Sarunia-Niunia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='izek77']Barnadett ty promyku nasz :)[/QUOTE] Oj izuś, Izuś... zawstydzasz Ty mnie:oops:... Najcudowniejsze w tym wszystkim, że Rockunio szczęśliwy i w wymarzonym DOMU!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 co robimy z pieniazkami ktore zostaly niewykorzystane dla Rockiego? Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) ja mam jeszcze z 10 zł i grosik :) Edited May 2, 2013 by izek77 Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 izek77 napisał(a):ja mam jeszcze z 10 zł i grosik :) to mozna wykorzystac na paliwo dla psa w potrzebie, ale moje pytanie dotyczylo pieniedzy na koncie Fundacji. Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ada cedujemy je na tego który najbardziej potrzebuje ...tak sobie myślę Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 izek77 napisał(a):Ada cedujemy je na tego który najbardziej potrzebuje ...tak sobie myślę a skad wezmiesz pieniadze na transport? na chwile obecna zarowno na watkach sa niewykorzystane pieniadze a konto Fundacji tez nie jest puste. Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 jeżeli można to pewnie ,ja sie naprawdę muszę jeszcze dużo uczyć Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 izek77 napisał(a):jeżeli można to pewnie ,ja sie naprawdę muszę jeszcze dużo uczyć sytuacja jest troche utrudniona i z mojej strony, bo juz nie mieszkam w Polsce a Ela u ktorej jest siedziba Fundacji pracuje na caly etat do tego wysyla wnioski o informacje publiczne, musi pilnowac terminowych spraw w sadach, skanowac dla mnie odpowiedzi, zebym mogla reagowac itd. Ale przy dobrej organizacji i wspolnym szanowaniu wzajemnego czasu wszystko da sie zrobic. Quote
Recommended Posts