halszka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 ..i co tam u chłopaka..??? zbieracie jakieś pieniążki,może jakiś bazarek trzeba by zrobić? Quote
szafra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Nie wiem jak tam Izula na FB, ale coś mi się wydaje, że będziemy zbierać na karmę, suplementy i diagnostykę. Halszka - bazarek to bardzo by się przydał dla Rockyego :loveu:. Quote
monika55 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Tak, wszystko się przyda. A fanty są, tylko bazarku nie ma. Quote
halszka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 no dobrze ;) to proszę o info 1.Kto ma fanty? 2.Czy są zdjęcia? 3.Czy są wycenione? Jeśli nie to jak to zorganizujemy?bo wolałabym "towar" mieć w domu,żeby w razie jakichkolwiek pytać móc w miarę szybko odpowiedzieć i błagam na początek nie za dużo bo będzie to mój drugi bazarek:) jak coś to później zrobi się kolejny a i jeszcze jedno jakby była możliwość to taki w opcji licytacji i kup teraz ;) u Buni ta wersja się sprawdziła :) Quote
szafra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 (edited) Halszka słońce ty nasze nie bój nic - fanty dostarczymy do Ciebie. Wiem, ze Rocky powinien dostać taka karmę : http://allegro.pl/royal-canin-mobility-larger-dogs-14kg-wor-gratis-i2987553998.html suplementy zamówione przez Karolinę :) Ten preparat, o którym Halszka pisała jest bardzo dobry http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/29/16/38/26/2916382647 Edited January 31, 2013 by szafra Quote
Ada-jeje Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 no i ja sie dopisuje zeby watek miec w subskrypcjach, i o ewentualnych wplatach na chlopaka informowac was na biezaco. Karme zaraz zamawiam. A do ktorej schronisko otwarte do 15,30? bo musze przy zamowieniu zaznaczyc zeby nie pocalowali klodki. Quote
izek77 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Ada-jeje']no i ja sie dopisuje zeby watek miec w subskrypcjach, i o ewentualnych wplatach na chlopaka informowac was na biezaco. Karme zaraz zamawiam. A do ktorej schronisko otwarte do 15,30? bo musze przy zamowieniu zaznaczyc zeby nie pocalowali klodki.[/QUOTE] od 7 do 15 nasze schronisko czynne :)Witamy ciepło Ada :lol: Quote
szafra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 I ja witam na wątku Rockyego Ada-jeje :p Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 przepraszam za off, kto pomoze mi oglaszac sunie z watku ktorego wklejam linka http://www.dogomania.pl/forum/threads/132518-Puma-sunia-AST-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-adopcji!-Potrzebny-DT-lub-DS!/page13 Jest to sunia z Olkusza ktora wrocila juz z dwoch adopcji bo zabawka dla dzieci sie znudzila. Jest na stronie tez tekst do ogloszen. Prosze o wasza pomoc sunia jest juz rok w hotelu a jest naprawde bardzo przyjaznym psem, lagodna do dzieci, w hotelu nawet z kotami sie zaprzyjaznila pomimo ze byla ich wrogiem Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Szafra z przyjemnoscia pisze ze jest praca dla Ciebie. Sa pierwsze wplaty ktore trzeba bedzie edytowac w pierwszym poscie i wpisywac tam wplaty i wydatki dla przejrzystosci w rozliczeniu. Agnieszka J. z Szczecina 50 zl., Iwona Aleksandra H. z Ustronia 20 zl., Agnieszka Łucja S. z JZ 100 zl. Quote
halszka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']przepraszam za off, kto pomoze mi oglaszac sunie z watku ktorego wklejam linka http://www.dogomania.pl/forum/threads/132518-Puma-sunia-AST-wróciła-z-adopcji!-Potrzebny-DT-lub-DS!/page13 Jest to sunia z Olkusza ktora wrocila juz z dwoch adopcji bo zabawka dla dzieci sie znudzila. Jest na stronie tez tekst do ogloszen. Prosze o wasza pomoc sunia jest juz rok w hotelu a jest naprawde bardzo przyjaznym psem, lagodna do dzieci, w hotelu nawet z kotami sie zaprzyjaznila pomimo ze byla ich wrogiem pomogę w ogłoszeniach,już idę na wątek suni. Quote
szafra Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']Szafra z przyjemnoscia pisze ze jest praca dla Ciebie. Sa pierwsze wplaty ktore trzeba bedzie edytowac w pierwszym poscie i wpisywac tam wplaty i wydatki dla przejrzystosci w rozliczeniu. Agnieszka J. z Szczecina 50 zl., Iwona Aleksandra H. z Ustronia 20 zl., Agnieszka Łucja S. z JZ 100 zl. Zrobione :p. Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='szafra']Zrobione :p.[/QUOTE] sprawdzone :lol: Quote
szafra Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Dostałam wiadomość od Państwa z Katowic odnośnie DT. Zastanawiają się - być może zagoszczą jutro w schronisku :p. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='szafra']Dostałam wiadomość od Państwa z Katowic odnośnie DT. Zastanawiają się - być może zagoszczą jutro w schronisku :p.[/QUOTE] Oby, oby dla Rockusia zaświeciło słońce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
szafra Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Byli Państwo dziś w schronisku :loveu:. Poznali naszego ONeczka, a on ich. Pospacerował chłopak z nami. Decyzja musi być przemyślana. DT to jednak obowiązek. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 szafra napisał(a):Byli Państwo dziś w schronisku :loveu:. Poznali naszego ONeczka, a on ich. Pospacerował chłopak z nami. Decyzja musi być przemyślana. DT to jednak obowiązek. Może choć Rockusiowi się uda i będzie miał więcej szczęścia od Ringusia... Lepiej decyzję przemyśleć i przedyskutować, niż narażać chłopaka na powrót... Czekamy zatem na decyzję... Quote
monika55 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Tak, bo tu dom najważniejszy. Ciepło i ludzie. Quote
szafra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Był dziś na spacerku, oczywiście łeb między nogami to jego ulubiona pozycja :p. Dostał nowy i suchy kocyk. Ogon jeszcze spuchnięty :shake:. Czekamy na dzień badań. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Boziu, jaki Smuteczek z Niego https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487451_157371794414771_427419587_n.jpg Ileż w tych oczętach pokory i prośby o miłość........... Quote
izek77 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ROCY bardzo bardzo potrzebuje powodu by walczyć ,najlepszym bylby jego własny CZŁOWIEK ... Quote
Ada-jeje Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Podaje kolejne wplaty; Marzena J. z Zebrzydowic 50 zl. Wioleta Anna T. z JZ 40 zl. Malgorzata Cz. z Skoczowa 50 zl. Paulina K. z Ustronia 27zl. Beata Kamila S-O. z Sosnowca 50 zl. Iwona i Arkadiusz P. z Wodzislawia Slaskiego 30 zl. Elzbieta T. z JZ 50 zl. Darczyncowm pieknie dziekujemy a karme dla Rockiego mozna juz odebrac u schroniskowego weta Quote
Recommended Posts