Ajronowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 raz jeszcze graaaaatuuuuuuulaaaaaacje!!!!:multi: Quote
akard Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Ajronowa']raz jeszcze graaaaatuuuuuuulaaaaaacje!!!!:multi: Dziękujem!!!!!!!!!!!!!!!hihihi a oto moje wystawowe towarzycho OBSESSION Czarnoksiężnik z Archipelagu-II WO, kl.szczeniat -debiut!!! ORFEUSZ Czarnoksieżnik z Archipelagu- I WO, kl. szceniąt BONJOURE Giga La Gothica-II doskonały, srebro, Kl. młodzieży-Debiut!!! NIKE Magiczne Koło-I doskonała, złoto, CWC, Res CACIB !!!!!! Quote
Ania-shira Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :multi: :multi: Gratulauje masz wsoanałe psy i suki :loveu: :lol: Życzę dalszych tak wspaniałych sukcesów na wystawach :lol: :multi: Quote
akard Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Wow, ale wymiatacie :o :klacz: Gratulacje! Noom sama jestem w szoku:crazyeye: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 akard napisał(a):Noom sama jestem w szoku:crazyeye: :loveu: Hihi :evil_lol: Ale trzeba przyznać, ze szalejecie nieźle :diabloti: Co tam u Koników? :loveu: Quote
akard Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Koniki szykuja sie na wyjazd wakacyjny:loveu: czekamy na potwierdzenie terminu i juszzzzzzzzzzz nas nei ma:);) Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Oj, to koniecznie trzeba bedzie sie pożegnać zanim wyjedziecie ;-) A gdzie bedziecie odpoczywać? :cool3: Quote
Ania-shira Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 I jakieś fotki Dożków z wakacji byśmy chcieli :multi: :multi: Quote
akard Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ania-shira napisał(a):I jakieś fotki Dożków z wakacji byśmy chcieli :multi: :multi: Będą będą!!!!! Dużo fotek:) Jedziemy do Pobierowa :loveu: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Miłego wypoczynku!!!! :multi: I oczekujemy duuuuużo fotek z wakacji :loveu: Quote
akard Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Oprócz wakacji jeszcze sezon wystawowy...:lol: jak sie uda to 14 wystaw zaliczymy:loveu: Quote
akard Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Zaczęłam robić porządki w dyplomach i medalach...oto efekt początkowy...bom jeszcze nie skończyła...sporo tego sie uzbierało :evil_lol: :evil_lol: Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 akard napisał(a):Oprócz wakacji jeszcze sezon wystawowy...:lol: jak sie uda to 14 wystaw zaliczymy:loveu: Hi,hi,hi :lol: ... to nie próżnujecie tak jak my. Przed nami jeszcze tylko 17 wystaw w tym roku ( w tym 6 to podwójne międzynarodówki zagraniczne :roll: )... Tofi to będzie miał mnie dość po tym sezonie :evil_lol: . akard napisał(a):Zaczęłam robić porządki w dyplomach i medalach...oto efekt początkowy...bom jeszcze nie skończyła...sporo tego sie uzbierało :evil_lol: :evil_lol: Fajna galeryjka :cool3: . A masz jakiś pomysł jak zaprezentować medale ? Właśnie się nad ty głowię :lol: . Quote
Ajronowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 simbik napisał(a): Fajna galeryjka :cool3: . A masz jakiś pomysł jak zaprezentować medale ? Właśnie się nad ty głowię :lol: . Ja własnie też, bo pucharjki stoją na pułeczece a medali nie widac:shake: Quote
akard Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 U mnie sysko widać:) jak skończe pocykam fotki:) :loveu: Quote
zuzolandia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witanko;-) a co tutaj tak mchem zarosło ?????? helllooooooo!!!!! Quote
akard Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 halllo:) jestesmy tylko z czasem kiepskawo ostatnio. zawalili mnie w pracy strasznymi projektami. Mam nadzieję, ze odrobie sie szybciunio i bedzie duuuuuużo fotek...moze dzisiaj sie uda. ;) Quote
Ania-shira Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 No to czekamy na jakieś nowe fotki :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 My tez czekamy z niecierpliwoscia :cool3: Quote
zuzolandia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Juz by tak stykło tego czekania ;-) hehehehheh HELLOOO !!!! Quote
Ania-shira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Myślę że fotki będą dopiero w przyszłym tygodniu nowych mieszkańców Akard. :multi: już nie mogę się doczekać tych pręgowanych maluchów Quote
Recommended Posts