akard Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Mała czarna, niecierpiąca wystaw Draka pokazała, ze Ona tez potrafi;) Quote
akard Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 I troche zasłuzonego luzu:loveu: :multi: :multi: Quote
Loona Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Noo, wystawa już niedługo, Figaro też się powoli szykuje, ale nie wiem czy mogę liczyć na wiele :shake: Quote
Loona Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 akard napisał(a):Draka cwiczy forme O jesu o jesu o jesu :loveu: Może uda mi się ją podejrzeć w niedzielę:loveu: Quote
akard Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 A ja rosnę i rosnę ...2 maja Odis skończył 7 miesięcy:loveu: :multi: :multi: Quote
akard Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Kochani chciałam podzielić sie dobrymi nowinami :)) Udało mi się odzyskac stronkę moich kofanych dożków www.dogniemiecki.com.pl Postaram się o jak najszybsze aktualizacje, zwłaszcza w galeriach oraz dziale szczenieta. Jestem szczęśliwa:loveu: Quote
akard Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 galeria domowa Czarnoksieżnika :) Maleństwa :loveu: Quote
niunia32 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ojjj :loveu: ale kochane psiaki :loveu: superaśne fotki :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
akard Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 MEGNUM napisał(a):Nareszcie działa Wam stronka. Suuuper:multi: Niom, nareszcie, tak bardzo sie ciesze, że udało się ją odzyskać :multi: :multi: Quote
akard Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Moje najsłodsze doże cudo ukończyło dzisiaj Championat Polski !!! Jestem taaaaaaka szcześliwa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Juz Wam gratulowalam "Na dogach", ale jeszcze raz gratulacje :multi: Dogo wreszcie ruzyło i posty poodawało ;) Łomot dla czarnej:shake: Rasiści :evil_lol: I co z tym wspólnym spacerem? :cool3: Quote
Loona Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='akard']Moje najsłodsze doże cudo ukończyło dzisiaj Championat Polski !!! Jestem taaaaaaka szcześliwa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje ogromne :laola: Quote
niunia32 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='akard']Moje najsłodsze doże cudo ukończyło dzisiaj Championat Polski !!! Jestem taaaaaaka szcześliwa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: gratulacje!!!!! Tajfun i niunia Quote
akard Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 PIKA napisał(a):Juz Wam gratulowalam "Na dogach", ale jeszcze raz gratulacje :multi: Dogo wreszcie ruzyło i posty poodawało ;) Rasiści :evil_lol: I co z tym wspólnym spacerem? :cool3: Juz nei rasisci teraz Nulisko obrywa...wariaty te moje dogi :loveu: kofane. A na spacerek bardzo chetnie w ta sobote...niedziele...na Pola;) Quote
akard Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Loona napisał(a):Gratulacje ogromne :laola: Ojoj, dziekujemy bardzo:loveu: :loveu: Quote
akard Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 niunia32 napisał(a): gratulacje!!!!! Tajfun i niunia Tajfunku dziekujemy strasznei bardzo :oops::calus: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 fotki obejrzałam...przepiekne.... jak poszło w Łodzi???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 a doczytałam......gratulacyjki......bardzo duze gratulacje... Quote
MEGNUM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oli gratuliję:multi: Widziałam Was w Łodzi ale deszcz tak padał ze uciekłam pod parasol. Widziałam , że zgłosiliście się do Radomia:cool3: Będziecie??:eviltong: Quote
Recommended Posts