Aleksa. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='b-b']Za jednym rozsyłaniem dwa bazarki będziesz reklamować ;)[/QUOTE] W sumie masz racje.:) Quote
Aleksa. Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Kto narzekał na jego imię ? :lol: to teraz zapraszam :mad::lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239315-Jak-d%C5%82ugo-bezimienny-!-nadaj-takie-imie-jakie-chcesz-!-do-5-02-g-20?p=20363162#post20363162 Quote
Aleksa. Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 filmik z zapoznania naszych psiaków bez pierwszego spotkania przy klatce;) ale to dobrze, bo to była strasznie głośna sprawa [video=youtube;7WI6kQViz8Y]http://www.youtube.com/watch?v=7WI6kQViz8Y[/video] Quote
malawaszka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 edyseja mnie tu przygoniła :D wydaje mi się, że jedno z jego rodziców mogło być sznaucerem - fajny łobuz z niego; mogę wrzucić na stronke, tylko prosiłabym 10 zdjęć, opis i namiary - na maila ok? malawaszka@gmail.com Quote
Aleksa. Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='malawaszka']edyseja mnie tu przygoniła :D wydaje mi się, że jedno z jego rodziców mogło być sznaucerem - fajny łobuz z niego; mogę wrzucić na stronke, tylko prosiłabym 10 zdjęć, opis i namiary - na maila ok? malawaszka@gmail.com mogłabyś poczekać być może do jutra ze zdjęciami ? mam zdjęcia, ale jeszcze jak nie był wykąpany i z kołtunami wiszącymi, a tak teraz nic mu nie wisi :D i postaram się o nowe zdjęcia :) Quote
Kejciu Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ola jeszcze takie znalazłam - myslę że Rysio ma kosmatą mordkę jak to oczekują w ogłoszeniu :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/237520-Szczeniak-z-kosmatą-mordką-poszukiwany-docelowo-mały-średni-cała-Polska/page2 Quote
Aleksa. Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='kejciu']Ola jeszcze takie znalazłam - myslę że Rysio ma kosmatą mordkę jak to oczekują w ogłoszeniu :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/237520-Szczeniak-z-kosmatą-mordką-poszukiwany-docelowo-mały-średni-cała-Polska/page2 Super, dzięki :) wstawione :) Jesteśmy po wizycie u Pani weterynarz, która zajmuje się też ortopedią zwierząt ;) Obejrzała prześwietlenie Rysia i jego osobiście na żywo :) Nie ma potrzeby operacji łapki, jest to uraz prawdopodobnie z dzieciństwa (od kopnięcia, czy potracenia przez samochód). Łapka nie była leczona, a złamanie było powyżej zgięcia (nie pamiętam dokładnych słów) i kość się tak zrosła, że łapka jest sztywna i ciut krótsza.;) Rysiowi to w ogóle nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu. Taka operacja byłaby dla niego nieprzyjemna, i dochodziłby do siebie 2-3 mc, a nie ma potrzeby tego operować.:) za to uwaga ! w poniedziałek chłopak ma badanie krwi koszt 65 zł, a we wtorek kastracja koszt 180 zł tylko nie wiem, czy starczy nam z bazarku.. :roll: Quote
Aleksa. Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 zakropliłam dzisiaj małego Fiprexem.;) Quote
Aleksa. Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 (edited) Nikt już Tobą Maluchu się nie interesuje ? :( tak się prezentujemy teraz :) Edited February 1, 2013 by Aleksandra95 Quote
paulaa. Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 my zaglądamy. :smile: chłopaczek coraz lepiej wygląda! ;) Quote
malawaszka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 a jest już opis? bo wstawiłabym na sznupy a nie dostałam nic Quote
Aleksa. Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 malawaszka napisał(a):a jest już opis? bo wstawiłabym na sznupy a nie dostałam nic Przepraszam,ale jeszcze czekam aż jedna osoba go złoży:) Quote
Luzia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 To jest najgorsze w BDT, że jak przychodzi co do czego to ze wszystkim zostaje człowiek sam :roll: No bo w końcu trzeba płacić "cudownym, miłosiernym i wspaniałym" osobom za "serduszko" okazane pieskom na PDT od 200 do 500 zł na miesiąc :shake: Biznes to biznes :diabloti: Quote
UlaFeta Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Jakoś mu znajdziemy domek :) Musimy,cudo nie pies.:multi: Quote
Aleksa. Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Tak się prezentujemy teraz :) co sądzicie ? :) Quote
cisowianka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ślicznota ;) Witam przyszłam z bazarku . Quote
Victoria Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Śliczny Zdzichu :diabloti: my też o nim pamiętamy ;) Quote
Recommended Posts