Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matkoo, jakie szczegóły Ty podałaś? Że znalazł się właściciel- co w tym lepszego w porównaniu z postem dotyczącym Spike'a?

Posted

Yoana napisał(a):
Matkoo, jakie szczegóły Ty podałaś? Że znalazł się właściciel- co w tym lepszego w porównaniu z postem dotyczącym Spike'a?

Ta wariatka zaraz napisze, że pies do własciciela wróci dopiero jutro - gdyż Danavas właśnie jedzie po Spika do niemiec - wziać go od Balbiny które zabrała go wczoraj.... HAHAHAHA MASAKRA !!!!!!

Posted

mam wrażenie , że odpisywałam wczoraj ? ale nie ma mojego postu no ale cóż po tym co się tu dzieje to nie dziwię się, ze może został usunięty.
Dzisiaj Spike jedzie do swojego domku na pewno się ucieszy on i jego domownicy :D

Posted

Skoro Spike wraca do domu a właściciel pokryje koszty leczenia, to zamknęłam aukcję na allegro.
Sprzedało się 7 cegiełek za 35 zł. Po odliczeniu kosztu wystawienia aukcji (22 zł) i prowizji allegro (1,75 zł) zostaje 11,25 zł. Jak tylko spłyną, przeleję je na konto OTOZ "Animals"

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ale sie ciesze, ze sie wszystko dobrze zakonczylo......:) Spike ma cos zdecydowanie z jamniora;)

to już u siebie w domu ? z jamnika to on spojrzenie ma ;)

Posted

Selenga napisał(a):
Skoro Spike wraca do domu a właściciel pokryje koszty leczenia, to zamknęłam aukcję na allegro.
Sprzedało się 7 cegiełek za 35 zł. Po odliczeniu kosztu wystawienia aukcji (22 zł) i prowizji allegro (1,75 zł) zostaje 11,25 zł. Jak tylko spłyną, przeleję je na konto OTOZ "Animals"

oczywiście....dzięki kochana. :):):)