choba Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='maciaszek']Zmieniłam, na pierwsze :).[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
soboz4 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Niestety stosunek pracowników do psów ma spore znaczenie przy adopcjach z zewnątrz (jak ktoś przychodzi prostu z ulicy, miałam to samo z Łatka, którą uważali za bardzo brzydkiego psa, a wg mnie była śliczna i bardzo szybko się uczyła, ale dom znalazła poprzez moje ogłoszenia, bo kto weźmie psa, jak ktoś mówi, że jest zwariowany, albo brzydki...), ale nie chce mi się juz komentować, uważam że zarówno Hefner jak i Karbon sa ładnymi psami, a już Hefner jest tak fotogeniczny, że z przyjemnością się ogląda jego zdjęcia, Karbon na zdjęciach nawet wygląda lepiej niż w realu, przeszkodą jest jego charakterek a nie brak urody... Quote
choba Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Dlatego intensywnie staramy się chociaż trochę ten charakterek poprawić. Oby w końcu kogoś zauroczył Quote
olka9628 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Dzisiaj widziałam, że Karbon był bardzo grzeczny :) Widać robicie postępy :D Quote
Romina_74 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 zdjęcie przy wodzie - rewelacja :) mina Karbona jedyna!!! ha ha :) a jak idą razem z Agentem, to po prostu szefowie wszystkich szefów - reszta to wie i schodzi im z drogi, oto dlaczego ta poprawa zachowania :) po prostu ustawka :) Quote
AlaRottweiler Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Kolejne zdjęcie pięknego :D:D [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8Px80L-kV_M/UWqBFLUidVI/AAAAAAAC2iY/vp8sqQm91s8/s720/DSC05725.jpg[/IMG] Może to ogrzeje jego wizerunek Quote
jotpeg Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='AlaRottweiler']Doszły mnie słuchy, że Karbonowi brak urody ! PROSZĘ SPOJRZEĆ NA TO ZDJĘCIE I ZMIENIĆ ZDANIE ! ON JEST [B][U]PIĘKNY[/U][/B] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-mNm_MDCZ0k4/UWlCxUKIs2I/AAAAAAAC14Q/2nGvLLIuD8w/s720/Karbon.jpg[/IMG][/QUOTE] piękna fota i Karbon świetny!!!!!! Quote
zakar Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Romina_74']zdjęcie przy wodzie - rewelacja :) mina Karbona jedyna!!! ha ha :) a jak idą razem z Agentem, to po prostu szefowie wszystkich szefów - reszta to wie i schodzi im z drogi, oto dlaczego ta poprawa zachowania :) po prostu ustawka :)[/QUOTE] ha ha chyba masz racje:diabloti: Quote
jotpeg Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='choba']Zainteresowania Karbonem dalej brak. A poza tym bez zmian... Na każdego psa trzeba przynajmniej zawarczeć, a najlepiej się rzucić... Nie wiem, co zrobić, żeby to zmienić... :shake: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-txD69UIQFTU/UV6Pr8-2d8I/AAAAAAAAJpE/ng_GdZM9wIw/s640/P1060017.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-a-v7K5M5mec/UV6PvozrxWI/AAAAAAAAJqM/jCBWPhNxaVw/s640/P1060029.JPG[/IMG][/QUOTE] tu też jest słodki, i świetne foty: kontrast miedzy czarrrnym Karbonem a białym śniegiem. Quote
choba Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Karbon był wczoraj prawie grzeczny. Na początku spiął się z Wako (niestety dość mocno i sam trochę na tym ucierpiał :shake:), ale później już nie było żadnych problemów. Chłopaki byli na spacerze, ładnie szli koło siebie i nawet na siebie nie warknęli. Po powrocie na teren schroniska staliśmy w towarzystwie innych psiaków (w nie za dużej odległości), a Karbon spokojnie siedział. Próbował wyżebrać ode mnie albo od innych parówki :evil_lol:. A na koniec spaceru usiedliśmy w słoneczku i uczyliśmy się komendy "waruj". I udało się :D I to nie raz ;) Oczywiście był też czas na pieszczoty. Karbonek uroczo pokazuje brzuszek :lol:. Tylko jest trochę mało delikatny i dość mocno podgryza ręce, ale pracujemy nad tym. Quote
soboz4 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Bardzo się ciesze, Karbonik idzie więc prostą drogą (mam nadzieję) do własnego domku! Quote
madzia.uje93 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Oby tak dalej! Z małego agresorka w aniołka:) Quote
jotpeg Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 schronisko go zestresowalo - byl przekonany, ze musi walczyc ze wszystkimi. A tu sie okazalo, ze nie. Dzielny, maly-czarny madry chlopak. :loveu: Quote
choba Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Dzisiaj Karbonek zaliczył akcję na 3 stawach :) I mamy trochę zdjęć dzięki kilku fotografom :) W towarzystwie Klusi - miłości Karbona :cool3: Sam do niej ciągnął, obwąchiwał, podrywał :P Co prawda pod koniec na nią nawarczał, ale ile można znosić taką szczekliwą babę :evil_lol: Quote
ania91sc Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ten drugi "zestaw" zdjęć i to drugie zdjęcie Karbona, jest po prostu boskie, zakochałam się w nim :loveu: Quote
choba Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Zapomniałam jeszcze dodać, że p. Ania mówiła, że Karbon bardzo ładnie jeździ samochodem :) Jechał z nią z przodu, żeby nie ryzykować jego spotkania z innymi psami i podobno całą drogę grzecznie stał przy drzwiach i czekał, aż ponownie się otworzą ;) Quote
madzia.uje93 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Widziałam Karbonka na Dolinie, jak ładnie stał wśród wielu psów, nawet nie zwracał na nie uwagi:D Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 choba napisał(a):Zapomniałam jeszcze dodać, że p. Ania mówiła, że Karbon bardzo ładnie jeździ samochodem :) Jechał z nią z przodu, żeby nie ryzykować jego spotkania z innymi psami i podobno całą drogę grzecznie stał przy drzwiach i czekał, aż ponownie się otworzą ;) Akurat wracałam z p. Anią, ona na tyle z Karbonem, a ja z przodu z Sedanem. I potwierdzam to, że się ładnie zachowuje, spokojny był ;) Quote
jotpeg Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 choba napisał(a):Zapomniałam jeszcze dodać, że p. Ania mówiła, że Karbon bardzo ładnie jeździ samochodem to wielki plus, mowcie o tym ludziom, chlopak obznajomiony z cywilizacja jest!!! :multi: Quote
choba Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Dzisiaj Karbon robił za gwiazdę filmową :D Został wypożyczony na chwilę do nagrania jakiegoś filmiku. Spisał się całkiem dobrze ;) Prawie od razu wywali brzuszek i robił za słodkiego rozrabiakę ;) A potem podjadł sobie suchej karmy w nagrodę :) A poza tym spędzał pewnie jedne z ostatnich chwil w towarzystwie Klusi. A tak dobrze mu się z nią spaceruje - w ogóle się nią nie przejmuje, pozwala jej się do siebie zbliżać, a nawet dobijać ;) Lubi ją chłopak :) Quote
ania91sc Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 To ostatnie zdjęcie jest super!!! Chłopak taki grzeczny jest, naprawdę :) Quote
Recommended Posts