Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

filmik z zapoznania naszych psiaków bez pierwszego spotkania przy klatce;) ale to dobrze, bo to była strasznie głośna sprawa

[video=youtube;7WI6kQViz8Y]http://www.youtube.com/watch?v=7WI6kQViz8Y[/video]

Posted

[quote name='malawaszka']edyseja mnie tu przygoniła :D wydaje mi się, że jedno z jego rodziców mogło być sznaucerem - fajny łobuz z niego; mogę wrzucić na stronke, tylko prosiłabym 10 zdjęć, opis i namiary - na maila ok? malawaszka@gmail.com

mogłabyś poczekać być może do jutra ze zdjęciami ? mam zdjęcia, ale jeszcze jak nie był wykąpany i z kołtunami wiszącymi, a tak teraz nic mu nie wisi :D i postaram się o nowe zdjęcia :)

Posted

[quote name='kejciu']Ola jeszcze takie znalazłam - myslę że Rysio ma kosmatą mordkę jak to oczekują w ogłoszeniu :D

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237520-Szczeniak-z-kosmatą-mordką-poszukiwany-docelowo-mały-średni-cała-Polska/page2

Super, dzięki :) wstawione :)

Jesteśmy po wizycie u Pani weterynarz, która zajmuje się też ortopedią zwierząt ;)

Obejrzała prześwietlenie Rysia i jego osobiście na żywo :) Nie ma potrzeby operacji łapki, jest to uraz prawdopodobnie z dzieciństwa (od kopnięcia, czy potracenia przez samochód). Łapka nie była leczona, a złamanie było powyżej zgięcia (nie pamiętam dokładnych słów) i kość się tak zrosła, że łapka jest sztywna i ciut krótsza.;) Rysiowi to w ogóle nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu. Taka operacja byłaby dla niego nieprzyjemna, i dochodziłby do siebie 2-3 mc, a nie ma potrzeby tego operować.:)

za to uwaga ! w poniedziałek chłopak ma badanie krwi koszt 65 zł, a we wtorek kastracja koszt 180 zł
tylko nie wiem, czy starczy nam z bazarku.. :roll:

Posted

To jest najgorsze w BDT, że jak przychodzi co do czego to ze wszystkim zostaje człowiek sam :roll: No bo w końcu trzeba płacić "cudownym, miłosiernym i wspaniałym" osobom za "serduszko" okazane pieskom na PDT od 200 do 500 zł na miesiąc :shake: Biznes to biznes :diabloti: