Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Ja już dawno doszłam do wniosku, że my wcale nie mamy żadnych magicznych "magnesów", które te psiaki przyciągają;) My po prostu zwracamy na nie uwagę, widzimy to, czego inni nie widzą albo nie chcą dostrzec.[/QUOTE]
Nic dodac nic ujac .

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczyłam Ajzę to znaczy posłałam 100 na Zdzisia (wiem, planowałam 150, ale ...) i 100 na Mongołka. Jestem jego księgową i za 2 dni muszę tam mieć 350 zł na czynsz hotelowy, a dzisiaj jest 140... Mam nadzieję, że się nie pogniewacie. I tak stówkę musze znowu wyczarować z kałuży... Czasem mam tego naprawdę dość... Pisałam też, że może warto by wesprzeć jakiegoś huszczaka Pocahontas, ale widze, że Pocahontas się wycofała z huszczakowej fundacji - więc pozwoliłam sobie wesprzeć Mongołka... Może za miesiąc będę miała jakąś rezerwę, to coś po prostu sama wyślę na jakiegoś huszczatego... Jak przyjdzie potwierdzenie od Zdzisia to naniosę poprawki w poście rozliczeniowym.

Ciekawa jestem bardzo jak sie Ajzie układa... Tak bardzo się cieszę, że się jej udało!

Posted

Mówisz i masz:

"Dzień dobry,

Jak się Pani miewa?

Chevere juz miesiąc jest ze mną i na prawdę mogę stwierdzić, że jest super psem :-) Z mojego punktu widzenia (psiego mogę się tylko domyślać) już całkiem się ze sobą zżyłyśmy. Ona poznała moje zwyczaje a ja nauczyłam się jej. Jej ruchliwość i chęć biegania i ta radość jest niesamowitym widokiem :-)

Jest bardzo, bardzo grzeczna w domu i na spacerach.

Chevere jest też przyjacielem każdego napotkanego psa i tak, ja też poznaję nowych ludzi- opiekunów tych psów. Po prostu: pies towarzyski :-)

W poniedziałek wybrałam się znów do weterynarza, którego bardzo cenie i mu ufam. Chciałam, żeby ją po prostu zobaczył. Po ogólnym badaniu okazało się, że Chevere ma śrut w okolicach pachwiny.
Został on usunięty i Chevere była bardzo dzielna przy tym zabiegu.
To jakaś 'pamiątka' z przeszłości.. Nie umiem sobie wyobrazić, jak ktoś może strzelać do zwierząt :-(
Jak ona sobie z taką raną poradziła?!
Co ona przeszła?? zanim zajęli się nią dobrzy ludzie :-) którym jestem bardzo wdzięczna i wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam!

Magda & Chevere"

Posted

Dziękujemy z imieniu z Zdzisia za stóweczkę - dotarła i zaraz wrzucam ją do rozliczeń na jego wątku :multi::multi::multi:
A Ajzie gratulujemy domu :)