Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani rozliczam bazarek,który zakończył się 17.02 Rockiemu na pewno pieniążki przydadzą się już dziś...nadal nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie przeleję osobno na wskazane konto
Uzyskany dochód z bazarku :212,20zł proszę o konto do wpłaty :)

Posted

Zaglądam do Rockusia często, ale nie piszę, jednak muszę zostawić ślad, że tu bywam;)
Filmik jest cudny!!!!!!!!!!!!!
I mam nadzieję, że Rockunio trafi w końcu na tego właściwego Ludzia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='szafra']Rocky w domku :laugh2_2::beerchug::cunao::laola:[/QUOTE]
No co TY??????????????????????????????????
Naprawdę?????????????????????????????????
:laola::laola::laola::laola::laola:
HUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Iza tęskni... Ona naprawdę pokochała Rockusia....
Oby tylko Rockuniowi tym razem się udało - trzymam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martunia niech czym prędzej zmienia tytuł:multi:, niech obecny zniknie już na zawsze:mad:.....

Posted

[quote name='halszka']Kochani rozliczam bazarek,który zakończył się 17.02 Rockiemu na pewno pieniążki przydadzą się już dziś...nadal nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie przeleję osobno na wskazane konto

Dziękujemy bardzo Halszko, jesteś wspaniała :loveu:.

A tu Rocky ze swoim nowym panem :)
Rocky mieszka w mieszkaniu w bloku. Jeździ windą i uwielbia przesiadywać w kuchni :)

Izula jest zaproszona, więc odwiedziny pewnie i info z pierwszej ręki będzie !!!!

Guest awaldi
Posted

Czy adopcja to dzięki temu wspaniałemu filmikowi? Gratuluję autorce :) I oczywiście gratuluję fighterowi :cool3:

Posted

Halszka chciałabym kupić małemy onkowi :) suplementy diety oczywiście rachynki Ci podeśle czy jest to możliwe ?
A pozatym chciałabym wszystkim podziękować którzy walczyli o tego cudownego chłopaka DZIĘKUJĘ !!!

Posted

[quote name='halszka']Kochani rozliczam bazarek,który zakończył się 17.02 Rockiemu na pewno pieniążki przydadzą się już dziś...nadal nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie przeleję osobno na wskazane konto

[quote name='izek77']Halszka chciałabym kupić małemy onkowi :) suplementy diety oczywiście rachynki Ci podeśle czy jest to możliwe ?
A pozatym chciałabym wszystkim podziękować którzy walczyli o tego cudownego chłopaka DZIĘKUJĘ !!!

Oczywiście,że tak :) powyżej mój wcześniejszy wpis :)

Posted (edited)

Według tego, co mam wpisane w pierwszy post uzbierałyśmy na Rockiego : 728 zł + z bazarku Halszki 212,20 zł .

RAZEM - 940,20 zł
-----------------------

Zrobiono badania krwi - koszt : 60 zł ( Iza potwierdź, bo nie wiem dokładnie ) !!!
Worek karmy (240 zł)
tu faktura - http://www.dogomania.pl/forum/thread...3#post20521093

940,20 zł - 300 zł

ZOSTAŁO [SIZE=3]64[SIZE=3]0,20

Bardzo proszę o sprawdzenie , ponieważ mogła mi umknąć jakaś wpłata lub coś innego ....

Edited by szafra
Posted

[quote name='szafra']Według tego, co mam wpisane w pierwszy post uzbierałyśmy na Rockiego : 678 zł + z bazarku Halszki 212,20 zł :loveu:.

Zrobiono badania krwi - koszt : 60 zł ( Iza potwierdź, bo nie wiem dokładnie ) !!!
Worek karmy (240 zł)
tu faktura - http://www.dogomania.pl/forum/threads/239161-Rocky-ma-super-

dom-!!!-Dziękujemy-)?p=20521093#post20521093

Mnie nie jest potrzebne potwierdzenie Izy, tylko faktury, wtedy moge napisac na watku poniesione koszty dokladnie i reszte mozna wtedy przeniesc na watek Piracika. Oby tylko wasz wet wyslal faktury.

Posted

Mamy juz faktury na kwote 240 zl za karme i 60 zl. za badanie krwi.
w pierwszym poscie nalezy teraz w wydatkach wpisac ta kwote a reszte przeniesc na watek Pirata, zgodnie z ustaleniami darczyncow. Zgodnie z naszymi ustaleniami, bazarek nalezy rozliczc na watku, odliczyc zakupy dla psow kupione przez was, reszte wplacic na konto fundacji, i calosc przeniesc na watek Pirata.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Mamy juz faktury na kwote 240 zl za karme i 60 zl. za badanie krwi.
w pierwszym poscie nalezy teraz w wydatkach wpisac ta kwote a reszte przeniesc na watek Pirata, zgodnie z ustaleniami darczyncow. Zgodnie z naszymi ustaleniami, bazarek nalezy rozliczc na watku, odliczyc zakupy dla psow kupione przez was, reszte wplacic na konto fundacji, i calosc przeniesc na watek Pirata.

Dziękuję.
Dobrze, że faktury dotarły :) ufffff
Pierwszy post uzupełnię :-P.

Posted

[quote name='szafra']
Pierwszy post uzupełnię :-P.
nalezy w pierwszym poscie poprawic wydatki, jeszcze raz po zakupie dla Rokiego i Bronki,dopiero wtedy mozna bedzie reszte przeniesc na watek potrzebujacego Pirata.

Posted

izek77 napisał(a):
Halszka ty nasza desko ratunkowa :loveu:dziękujemy bardzo :) Martula się z Tobą skontaktuje :)

Dobrze, że mi przypomniałaś, bo oczywiście już zdążyłam zapomnieć po raz kolejny :shake:

Posted

halszka napisał(a):
pieniążki przelane,proszę o potwierdzenie tu na wątku oraz na bazarku kiedy wpłyną ;)

Potwierdzam - pieniądze są na koncie :evil_lol:, dziękujemy. Izula kupi dla Rockiego suplementy i co tam jeszcze trzeba. Reszta powędruje na konto Fundacji!