beneksko Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 witam proszę pomóżcie mi mój piesek ma wnętrostwo tzn dwa jądra są w środku a nie na zewnątrz. Byłam od małego z nim u kilku lekarzy i mówili, że to nic takiego. Dopiero w zeszłym roku wyczytałam, że trzeba usunąć bo może się z tego zrobić rak. No i dziś mój pies leżał tak na plecach i zobaczyłam, że ma jakiegoś dziwnego penisa, dotknęłam go i penis był strasznie twardy. obok niego wielki guz taki gdzieś na 2cm bardzo twardy Czytam, że może to być równie dobrze torbiel itd, ale martwi mnie to wnętrostwo :( dopiero w poniedziałek pójdę z nim do weterynarza, czy nic się nie stanie przez ten weekend????? Quote
gryf80 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 a może to nie guzek:cool3:...czy pies przypadkiem nie był "podniecony"? Quote
kasikz Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Gryf ma rację :) Się chłopak podniecił :) Quote
Recommended Posts