ania91sc Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Magda ale tempo!!! :D Powodzenia Radarku! :) Quote
madzia.uje93 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Mam już pierwsze wieści od Radarka:D No więc rodzinka jest nim zachwycona, ładnie dogadał się z 1,5 roczną sunią-rezydentką i to czego się bałam, czyli koty...w domu są dwa koty, a ja że za wiele o Radarze nie wiem, więc tylko mogłam przypuszczać po jego zachowaniu czy się z nimi dogada...Ale:cool3: jeden z kotków już sobie Radara ustawił, drugi; mniejsza kotka, dalej się go boi, ale Radar agresywny napewno w stosunku do nich nie jest:multi: Podobno boli go po kastracji i nie daje się w tych okolicach dotykać, ale na zdjęciu jakie gostałam pyszczek jest usmiechnięty:D Za jakiś czas mam dostać kolejne zdjęcia:) Quote
pralinka94 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ale super :D kurcze, szkoda, że wszystkie domki nie mogą być takie fajne ;) fajnie, że ma takie towarzystwo :D Quote
saphira18 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 też by mi się pychol cieszył na takiej kanapie;) Quote
ania91sc Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Fajnie się czyta takie wieści :) Radarek widać, że uśmiechnięty i już szczęśliwy :) Quote
maciaszek Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 A ja się właśnie dziwiłam gdzie się podziała karta Radara na Picassie ;). Powodzenia psiaku w nowym domu :). Quote
madzia.uje93 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Wczoraj dostałam smsa od Radara- jest bardzo spokojny, nie sika w domu, trochę goni koty i jeszcze za bardzo nie reaguje na imię, ale Państwo go uczą;) No i jedno zdjątko Radarka:D Quote
madzia.uje93 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 No, Pani mówiła, że mają bardzo dużo terenu, więc Radar może się tam nawet zgubić:evil_lol: Quote
Recommended Posts