majkaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Majeczka odeszla tak nagle... a ja od 24 lutego ciegle siedze i placze... To wszystko stalo sie tak szybko. Dostala raka krwi najbardziej zlosliwego raka jaki istnieje. W/g danych statystycznych to miala mniej niz 1% szansy aby zachorowac. To jest typowy rak dla samcow powyzej 12lat i duzych ras jak wilczury itp. A ona miala 6 lat i byla mieszancem beagla z terierem. W niecale 4 tyg od momentu pierwszych objawow juz jej nie bylo. ostatnie 2 tyg karmilismy ja tyzeczka sloiczkami dla niemowlat bo juz nic innego nie chcaiala jesc. Mialam wiele psow w moim zyciu ale nigdy nie spotkalam psa tak madrego. Ona wszystko rozumiala, nigdy nic na nabroila i nawet nie potrzebowala smyczy bo zawsze chodzila sama przy nodze. Moj beagle po jej smierci wpadl w depresje wiec musielismy adoptowac drugiego psa, ale mnie to nie pomoglo. Nadal nie moge zapomniec o niej. Czy ten bol kiedys sie uspokoi? Quote
BlackSheWolf Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jejku Majka trzymaj się tam.. nie wiem co ci powiedziec bo sama jeszcze nigdy nie stracilam psa... mam go juz od 9 lat i nie wyobrazam sobie tego, ze któregoś dnia go zabraknie... a szczególnie, że twoja suczka była młoda... może to głupio zabrzmi co napiszę ale nie martw się i nie zapomnij, że jesteś potrzeba swoim psiakom :) pozdrawiam [*] MAJKA [*] niech będzie ci dobrze za TM :) Quote
majkaa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Kochani dzieki. Majeczka byla uratowana ze schroniska 5 lat temu. Nasza sunia beagle -Zabka (tez po przejsciach bo poprzedni wlasciciel tez oddal a do schroniska jak miala 7 miesiecy) strasznie bala sie ze ja zostawimy w domu i juz nie wrocimy i za kazdym razem jak wychodzilam nawet na 5 min dostawala atakow histerii i od razu lala pod drzwiami. Majeczka byla wzieta dla Zabci do towarzystwa. Majka byla alfa i Zabcia we wszystkim ja nasladowala. Nigdy nie myslalam ze tak szybka sie z nami pozegna. Mamy jeszcze 3 koty i Majeczka matkowala im wszystkim. Ciagle o niej mysle.... Quote
Recommended Posts