Yoana Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Super wiadomość, bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. A "Spike" na Mikiego reaguje? Quote
danavas Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Yoana napisał(a):Super wiadomość, bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. A "Spike" na Mikiego reaguje? nie bardzo:) na Spike reaguje....hehehehe Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 No to super super super;) Bardzo sie ciesze;) baaaardzo Quote
słodkokwaśna Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Super, dobra wiadomość!!! Jak możesz to wstaw zdjęcie od pana. Fajnie będzie go zobaczyć jak jest w swoim domku i do tego przy stole:razz: Quote
Yoana Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Matkoo, jakie szczegóły Ty podałaś? Że znalazł się właściciel- co w tym lepszego w porównaniu z postem dotyczącym Spike'a? Quote
joaska8 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 pewnie i zdjęcia będą najpierw Spikuś musi do domku wrócić póki co wiadomo, że go ma i to bardzo cieszy!!!! Quote
Bunnyshock Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Yoana napisał(a):Matkoo, jakie szczegóły Ty podałaś? Że znalazł się właściciel- co w tym lepszego w porównaniu z postem dotyczącym Spike'a? Ta wariatka zaraz napisze, że pies do własciciela wróci dopiero jutro - gdyż Danavas właśnie jedzie po Spika do niemiec - wziać go od Balbiny które zabrała go wczoraj.... HAHAHAHA MASAKRA !!!!!! Quote
słodkokwaśna Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dziewczyny ,nie kłóćcie się....Grunt ,że Spike ma dom ...no i wszystkie koszty leczenia psiaka należą teraz do właściciela . Będziecie mogły te uzbierane pieniądze przeznaczyć na inną psią bidę. Quote
joaska8 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 mam wrażenie , że odpisywałam wczoraj ? ale nie ma mojego postu no ale cóż po tym co się tu dzieje to nie dziwię się, ze może został usunięty. Dzisiaj Spike jedzie do swojego domku na pewno się ucieszy on i jego domownicy :D Quote
danavas Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 jeszcze u mnie:) ale około 19-tej będzie w swoim domu.......... Quote
monika083 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 danavas napisał(a):jeszcze u mnie:) ale około 19-tej będzie w swoim domu.......... namow wlascicieli do kastracji..moze on za panna polecial i adresatka itp..zreszta sama wiesz Quote
joaska8 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Spike ale ty fajny chłopak jesteś :) A wygodnicki pan bardzo na łóżku owszem no ale przecież na podusi wygodniej :D Quote
danavas Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 a takie dostałam MMS-em od właściciela:) Quote
Selenga Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Skoro Spike wraca do domu a właściciel pokryje koszty leczenia, to zamknęłam aukcję na allegro. Sprzedało się 7 cegiełek za 35 zł. Po odliczeniu kosztu wystawienia aukcji (22 zł) i prowizji allegro (1,75 zł) zostaje 11,25 zł. Jak tylko spłyną, przeleję je na konto OTOZ "Animals" Quote
Wiola&Miłosz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Spike ty juz pewnie w domu a moj Jagger takze chce do nowego domu pomozta ciotki:) zaprasam na bazarek dla Jaggera;) KLIK Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ale sie ciesze, ze sie wszystko dobrze zakonczylo......:) Spike ma cos zdecydowanie z jamniora;) Quote
lilk_a Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 piescofajnyjest napisał(a):ale sie ciesze, ze sie wszystko dobrze zakonczylo......:) Spike ma cos zdecydowanie z jamniora;) to już u siebie w domu ? z jamnika to on spojrzenie ma ;) Quote
bavesis Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [FONT=arial black][SIZE=4]Sens[SIZE=4]acj[SIZE=4]a!![SIZE=4]! Spi[SIZE=4]ke w [SIZE=5]niemieckim laboratorium!!! [/FONT][FONT=arial black][SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6]>>LINK<< [/FONT] Quote
danavas Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Selenga napisał(a):Skoro Spike wraca do domu a właściciel pokryje koszty leczenia, to zamknęłam aukcję na allegro. Sprzedało się 7 cegiełek za 35 zł. Po odliczeniu kosztu wystawienia aukcji (22 zł) i prowizji allegro (1,75 zł) zostaje 11,25 zł. Jak tylko spłyną, przeleję je na konto OTOZ "Animals" oczywiście....dzięki kochana. :):):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 danavas napisał(a):oczywiście....dzięki kochana. :):):) Bylas juz u Mnie na bazaro?:mad: jak nie to masz w...:mad: Quote
danavas Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):Bylas juz u Mnie na bazaro?:mad: jak nie to masz w...:mad: nie ma nic gorszego niż agresywna ciężarna!!!! a link dałaś???? Quote
Recommended Posts