Aleksa. Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='cisowianka']Ślicznota ;) Witam przyszłam z bazarku . [quote name='Victoria']Śliczny Zdzichu :diabloti: my też o nim pamiętamy ;) Dziękujemy za obecność.;) Wczoraj miał mieć badania krwi do tej kastracji, ale nie zdążyłyśmy z mamą do domu wrócić. :( jednak gdyby to była suczka, to mogłabym powiedzieć, że jest mój na zawsze. Quote
Aleksa. Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ryś (Koks) :p jest bardzo czujny na podwórku, coś stuknie od razu szczeka. ;) Nauczył się obrotu i gdy coś chce ciągle go robi :) ;p Quote
cisowianka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Ryś (Koks) :p jest bardzo czujny na podwórku, coś stuknie od razu szczeka. ;) Nauczył się obrotu i gdy coś chce ciągle go robi :) ;p Takie maluchy potrafią zrobić coś, żeby się przypodobać :lol: Quote
Aleksa. Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='cisowianka']Takie maluchy potrafią zrobić coś, żeby się przypodobać :lol: oh tak :D albo jak podgryza delikatnie, tak łaskocząc żeby zwrócić na siebie uwagę :lol: [quote name='Luzia']Kiedy ruszasz z jakimiś ogłoszeniami? Mam tekst, zdjęcia w sumie mogę już,ale do domu pójdzie po kastracji :) http://www.facebook.com/pages/Katarzyna-Pisarska-Psie-adopcje-TTV/105887446184169 tu ustalone jest, że wstawimy go po kastracji :) Quote
Ty$ka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 On jest boski :lol: Dorwałaś sprzęt (w sensie aparat) betty? ;P Quote
Aleksa. Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ty$ka napisał(a):On jest boski :lol:Dorwałaś sprzęt (w sensie aparat) betty? ;PNie, sprzęt nie jest Beaty ;) i tych fotek też nie ja robiłam,ale na moja prośbę.:) Quote
Ty$ka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Mniejsza o to, są świetne pięknego kawalera :loveu: Quote
cisowianka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Chłopak wygląda młodo, pewnie znajdzie szybko swój domek ;) Quote
Aleksa. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 cisowianka napisał(a):Chłopak wygląda młodo, pewnie znajdzie szybko swój domek ;) I do tego jest młody, ma około rok :) No to Koksik skończył ze skakaniem na Dore w celu zapłodnienia (:diabloti:) teraz ma nową zabawę ciąga ją za ogon, a potem ucieka. Biedna ta moja Dora. :p Quote
betty_labrador Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Twoja Dora służy za pieska treningowego :D Quote
cisowianka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 betty_labrador napisał(a):Twoja Dora służy za pieska treningowego :D Mój tymczasik (tylko starszy 8-10 albo i 12 lat) ma tak samo, tylko ten bardziej molestuje psa(tego zresztą, wszystko na czterech łapach molestuje) Quote
Aleksa. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Tak, Dorcia zdecydowanie jest biedna :lol: A Maluchowi wyprałam jego kocyk,teraz jest pachnący :lol: do tego dostał tez nowy gruby kocyk :D ma teraz wygodnie :lol: Oprócz tego, nie skomentuje ilości piachu na podłogach, które musiałam dzisiaj odkurzać :D Quote
Ty$ka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A może nie warto czekać z ogłoszeniami i pokazać malucha światu? Quote
Aleksa. Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Dzisiaj zrobiłam tylko na gumtree i tablicy :) Quote
Aleksa. Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Ty$ka napisał(a):Oby szybko ktoś go wypatrzył ;) Dokładnie, bo bardzo się już zadomowił.. ;) czym później, tym gorzej i dla nas i jego ;) Quote
Aleksa. Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Pierwszy filmik Malucha :) [video=youtube;LA2Rq9zGAGk]http://www.youtube.com/watch?v=LA2Rq9zGAGk[/video] Quote
Aleksa. Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 I ja zaglądam :D wróciłam ze szkoły,biorę sobie jedzenie, a pies mi piłkę pod nogi rzuca haha :D słodki jest :) Quote
Recommended Posts