Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak tam Izula na FB, ale coś mi się wydaje, że będziemy zbierać na karmę, suplementy i diagnostykę.
Halszka - bazarek to bardzo by się przydał dla Rockyego :loveu:.

Posted

no dobrze ;) to proszę o info 1.Kto ma fanty? 2.Czy są zdjęcia? 3.Czy są wycenione? Jeśli nie to jak to zorganizujemy?bo wolałabym "towar" mieć w domu,żeby w razie jakichkolwiek pytać móc w miarę szybko odpowiedzieć i błagam na początek nie za dużo bo będzie to mój drugi bazarek:) jak coś to później zrobi się kolejny a i jeszcze jedno jakby była możliwość to taki w opcji licytacji i kup teraz ;) u Buni ta wersja się sprawdziła :)

Posted

no i ja sie dopisuje zeby watek miec w subskrypcjach, i o ewentualnych wplatach na chlopaka informowac was na biezaco. Karme zaraz zamawiam. A do ktorej schronisko otwarte do 15,30? bo musze przy zamowieniu zaznaczyc zeby nie pocalowali klodki.

Posted

[quote name='Ada-jeje']no i ja sie dopisuje zeby watek miec w subskrypcjach, i o ewentualnych wplatach na chlopaka informowac was na biezaco. Karme zaraz zamawiam. A do ktorej schronisko otwarte do 15,30? bo musze przy zamowieniu zaznaczyc zeby nie pocalowali klodki.[/QUOTE]

od 7 do 15 nasze schronisko czynne :)Witamy ciepło Ada :lol:

Posted

przepraszam za off, kto pomoze mi oglaszac sunie z watku ktorego wklejam linka

http://www.dogomania.pl/forum/threads/132518-Puma-sunia-AST-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-adopcji!-Potrzebny-DT-lub-DS!/page13

Jest to sunia z Olkusza ktora wrocila juz z dwoch adopcji bo zabawka dla dzieci sie znudzila.
Jest na stronie tez tekst do ogloszen. Prosze o wasza pomoc sunia jest juz rok w hotelu a jest naprawde bardzo przyjaznym psem, lagodna do dzieci, w hotelu nawet z kotami sie zaprzyjaznila pomimo ze byla ich wrogiem

Posted

Szafra z przyjemnoscia pisze ze jest praca dla Ciebie. Sa pierwsze wplaty ktore trzeba bedzie edytowac w pierwszym poscie i wpisywac tam wplaty i wydatki dla przejrzystosci w rozliczeniu. Agnieszka J. z Szczecina 50 zl., Iwona Aleksandra H. z Ustronia 20 zl., Agnieszka Łucja S. z JZ 100 zl.

Posted

[quote name='Ada-jeje']przepraszam za off, kto pomoze mi oglaszac sunie z watku ktorego wklejam linka

http://www.dogomania.pl/forum/threads/132518-Puma-sunia-AST-wróciła-z-adopcji!-Potrzebny-DT-lub-DS!/page13

Jest to sunia z Olkusza ktora wrocila juz z dwoch adopcji bo zabawka dla dzieci sie znudzila.
Jest na stronie tez tekst do ogloszen. Prosze o wasza pomoc sunia jest juz rok w hotelu a jest naprawde bardzo przyjaznym psem, lagodna do dzieci, w hotelu nawet z kotami sie zaprzyjaznila pomimo ze byla ich wrogiem

pomogę w ogłoszeniach,już idę na wątek suni.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Szafra z przyjemnoscia pisze ze jest praca dla Ciebie. Sa pierwsze wplaty ktore trzeba bedzie edytowac w pierwszym poscie i wpisywac tam wplaty i wydatki dla przejrzystosci w rozliczeniu. Agnieszka J. z Szczecina 50 zl., Iwona Aleksandra H. z Ustronia 20 zl., Agnieszka Łucja S. z JZ 100 zl.

Zrobione :p.

Posted

[quote name='szafra']Dostałam wiadomość od Państwa z Katowic odnośnie DT.
Zastanawiają się - być może zagoszczą jutro w schronisku :p.[/QUOTE]
Oby, oby dla Rockusia zaświeciło słońce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Byli Państwo dziś w schronisku :loveu:. Poznali naszego ONeczka, a on ich. Pospacerował chłopak z nami.
Decyzja musi być przemyślana. DT to jednak obowiązek.

Posted

szafra napisał(a):
Byli Państwo dziś w schronisku :loveu:. Poznali naszego ONeczka, a on ich. Pospacerował chłopak z nami.
Decyzja musi być przemyślana. DT to jednak obowiązek.

Może choć Rockusiowi się uda i będzie miał więcej szczęścia od Ringusia...
Lepiej decyzję przemyśleć i przedyskutować, niż narażać chłopaka na powrót...
Czekamy zatem na decyzję...

Posted

Był dziś na spacerku, oczywiście łeb między nogami to jego ulubiona pozycja :p. Dostał nowy i suchy kocyk. Ogon jeszcze spuchnięty :shake:.
Czekamy na dzień badań.

Posted

Podaje kolejne wplaty; Marzena J. z Zebrzydowic 50 zl. Wioleta Anna T. z JZ 40 zl. Malgorzata Cz. z Skoczowa 50 zl. Paulina K. z Ustronia 27zl. Beata Kamila S-O. z Sosnowca 50 zl. Iwona i Arkadiusz P. z Wodzislawia Slaskiego 30 zl. Elzbieta T. z JZ 50 zl.
Darczyncowm pieknie dziekujemy a karme dla Rockiego mozna juz odebrac u schroniskowego weta