Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem dlaczego niektóre fotki Dogów m.in Twoje są nie wyraźne :-( nie wiem czemu tak wyszło. Znajdę inne i dodam może będzie wyraźniej. Jak je oglądałam nim wstawiłam były bardzo ładne a tu rozmazane. Kilka już usunęłam ale nie wiedziała że większośc jest fotek rozmazanych. Teraz dodałam inne fotki i są wyraźne wpadnij i zobacz :loveu: :multi:

Posted

Gratuluję
NIKE Magiczne Koło 1 dosk,cwc,ndswr,BOB i czekają na bisy więc trzymajmy kciuki
ASTRAYA Grand Renesans 1 dosk, cwc,ndswr
BONJOUR Giga La Gothica 2 dosk

gartuluję brawo brawo :multi: :multi: :multi:
a ndswr to jestNajlepsza Dorosła Suka w Rasie?
Bo ja to laik wszystkich oznaczeń nie znam. te wyniki znalałam na molosach wiedziałm że tam szybciej się dowiem jak Wam poszło

Posted

[quote name='Ania-shira']Gratuluję
NIKE Magiczne Koło 1 dosk,cwc,ndswr,BOB i czekają na bisy więc trzymajmy kciuki
ASTRAYA Grand Renesans 1 dosk, cwc,ndswr
BONJOUR Giga La Gothica 2 dosk

gartuluję brawo brawo :multi: :multi: :multi:
a ndswr to jestNajlepsza Dorosła Suka w Rasie?
Bo ja to laik wszystkich oznaczeń nie znam. te wyniki znalałam na molosach wiedziałm że tam szybciej się dowiem jak Wam poszło
Nie mam słów - ale wymiatają!! :crazyeye: :klacz: :klacz: :klacz:
Akard, to w sumie macie teraz 5 dzieci tak? :loveu:

Posted

Tak kochana dzieci mamy 5 dożych i 1 sztuke na dwóch nóżkach:)
Bardzo dziękujemy za Gratki:) na bisach były jaja ale o takich się głośno nie mówi;:loveu: byłoby pudło i lokata na nim...ale coś się stało:angryy: nieprzewidzianego. Jestem strasznie dumna z moich pannic i małego chłopaka i dodam tylko jeszcze,ze Obsession CzA córeczka Nuli dzisiaj I WO i Najlepsze Szczenie na BIsach w pierwszej 7-ce sooper dumna jestem
jak tylko skończe foteczki to dam:) a NDSwR to dokładnie aniu to co myślisz:loveu:

Posted

[quote name='akard']Tak kochana dzieci mamy 5 dożych i 1 sztuke na dwóch nóżkach:)
Bardzo dziękujemy za Gratki:) na bisach były jaja ale o takich się głośno nie mówi;:loveu: byłoby pudło i lokata na nim...ale coś się stało:angryy: nieprzewidzianego. Jestem strasznie dumna z moich pannic i małego chłopaka i dodam tylko jeszcze,ze Obsession CzA córeczka Nuli dzisiaj I WO i Najlepsze Szczenie na BIsach w pierwszej 7-ce sooper dumna jestem
jak tylko skończe foteczki to dam:) a NDSwR to dokładnie aniu to co myślisz:loveu:
Boszz zazdroszcze, tyle Koników :loveu: :loveu: Kiedyś napewno Was odwiedzię, tak! :loveu: :loveu:
I znów gratuluje :multi: :multi: :multi:
I czekam na zdjecia. Buziaki dla Koników

Posted

akard napisał(a):
Obsession CzA córeczka Nuli dzisiaj I WO i Najlepsze Szczenie na BIsach w pierwszej 7-ce sooper dumna jestem

Cieszę się że Obssesion I Wo i na bisa jej dobrze poszło :loveu: :multi: :multi:
Musisz być bardzo szczęśliwa :multi: Czekamy na foteczki

Posted

Jestem bardzo szcześliwa:loveu: :multi: :multi:

A oto obiecane foteczki :)

ASTRAYA Grand Renessans

OBSESSION Czarnoksiężnik z Archipelagu

Posted

Drakulec zawsze cieszy się bardzo :) tym razem radość była podwójna bo nie ja trzymałam 2 koniec smyczy...więc jak pańcię zobzczyła to oiszaliła:loveu:

Posted

Ania-shira napisał(a):
Witajcie Czarnoksięzniki :multi: przyszłam posprzatać bo trochę się zakurzyło :multi:

Nom kurzy się strasznie, ale jakoś ostatnio mało tuti zaglądam :diabloti: