Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaty uzupełnione - bardzo proszę o sprawdzenie :p.
Przyszła również karma do schroniska od pewnego znajomego Basi - bardzo gorąco dziękujemy:loveu:.

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaka jest wasza decyzja, zakupu karmy ktora jest do odebrania u waszego weta schroniskowego. karma nie jest jeszcze zaplacona bo musicie zadecydowac o jej odebraniu a faktura zostanie przyslana do siedziby Fundacji i zaplacimy przelewem/

Posted

Ada-jeje napisał(a):
jaka jest wasza decyzja, zakupu karmy ktora jest do odebrania u waszego weta schroniskowego. karma nie jest jeszcze zaplacona bo musicie zadecydowac o jej odebraniu a faktura zostanie przyslana do siedziby Fundacji i zaplacimy przelewem/

Bardzo dziękujemy za karme ,odbierzemy ją w środę jak pojedziemy z Rocym na badania ...czy tak może być ?

Posted

[quote name='izek77']Bardzo dziękujemy za karme ,odbierzemy ją w środę jak pojedziemy z Rocym na badania ...czy tak może być ?
dla mnie moze byc, zabierzcie prosze zapisany na kartce nowy adres siedziby Fundacji, w gabinecie maja jeszcze Chrzanow. Tu jest nowy, http://proanimals.org/ NIP pozostal bez zmian, a kto placi za badania, czy beda robione z puli schroniskowej czy z konta Fundacji, bo jesli z konta to moze byc jedna faktura laczna. Zreszta znajac Labude nigdy nie spieszy mu sie z przyslaniem faktury.

Posted

[quote name='halszka']Cioteczko Kochana jeszcze raz dziękuję

Łoj tam Halszko, nie zawstydzaj mnie:oops:... zaglądam do Rockusia i an dogo i na fb...
Jego historia (jak i zresztą wszystkich tych bid) jest okrutnie smutna, ale skoro jest u Was, to moim zdaniem ma szansę!!!
Widzę, ile serca wkładacie w pomoc Psiakom z Waszego schroniska... to buduje i motywuje do pomocy, nawet takiej jak choćby kilka grosików...

Posted

[quote name='Ada-jeje']Dzis wzbogacily skarpete Rockiego, Ewelina G. z JZ 31 zl. Angelina K. z Rybnika 50 zl. Krystyna D-S. z Gorzyc 50 zl.
Bardzo dziękujemy :loveu:

Halszko nawet nie wiem jak Ci dziękować za bazarek !!!! Już tam pędzę zobaczyć.

Bernadetko :loveu: cieszę się, że jesteś z nami!

Posted

szafra napisał(a):
Bardzo dziękujemy :loveu:

Halszko nawet nie wiem jak Ci dziękować za bazarek !!!! Już tam pędzę zobaczyć.

Bernadetko :loveu: cieszę się, że jesteś z nami!

w tej chwili mamy około 70zł :multi:

szafra napisał(a):
No i z badań nici. Wkur... się :angryy:

oooo co się stało???

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Jak to? Co się wydarzyło???

Że tak powiem - zjadł śniadanko i już klapa, bo powinien być na czczo.
Bardzo smakuje mu nowa karma :)
Ale nic - jutro jedzie z dziewczynami.
Rocky już sam wyszedł z budy, nie trzeba go namawiać i wyciągać. Poszedł na spacerek i OGONEK JUŻ TRZYMAŁ PIĘKNIE W GÓRZE :loveu::multi:
A teraz fotki z dzisiaj:
Misiowatość miziatość Rockyego wyszła na światło dzienne ;)

Cytuję z FB : " 6.02.2013 Rocky czuje się lepiej, chętnie juz wychodzi z kojca, nabrał apetytu (nowa karma mu bardzo smakuje).
Czuje się coraz pewniej... na tyle, że domaga się pieszczot jak szczenior ".

Posted

Halszko ten chłopak to cudo :) jazda samochodem z nim to bajka :) u weta grzeczniutki a było i pobieranie krwi i zastrzyki .Na tą chwile mam tylko wyniki z biochemi cała biochemia w NORMIE :)

Posted

[quote name='halszka']ooo to fajnie:) cioteczki czy Rocky ma ogłoszenia? jeśli nie,napiszcie jakiś tekst

Nie robiłyśmy mu jeszcze ogłoszeń. Gdzieś coś czytałam o propozycji DS dla chłopaka :p

W drodze do weta lub z :