szafra Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Wpłaty uzupełnione - bardzo proszę o sprawdzenie :p. Przyszła również karma do schroniska od pewnego znajomego Basi - bardzo gorąco dziękujemy:loveu:. Quote
Ada-jeje Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 jaka jest wasza decyzja, zakupu karmy ktora jest do odebrania u waszego weta schroniskowego. karma nie jest jeszcze zaplacona bo musicie zadecydowac o jej odebraniu a faktura zostanie przyslana do siedziby Fundacji i zaplacimy przelewem/ Quote
izek77 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ada-jeje napisał(a):jaka jest wasza decyzja, zakupu karmy ktora jest do odebrania u waszego weta schroniskowego. karma nie jest jeszcze zaplacona bo musicie zadecydowac o jej odebraniu a faktura zostanie przyslana do siedziby Fundacji i zaplacimy przelewem/ Bardzo dziękujemy za karme ,odbierzemy ją w środę jak pojedziemy z Rocym na badania ...czy tak może być ? Quote
Ada-jeje Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='izek77']Bardzo dziękujemy za karme ,odbierzemy ją w środę jak pojedziemy z Rocym na badania ...czy tak może być ? dla mnie moze byc, zabierzcie prosze zapisany na kartce nowy adres siedziby Fundacji, w gabinecie maja jeszcze Chrzanow. Tu jest nowy, http://proanimals.org/ NIP pozostal bez zmian, a kto placi za badania, czy beda robione z puli schroniskowej czy z konta Fundacji, bo jesli z konta to moze byc jedna faktura laczna. Zreszta znajac Labude nigdy nie spieszy mu sie z przyslaniem faktury. Quote
rencia42 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zapisze sobie biedaka i trzymam kciuki za badania. Quote
halszka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zapraszam na bazarek dla Rockiego http://www.dogomania.pl/forum/threads/239548-Dzieci%C4%99cy-Dla-Chorego-Oneczka-%28Nowe-ciuszki-i-inne!Do-17-02-13godz-20-00?p=20398433#post20398433 proszę o pomoc w zapraszaniu gości i podrzucaniu :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='halszka']Zapraszam na bazarek dla Rockiego http://www.dogomania.pl/forum/threads/239548-Dziecięcy-Dla-Chorego-Oneczka-(Nowe-ciuszki-i-inne!Do-17-02-13godz-20-00?p=20398433#post20398433 proszę o pomoc w zapraszaniu gości i podrzucaniu :) Posyłam mizianka dla Rockusia:loveu:!!! Bazarek podrzucony, zakupy zrobione;) Quote
halszka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Posyłam mizianka dla Rockusia:loveu:!!! Bazarek podrzucony, zakupy zrobione;) Cioteczko Kochana jeszcze raz dziękuję Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='halszka']Cioteczko Kochana jeszcze raz dziękuję Łoj tam Halszko, nie zawstydzaj mnie:oops:... zaglądam do Rockusia i an dogo i na fb... Jego historia (jak i zresztą wszystkich tych bid) jest okrutnie smutna, ale skoro jest u Was, to moim zdaniem ma szansę!!! Widzę, ile serca wkładacie w pomoc Psiakom z Waszego schroniska... to buduje i motywuje do pomocy, nawet takiej jak choćby kilka grosików... Quote
monika55 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Rocky będzie miał co należy. Tylko ludzia mu najbardziej potrzeba. Quote
Ada-jeje Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Dzis wzbogacily skarpete Rockiego, Ewelina G. z JZ 31 zl. Angelina K. z Rybnika 50 zl. Krystyna D-S. z Gorzyc 50 zl. Quote
szafra Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Ada-jeje']Dzis wzbogacily skarpete Rockiego, Ewelina G. z JZ 31 zl. Angelina K. z Rybnika 50 zl. Krystyna D-S. z Gorzyc 50 zl. Bardzo dziękujemy :loveu: Halszko nawet nie wiem jak Ci dziękować za bazarek !!!! Już tam pędzę zobaczyć. Bernadetko :loveu: cieszę się, że jesteś z nami! Quote
szafra Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 No i z badań nici. Wkur... się :angryy: Quote
halszka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 szafra napisał(a):Bardzo dziękujemy :loveu: Halszko nawet nie wiem jak Ci dziękować za bazarek !!!! Już tam pędzę zobaczyć. Bernadetko :loveu: cieszę się, że jesteś z nami! w tej chwili mamy około 70zł :multi: szafra napisał(a):No i z badań nici. Wkur... się :angryy: oooo co się stało??? Quote
Sarunia-Niunia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 szafra napisał(a):No i z badań nici. Wkur... się :angryy: Jak to? Co się wydarzyło??? Quote
szafra Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Jak to? Co się wydarzyło??? Że tak powiem - zjadł śniadanko i już klapa, bo powinien być na czczo. Bardzo smakuje mu nowa karma :) Ale nic - jutro jedzie z dziewczynami. Rocky już sam wyszedł z budy, nie trzeba go namawiać i wyciągać. Poszedł na spacerek i OGONEK JUŻ TRZYMAŁ PIĘKNIE W GÓRZE :loveu::multi: A teraz fotki z dzisiaj: Misiowatość miziatość Rockyego wyszła na światło dzienne ;) Cytuję z FB : " 6.02.2013 Rocky czuje się lepiej, chętnie juz wychodzi z kojca, nabrał apetytu (nowa karma mu bardzo smakuje). Czuje się coraz pewniej... na tyle, że domaga się pieszczot jak szczenior ". Quote
szafra Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Rocky waży 32 kg. Mało jak na takiego dużego psiaka :shake:. I jeszcze plakacik :) Quote
izek77 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Halszko ten chłopak to cudo :) jazda samochodem z nim to bajka :) u weta grzeczniutki a było i pobieranie krwi i zastrzyki .Na tą chwile mam tylko wyniki z biochemi cała biochemia w NORMIE :) Quote
halszka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 aaa to dobre wieści :multi: a stawy itd ?? jak chłopak radzi sobie z chodzeniem,wstawaniem? Quote
szafra Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Z chodzeniem już lepiej :) :) Karmę zasponsorowaną wcina, ze hoho :multi: Quote
halszka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ooo to fajnie:) cioteczki czy Rocky ma ogłoszenia? jeśli nie,napiszcie jakiś tekst Quote
monika55 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Dobre wieści. Niech chłopak przytyje troszeczke ale nie za wiele. Quote
szafra Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='halszka']ooo to fajnie:) cioteczki czy Rocky ma ogłoszenia? jeśli nie,napiszcie jakiś tekst Nie robiłyśmy mu jeszcze ogłoszeń. Gdzieś coś czytałam o propozycji DS dla chłopaka :p W drodze do weta lub z : Quote
Recommended Posts