danavas Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 (edited) esz...te durne koty z tymi swoimi wielkimi zadami, nie ma przez nie miejsca w łóżeczku... gdyby nie one to bym się połozył na plecki na przykład i giry ku niebu wywalił...a tak...mały skrawek...cholery jedne ...mlekopijce... Cześc to ja...kot Stansław:) ale ten Spike ma śmieszną doopę..... co Ty tu głupi kotulcu wypisujesz??? ja przynajmniej mam jajka a Tobie wycięli!!! Stary weź z nim nie gadaj....on jest dziwny...mruczy i sra do kuwety... Edited February 1, 2013 by danavas Quote
Selenga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 aukcja cegiełkowa dla psiaka: http://allegro.pl/show_item.php?item=2995631230 Proponowałabym jednak żeby dogomaniacy NIE KUPOWALI cegiełek. Dlaczego? Ponieważ od każdej aukcji musimy zapłacić prowizję - niby niewiele bo tylko 5% ale przy 200 cegiełkach to już się robi 50 zł, a to wcale nie jest mała kwota. Jeżeli wpłacicie swoje pieniądze bezpośrednio na konto, to dla psiaka będzie przeznaczona cała wpłacona przez was kwota, a jeśli kupicie cegiełki, to część tej kwoty zgarnie allegro. Zostawmy allegrowe cegiełki dla tych, którzy nie są na dogomanii - oni nie mają innej drogi pomocy. Albo róbcie tak jak to robią niektórzy wpłacający - kupują 1 cegiełkę ale wpisują wysoką kwotę w koszty przesyłki. Quote
joaska8 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Selenga']aukcja cegiełkowa dla psiaka: http://allegro.pl/show_item.php?item=2995631230 Proponowałabym jednak żeby dogomaniacy NIE KUPOWALI cegiełek. Dlaczego? Ponieważ od każdej aukcji musimy zapłacić prowizję - niby niewiele bo tylko 5% ale przy 200 cegiełkach to już się robi 50 zł, a to wcale nie jest mała kwota. Jeżeli wpłacicie swoje pieniądze bezpośrednio na konto, to dla psiaka będzie przeznaczona cała wpłacona przez was kwota, a jeśli kupicie cegiełki, to część tej kwoty zgarnie allegro. Zostawmy allegrowe cegiełki dla tych, którzy nie są na dogomanii - oni nie mają innej drogi pomocy. Albo róbcie tak jak to robią niektórzy wpłacający - kupują 1 cegiełkę ale wpisują wysoką kwotę w koszty przesyłki. Wow!!! Super :) Oby się sprzedały,. masz rację my znamy konto i możemy wpłacać bezpośrednio :) Danavas zdjęcia cudne :) Ale , ze Spike taki spokojny przy kotach i takie przytulaski z nich :) A oczka jakie ma ładne z dnia na dzień widać, ze lepiej się miewa :) Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 sliczny:) Aga, ubieraj mu ten kolnierz!!!!!!!!!! te rany na lapce to bardzo zle wygladaja.... Quote
danavas Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 piescofajnyjest napisał(a):sliczny:) Aga, ubieraj mu ten kolnierz!!!!!!!!!! te rany na lapce to bardzo zle wygladaja.... wiem właśnie.... ten mały pimpek sobie to lizał ale już fajnie wygląda, zrobił się strupek... wiecie że on dziś ze mną pod kołderką sobie lulał:) taki mały a się rozpychał... niestety mój laptop wczoraj zastrajkował....i nie mam jak fotek wrzucać... moze kupie dziś czytnik kart bo na naprawę to sobie zdrowo poczekam... Spajkulek już fajnie... coś tam drepta... stara się nie załatwiać w domu, choć kupal rano na środku korytarza skutecznie zagęścił atmosferę....;) Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 nie zastrajkował ci komp, bo na watku Misia pisałaś ...co spike już z balbina pojechał w transport do niemiec? i dlatego nie ma zdjęć ???? a dziś wieczorkiem będą jak balbinka dowiezie go na miejsce ...tak naciągaj ludzi dalej aga ..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 MollyMolly napisał(a):nie zastrajkował ci komp, bo na watku Misia pisałaś ...co spike już z balbina pojechał w transport do niemiec? i dlatego nie ma zdjęć ???? a dziś wieczorkiem będą jak balbinka dowiezie go na miejsce ...tak naciągaj ludzi dalej aga ..... Widze ze nie nudzi ci sie krucjata.. to co robisz to zwykly troling;) Nie zasmiecaj watku to nie watek miska. Idz sie tam dalej wyzywac a ten watek odpusc.. I czytaj uwaznie. Napisala ze na twoje zaczepki reagowac nie bedzie Masz arene do popisu korzystaj Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 trolling to by był gdybym prawdy nie pisała ...a Aga dalej mi nie odpowiedziała na pare pytań .... [FONT=Calibri]Cytat od osoby, która czyta te wątki, ale nie ma tu konta:[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]„Witam moje pierwsze pytanie.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]1.[/FONT] [FONT=Calibri]Agnieszka zgarnęła psa, kazała osobom trzecim zaszczepić i zaciopować go na swoje nazwisko, zakazując tym samym ogłaszania psa na polskich stronach. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Moje pytanie – a jeśli ten psiak komuś zginął i ktoś go szuka, nie ma szans na odnalezienie swojego psa? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Czemu dziewczyna nie może go adoptować? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Czemu Agnieszka z pośrednikiem sprzedaży z Niemiec czatuje pod domem czasowej opiekunki? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Czyżby na psa był już kupiec?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]2.[/FONT] [FONT=Calibri]Wiele rzeczy się tu nie zgadza. Domy sprawdza rzekomo narzeczony Balbiny (jak podaje niemiecka strona)– osoby, która co miesiąc wywozi kilka psów. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Ja tu widzę, że coś tu nie gra.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]3.[/FONT] [FONT=Calibri]W mojej ocenie po przejrzeniu niemieckich stron niestety – po większości psów ślad zaginął.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]4.[/FONT] [FONT=Calibri]Następna sprawa Misiek. Był w hotelu u Carmeli, nie miał znalezionego domu w Częstochowie, więc pytam po co na trzy dni Agnieszka przywiozła go do Częstochowy akurat w terminie transportu psów? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Pech, a może szczęście tego psa – że uciekł. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Agnieszka stanęła na głowie, żeby go znaleźć – tylko teraz czy naprawdę szukała psa, czy chodziło o coś innego?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Wystarczy logicznie pomyśleć i wszystko układa się w całość. Pies znalazła się po transporcie i co się z nim stało? Prawdopodobnie wrócił do Opola, ale czy tak jest pewnie nigdy się nie dowiemy.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]5.[/FONT] [FONT=Calibri]Zadziwiające jest też to, że nie mówi się prawdy o rozliczeniach. Jak już ktoś tu wspomniał to co mówi Agnieszka nie jest prawdą, że fundacje niemieckie rozliczają się przed PAŃSTWEM.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]6.[/FONT] [FONT=Calibri]Mogę się mylić, ale czy nie jest tak, że: [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]1 x pieniądze zbierane są na psa w Niemczech, [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]2x pieniądze jeśli pies jest „zarobkowy” czyli wzbudzi litość ludzi – zbierane są w Polsce na społecznościówkach, [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]3x za psa płaci nowy właściciel 300 e. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Jeden pies daje trzy źródła dochodu !!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Dla kogo?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]7.[/FONT] [FONT=Calibri]Najbardziej przerażający jest fakt, że te psy, które już tyle wycierpiały mogą trafiać do niemieckich laboratoriów !!! Moi niemieccy znajomi stwierdzili jednoznacznie – 300 e. za kundla – nie tu musi być coś nie tak.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]8.[/FONT] [FONT=Calibri]Dla mnie to wszystko bardzo brzydko pachnie i tylko psów szkoda, że nie mogą się obronić a grupa ludzi bawi się w panów życia i śmierci.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]9.[/FONT] [FONT=Calibri]I jeszcze jedno – nie było łatwo, ale udało mi się dowiedzieć, że ów Balbina nie przeszła w Niemczach procedury adopcyjnej, gdy chciała adoptować psa ze schroniska. Skoro ona sama nie spełniała kryteriów, jak może decydować o losie psów?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Dziękuję.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Ps. Nie mam tu konta, ale od dawna – zaginięcia Miśka obserwuję jego losy i chciałabym uzyskać od Agnieszki odpowiedzi na moje pytania, bo – zaangażowałam się w poszukiwania psa w dobrej wierze, ale teraz zaczynam żałować, że się znalazł i ciekawa jestem jak zareagowali by ludzie na FaceBook, gdyby wiedzieli, że pies, którego w mroźne dni i noce szukali – był szukany po to, aby go sprzedać w Niemczech za 300 euro !!! Dla mnie to oburzające. "[/FONT] pytam PONOWNIE ??? nie ucieknie przede mną... wszędzie doi kase .....gdzie faktury za spike ??? gdzie faktury za Hanie??? gdzie leczy te psy??? bo koszty Spike przerastaja ...nawet koszty leczenia Alaskan Malamuta ....gdzie takich drogich wetów znajduje??? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 do ciebie jednak jak grochem o sciane to watek spike'a:) Nie miska - tam padlo to pytanie i zapewne tam bedzie odpowiedz. Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 jak na razie nie uzyskałam żadnej odpowiedzi ...NIGDZIE!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='MollyMolly']jak na razie nie uzyskałam żadnej odpowiedzi ...NIGDZIE!!!! To ze ty nie masz co robic i siedzisz caly dzien na watku to twoja sprawa:) Kazdy ma swoje zycie prywatne Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 och Wiola&Miłosz :evil_lol: danavas ucieka....nie odpowie .....a na wszystkich jej wątkach to wielce bronisz ją Ty , xxxx52, piescofajnyjest .....szajka i towarzystwo wzajemnej adoracji......i warty robicie na dogo....:evil_lol: ludzie nie są ślepi i głusi czemu nie odpowiada na pytania innych ??? tych co płacili, pomagali nie tylko moje pytania sa ignorowane..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 warty na dogomani takiego tekstu jeszcze nie slyszalam:D brawo!! Jestem pelna podziwu i oczy przecieram jak podczytuje twoje wypowiedzi:) Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 och ja przecierałam oczy jak zaczynałam grzebać w tym gównie w którym zakopała sie danavas z balbiną ..... Quote
Bunnyshock Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 A ja przecieram oczy jak można być takim człowiekiem jak MollyMolly. Do każdej z osób które czytają te brednie od razu powiem: Zastanówcie się kim jest MollyMolly - jest to osoba doskonale znana Częstochowskiej policji a więc to ona ma problem z uczciwością ze swojej strony a nie Danavas(można to łatwo sprawdzić). Jest to pieniactwo z jej strony i gdyby czasem nie wiedziała to przypomnę, że oczernianie i pomawianie jest karalne - co w jej sytuacji może prowadzić do wyeliminowania jej jako elementu z życia społecznego. Jej zostało już wszystko wyjaśnione a skoro nie dociera to cóż możemy??? Jedno jest pewne, nie pozwolę niszczyć dobrego imienia ludzi którzy BEZINTERESOWNIE (tak tak) poświęcają się pomocy zwierzętom. Ciężko Ci Marto w to uwierzyć??? To wejdź na stronę OTOZ Animals Częstochowa - tam bez przerwy się trąbi i udowadnia, że pomaga się za "nic" - dalej nie rozumiesz??? To prześledź inne organizacje działające CHARYTATYWNIE a najlepiej zacznij od definicji słowa "charytatywny". Jeśli nadal nie możesz tego pojąć to mamy jasną odpowiedź co Cię boli w tych swoich idiotycznych wnioskach...... Proponuję byś wzięła się do jakiejś pożytecznej pracy zamiast wysiadywać i trollować w necie. Może idź się przejść po okolicy i nakarm koty i bezdomne psy??? Przynajmniej się do czegoś przydasz bo na razie to nic nie robisz tylko trujesz. Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bunnyshock']A ja przecieram oczy jak można być takim człowiekiem jak MollyMolly. Do każdej z osób które czytają te brednie od razu powiem: Zastanówcie się kim jest MollyMolly - jest to osoba doskonale znana Częstochowskiej policji a więc to ona ma problem z uczciwością ze swojej strony a nie Danavas(można to łatwo sprawdzić). Jest to pieniactwo z jej strony i gdyby czasem nie wiedziała to przypomnę, że oczernianie i pomawianie jest karalne - co w jej sytuacji może prowadzić do wyeliminowania jej jako elementu z życia społecznego. Jej zostało już wszystko wyjaśnione a skoro nie dociera to cóż możemy??? Jedno jest pewne, nie pozwolę niszczyć dobrego imienia ludzi którzy BEZINTERESOWNIE (tak tak) poświęcają się pomocy zwierzętom. Ciężko Ci Marto w to uwierzyć??? To wejdź na stronę OTOZ Animals Częstochowa - tam bez przerwy się trąbi i udowadnia, że pomaga się za "nic" - dalej nie rozumiesz??? To prześledź inne organizacje działające CHARYTATYWNIE a najlepiej zacznij od definicji słowa "charytatywny". Jeśli nadal nie możesz tego pojąć to mamy jasną odpowiedź co Cię boli w tych swoich idiotycznych wnioskach...... Proponuję byś wzięła się do jakiejś pożytecznej pracy zamiast wysiadywać i trollować w necie. Może idź się przejść po okolicy i nakarm koty i bezdomne psy??? Przynajmniej się do czegoś przydasz bo na razie to nic nie robisz tylko trujesz. Doskonale znana policji???!!! hehe...a masz jakiś dowód na to? czy bawicie sie w oczernianie, bo wam sie grunt pod nogami pali??? pamiętaj co to jest POMÓWIENIE! a elementem do eliminacji ze społeczeństwa są dla mnie osoby które jak Agnieszka zbiera na Spike na facebook ,dogo i jeszce bierze kase na niego z niemieckiej fundacji na jednym psie zarabia z 3 różnych źródeł to uważasz że w porządku ??? gdzie są faktury za leczenie Spike, Hani czy Kapsla ? Czy to normalne ,że czatuje mi pod blokiem z pośrednikiem do handlu z niemiec? Czy to normalne , jak chce psa wyadoptować to szczuje mnie policją??? taka desperacja ??? trochę dziwne ....czemu jak wczoraj był transport do niemiec to nagle Danavas ma problemy z laptopem i nie może zdjęc Spike wrzucać......??!!! Co zostało wyjaśnione ??? Nic ...czepiacie sie jednego zdania z postu, ignorując znajdujące sie tam pytania Quote
Bunnyshock Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Masakra z Tobą.... Dlaczego Ty z tym wszystkim nie pójdziesz na policję?????? Czemu nie wezwiesz policji że ktoś czatuje pod Twoim blokiem (no ten pośrednik z Niemiec ehhehe). Co do tego, że jesteś znana policji to hm.... Lepiej już się nie wypowiadaj na ten temat i błazna z siebie nie rób. Co do Spika osobiście wrzucę wieczorem Jego zdjęcia z datą ze świeżej gazety albo coś, żeby zamknąć Ci twarz - jeśli będę miała czas. Pozdrawiam i kończę polemikę bo poziom zbyt niski. A Ty dziewczyno zastanów się co robisz..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Bunny - niestety ale nie ma na to dowodow. To tylko jej wybujala wyobrania dotyczaca teorii spiskowych Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bunnyshock']Masakra z Tobą.... Dlaczego Ty z tym wszystkim nie pójdziesz na policję?????? Czemu nie wezwiesz policji że ktoś czatuje pod Twoim blokiem (no ten pośrednik z Niemiec ehhehe). Co do tego, że jesteś znana policji to hm.... Lepiej już się nie wypowiadaj na ten temat i błazna z siebie nie rób. Co do Spika osobiście wrzucę wieczorem Jego zdjęcia z datą ze świeżej gazety albo coś, żeby zamknąć Ci twarz - jeśli będę miała czas. Pozdrawiam i kończę polemikę bo poziom zbyt niski. A Ty dziewczyno zastanów się co robisz..... danavas miej odwage wejśc pod swoim nickiem :evil_lol: i odpowiedz na pare pytań..... czemu nie wyadoptujesz mi Kapsla gdzie są faktury za leczenie Spika, Hani,Kapsla gdzie dokładne informacje ile zebrałaś na facebook , bazarkach na dogo, i ile dostałaś od TiNo...łącznie a zdjęcia wieczorem ,bo Balbinka jeszce nie dojechała z nim ?? :evil_lol: no więc pytam, a za co to ja jestem znana policji??? też jestem bardzo ciekawa.... konkrety dziewczyno ...konkrety prosze bo ja zadaje konkretne pytania i oczekuje konkretnych odpowiedzi ...już sie zbłaźniłaś na wątku misia z opłatami za DT ...kłamiesz kręcisz ..kombinujesz a jak zobacze Cie u mnie pod blokiem ...czającą sie jak by tu wyrwać Kapsla to będę dzwonić o najście i naruszenie nietykalności osobistej...już Cie moji sąsiedzi na klatke nie wpuszczą tak jak wczoraj ....próbuj... Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Zapraszam szczegóły uroczego biznesiku danavas i reszty szajki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239522-Handel-psami-do-Niemiec-uratowany-Kapselek?p=20388147#post20388147 Quote
joaska8 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Molly tutaj też jesteś? To jest wątek Spikego a Bunnyshock to nie Danavas to dwie różne osoby :D Quote
danavas Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 w nosie głęboko mam oskarżenia tej niezrównoważonej kobiety.... nie będę tego komentować... Spike jest u mnie jest bezpieczny i świetnie się czuje.... i wiecie co??? on nie ma na imię Spike tylko Mikuś vel Miki!!!!! i przed chwilką dzwonił do mnie pan który mówi że Spike jest jego!!!! Ale się cieszę:) teraz dostałam MMS-a z jego zdjęciem jak siedzi przy stole w kuchni:):) Quote
danavas Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 monika083 napisał(a):super,a jak go namierzyli? jego kolega kupował cegiełkę dla Spika:) głos mu się trząsł jak dzownił:) bardzo miły facet... jutro pojadę ze Spikiem do nich i będziemy myśleć co dalej:) nie wiemy jak się Spike z Rędzin znalazł w Czestochowie.... oni go szukali u siebie...a on był w gabinecie...:) Quote
Recommended Posts