Bonsai Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Czy ktoś z Was wybiera się do Kalisza na krajową? Quote
Paulina87 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ja bede raczej na 100% ale chyba tylko jako widz. Quote
Bonsai Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Polna - obyś rozmyśliła się na tak. :) Dusza - Jak zawsze , na stadionie OSRiR na Łódzkiej. Paulinka18 - ja po części jako widz, bo pewnie będziemy z psiakami schroniskowymi jak w zeszłym roku. Quote
filonek_bezogonek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 a mam pytanie poniewaz nam sie autko rozwalilo po NDM to niech mi ktos powie czy ten stadion jest daleko od Dworca autobusowego ? Bo ja jak bym jechala to tylko autobusem Quote
Dusza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 a wiemy jaki koszt biletu i o której początek? Quote
la_pegaza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 FCI 1 Marek Czerniakowski (PL) Owczarek niemiecki (German Shepherd Dog) Jadwiga Niciewicz (PL) FCI 2 Jolanta Jabłońska (PL) Maria Bruska (PL) Elżbieta Chwalibóg (PL) Aleksander Waszkowski (PL) FCI 3 Maciej Kozber (PL) Dorota Kuczyńska-Standełło (PL) FCI 4 Ina Małecka (PL) FCI 5 Barbara Larska (PL) FCI 6 Zbigniew Nocoń (PL) FCI 7 Zbigniew Nocoń (PL) FCI 8 Zofia Konderla (PL) Jerzy Olszewski (PL) FCI 9 Paweł Szemraj (PL) István Cs�*k (H) FCI 10 Ewa Marcinkowska (PL) Quote
tulasy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 U nas Kalisz od kilku lat stał się tradycją. I teraz też będziemy. Quote
Bonsai Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='filonek_bezogonek'] poniewaz nam sie autko rozwalilo po NDM to niech mi ktos powie czy ten stadion jest daleko od Dworca autobusowego ? Bo ja jak bym jechala to tylko autobusem Całkiem daleko, musiałabyś z dworca pojechać jeszcze autobusem KLA - ale te jeżdżą często (np. 1, 1A, 11 i pewnie jeszcze kilka innych - z dworca prosto pod stadion jadą - tutaj jest rozkład jazdy autobusów w Kaliszu) [quote name='Dusza']a wiemy jaki koszt biletu i o której początek? Hm, nie jestem pewna, bo my jako wolontariusze wchodzimy za darmo. Ale dla widzów jest to chyba jakieś 2 zł. :eviltong: Początek... trudno mi powiedzieć, my przedstawialiśmy pieski chyba koło 10, nie pamiętam dokładnie. To też chyba w sumie zależy od tego, co chcesz obejrzeć na wystawie, jaką rasę. [quote name='tulasy']U nas Kalisz od kilku lat stał się tradycją. I teraz też będziemy. Super! :) P.S. Dlaczego Wasz link do galerii nie działa? :eviltong: Quote
tulasy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Bonsai'] Super! :) P.S. Dlaczego Wasz link do galerii nie działa? :eviltong: Z tego co zauważyłem w stronie linku brakuje znaku = ( chociaż zgłaszałem to u Admina). Quote
Dusza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 2 zł.???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pamietam ze bedac jeszcze na studiach chciałam sie wybrac na taka wystawe w Częstochowie to było chyba ze 20 zł. No to raczej na pewno sie wybiore;) a jakiś program to gdzie szukac? Co tam u Pędzelka i u pięknej sunieczki w łańcuszku? Quote
Paulina87 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hmm nie jestem pewna, ale normalny bilet kosztuje chyba 10 zł a ulgowy 5 czy 7 zł. Quote
Bonsai Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Nie daję sobie uciąć ręki, że 2 zł, bo ja za darmo wchodzę... :eviltong: Ale myślę, że grosze kosztuje wstęp na to. 20 zł to za udział w Młodym Prezenterze. Ale wkrótce i tak będę musiała odwiedzić ZK, więc zapytam. :) Program... niewiele, ale może trochę tu: http://www.zk-kalisz.tonet.pl/ Quote
filonek_bezogonek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dziekuje za odpowiedz .... troche mnie zmartwiliscie ta odlegloscia .... bo ja z tobolkami to za bardzoe nie mam ochoty na jakies meczace podroze :( Quote
Dusza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: a jakimi psiakami sie wybieracie? Quote
Bonsai Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 My z kilkoma schroniskowymi, które są grzeczne, lubią się i nie ciągną na smyczy. Czyli jeszcze bliżej nie określone. :eviltong: filonek: autobusem nie powinno być tak długo. Kalisz metropolią bynajmniej nie jest. :) Quote
Incunabula Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja również myślę nad Kaliszem. Tylko nie wiem co z transportem :shake: . Quote
BlackSheWolf Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja byłam w Kaliszu w zeszlym roku z Bouvierką a w tym...hm... kto wie , kto wie :D moze :D Quote
Bonsai Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zapraszamy, zapraszamy. :) Morrisonka, pojedź PKSem z filonkiem_bezogonkiem. W grupie raźniej. :) Quote
AgaCzips Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja się również wybieram, gdyż mam niedaleko;) Więc będę na 99%. Prawdopodobnie jako widz :p Quote
Dusza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja z innej beczki ile jest kilometrów z Konina do Kalisza? Quote
Bonsai Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 A właśnie, zastanawiałam się zawsze z której części Wielkopolski jesteś Dusza. :) Konin, to blisko 58.21 km. :eviltong: (jeśli wierzyć www.odleglosci.pl ) Quote
AgaCzips Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Bonsai'] :) Konin, to blisko 58.21 km. :eviltong: (jeśli wierzyć www.odleglosci.pl ) powiedziałabym że to tak 60-70 km.;) Dusza-Ty też z Konina?:cool3: Quote
Recommended Posts