak']Atakuje inne koty?[/QUOTE] Nie atakuje ale też nie nawiązuje żadnego kontaktu Quote
Recommended Posts