PIKA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Obsession jest sliczna :loveu: Dzięki za to zdjęcie :multi: Jak mi beda glindzić, ze MLody za chudy :roll: to mu to dziewcze pokaże :evil_lol: [quote name='akard']Od 9 do 12 mam w zerówce Dzień Mamy, o 12.15 spotkanie . Jest tak goraco,ze proponuję spacerek koło 16 i moze faktycznie nad dolinką ja nad Dolinke nie pojade :shake: nie mam jak :roll: Na Pm mnie się latwiej dostać :roll: A nie mozemy na 15,00? :oops: Quote
akard Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 PIKA napisał(a):Obsession jest sliczna :loveu: Dzięki za to zdjęcie :multi: Jak mi beda glindzić, ze MLody za chudy :roll: to mu to dziewcze pokaże :evil_lol: ja nad Dolinke nie pojade :shake: nie mam jak :roll: Na Pm mnie się latwiej dostać :roll: A nie mozemy na 15,00? :oops: :loveu: ;) MOżemy kofana możemy ;) Quote
akard Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Szpacerek baaardzo miluni, zdjątka niestety bardzo kiepskie ... moze jedno do uratowania Quote
jo-jo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='akard'] Nie wierze!! To te małe już są takie wielkie ?!?! Przecież to nie możliwe, dopiero co były takie malutkie :shake: Oli, super zdjęcia :multi: Quote
haska_12 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No nie... :loveu: Jestem uzależniona normalnie od tego psa :loveu: Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Wczoraj odwiedziłam malownicze miejsce...jeżeli wszystko dobrze się ułozy już 1 sierpnia dzieciaki :loveu: powinny sobie tam brykać dowoli;) Grilowy tarasik Część działeczki przydomowa;) A teraz teren tylko dla małych koników:evil_lol: Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Już się doczekać niemogę, tak bardzo bym chciała aby moje malunie , kofane koniki zamieszkały w tym miejscu już dzisiaj...ech no to naśmieciłam nam troszkę w galeryjce, ale nie mogę przestać myśleć o porannych głupawkach... na takim terenie byłoby im cudofnie :)) Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 jo-jo napisał(a):Nie wierze!! To te małe już są takie wielkie ?!?! Przecież to nie możliwe, dopiero co były takie malutkie :shake: Oli, super zdjęcia :multi: Wielkie, olbrzymie powiedziałabym wręcz!!!:crazyeye::evil_lol: :evil_lol: Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='haska_12'] No nie... :loveu: Jestem uzależniona normalnie od tego psa :loveu: Ja też:loveu: :loveu: :loveu: Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Seria śniadankowa Nulinka Panna romantyczna:oops: Strasznie zmęczony Drakulec:eviltong: Odiś-Taniec w pokrzywach :roll: I pozujacy szkrab:multi: Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Syskie trzy :loveu: :oops: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale jęzor!!! :multi: :loveu: :multi: Ahhh :loveu: Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='haska_12'] Ale jęzor!!! :multi: :loveu: :multi: Ahhh :loveu: Ona od małego tym językiem podłogi sięgała :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Ajronowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='akard']Syskie trzy :loveu: :oops: :multi: :multi: Ale kontrast kolorystyczny!:lol: Super to wygląda i do tego czerwone obróżki :) i to światło... :cool3: Bardzo fajne zdjęcie, no i modele w sumie tez niczego sobie:eviltong: hihihi Quote
haska_12 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 akard napisał(a):Ona od małego tym językiem podłogi sięgała :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Ooo hehe no to spryciula :evil_lol: Quote
MEGNUM Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='akard']Syskie trzy :loveu: :oops: :multi: :multi: Ciekawe kogo lub co upolowały i teraz wcinają:evil_lol: Zdjęcie super:) Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Ajronowa napisał(a):Ale kontrast kolorystyczny!:lol: Super to wygląda i do tego czerwone obróżki :) i to światło... :cool3: Bardzo fajne zdjęcie, no i modele w sumie tez niczego sobie:eviltong: hihihi Obróźki super są a modele hmm:mad: ......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
akard Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Kofane:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moje kofane:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts