Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Daszę przywieziono do schroniska z interwencji.Wraz z inną małą suczką ,która także jest już w schronisku, mieszkały obok szkoły, w jednej z podłowickich wsi.Dokarmiane przez okolicznych mieszkańców oraz dzieci znalazły sobie miejsce,które zaczęły traktować jak swój dom.Kiedy zrobiło się zimno psiaki zgłoszono do schroniska.Dasza ma około 3-4 lat.Jest prawdopodobnie mieszańcem bernardyna.Jest dużym psem.Ma spokojnym i łagodnym charakter.Widać,że lubi ludzi, bo od pierwszych chwil w schronisku próbowała nawiązać kontakt z wolontariuszami.SZUKAMY DOMU DLA DASZY!Kontakt w sprawie adopcji;604 10 11 65 lub 508 911 774[/FONT] oraz m.gorzynska@wp.pl

Edited by Romka
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej:) dzwoniłam w sprawie suni do siostry syna tylko oni mieli by możliwość wziąć większego psa ale na razie nie planują psiaka ,ogólnie to wszem i wobec gadam ze jak ktoś chce psa ma się zwrócić do mnie już ja mu psiaka znajdę ,nie długo wszyscy będą mieli mnie dosyć :)

Posted

[quote name='Jara']Jaka piękna :loveu:

Dawajcie opis, lecimy z akcją!

Bardzo proszę!:lol:

[FONT=Arial]Daszę przywieziono do schroniska z interwencji.Wraz z inną małą suczką mieszkały obok szkoły, w jednej z podłowickich wsi.Dokarmiane przez okolicznych mieszkańców oraz dzieci znalazły sobie miejsce,które zaczęły traktować jak swój dom.Kiedy zrobiło się zimno psiaki zgłoszono do schroniska.Dasza ma około 3-4 lat.Jest dużą suczką.prawdopodobnie mieszańcem bernardyna.Ma piękne ,oryginalne umaszczenie i puszystą,gęstą sierść.Jest łagodna,ufna i przyjazna.Doskonale dogaduje się z innymi psami w boksie.Lubi spacery,spokojnie i ładnie chodzi na smyczy.Pomimo bezdomności jest psiakiem.który nie st[SIZE=2]racił ufności i który poszukuje kontaktu z ludźmi.Tak łagodne i spokojne stworzenie nie powinno siedziec w schronisku.Dasza będzie wspaniałym przyjacielem rodziny.Suczka może mieszkać na podwórku,w ciepłej budzie.Nie oddamy psa na łancuch.SZUKAMY DOMU DLA DASZY!Przed adopcją suczka zostanie wysterylizowana i zaczipowana.Jest zaszczepiona i odrobaczona.Kontakt w sprawie adopcji;604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz m.gorzynska@wp.pl[/FONT]