akard Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Agga']No tak ale za pewne mu się urosło :evil_lol: Troszeczkę tak :) Merliś w wieku 7 miesięcy :loveu: Quote
aneczka23 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Gratulację dla Operki. To musisz chyba mieć jakieś dostawcze auto, żeby tyle koni wcisnąć. My też mamy technikę - wywózka w pola i biegajcie aż padniecie:evil_lol::evil_lol: 2 Boxy zajmują cały bagażnik. Jedna osoba jest w stanie wyprowadzić 5 Dogów?:crazyeye: no to Congratulations !! Quote
pati1033 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 matko jaki on juz wielki :crazyeye::crazyeye: cudny Merlis, cudny :loveu: a ja czekam na znak ciagle kiedy bedziesz, bo na kawke sie chce wprosic:evil_lol: Quote
akard Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 pati1033 napisał(a):matko jaki on juz wielki :crazyeye::crazyeye: cudny Merlis, cudny :loveu: a ja czekam na znak ciagle kiedy bedziesz, bo na kawke sie chce wprosic:evil_lol: Rano, tak jak ostatnio najłatwiej mnie dorwac. Wieczorkiem kiedy wracam jestem juz mega zmęczona... Quote
pati1033 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 a to pisalam przed nasza kawka- oj nie za czesto tu zagladasz :evil_lol: ale oczywiscie nie oznacza to, ze za pare dni nie bede chciala sie wprosic na nastepna- jak juz wrocisz oczywiscie.... :) Quote
Recommended Posts