akard Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Ajronowa napisał(a):Zatem GRATULACJE:lol: gratulki bedziem przyjmować jak obie panny postanowią mamuniami zostac:evil_lol: Quote
akard Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Na dzisiejszej wystawie w Olsztynie ORFEUSZ Czarnoksiężnik z Archipelagu otrzymał ocenę WO oraz tytuł Najlepsze Szczenię:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zaś NIKE Magiczne Koło ocene doskonałą CWC/CAC Najlepsza Dorosła Suka w Rasie oraz BOB czyli Zwycięstwo Rasy:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='akard']Na dzisiejszej wystawie w Olsztynie ORFEUSZ Czarnoksiężnik z Archipelagu otrzymał ocenę WO oraz tytuł Najlepsze Szczenię:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zaś NIKE Magiczne Koło ocene doskonałą CWC/CAC Najlepsza Dorosła Suka w Rasie oraz BOB czyli Zwycięstwo Rasy:multi: :multi: :multi: :multi: Wow!! :klacz: Gratulacje!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Buziaki dla Koników :loveu: Quote
akard Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Wow!! :klacz: Gratulacje!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gratulacje ...!!!!!!!! idziecie jak burza......:loveu: Quote
simbik Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='akard']Na dzisiejszej wystawie w Olsztynie ORFEUSZ Czarnoksiężnik z Archipelagu otrzymał ocenę WO oraz tytuł Najlepsze Szczenię:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zaś NIKE Magiczne Koło ocene doskonałą CWC/CAC Najlepsza Dorosła Suka w Rasie oraz BOB czyli Zwycięstwo Rasy:multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE="5"]Wielkie Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
akard Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='simbik']Wielkie Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: hihi fajnie mi:):):multi: Quote
akard Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Ajronowa napisał(a):Gartulejszyn:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :eviltong: Quote
akard Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Czoko napisał(a):Serdecznie gratuluję! Pozdrawiam Wszystkich Ewa Jak miło :loveu: dziekujemy:oops: Quote
simbik Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale się zabawialiście :lol: , mój tak szalał na Łotwie za jaskółkami koło ringu ...a ja za nim na drugim końcu smyczy :evil_lol: - było wesoło. Quote
akard Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 simbik napisał(a):Ale się zabawialiście :lol: , mój tak szalał na Łotwie za jaskółkami koło ringu ...a ja za nim na drugim końcu smyczy :evil_lol: - było wesoło. No to też ubaw mieliście:lol: nasze maluchy na szczęście w przerwie ( oczekując na groopy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak to fajnie brzmi):loveu: Quote
Ajronowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='akard'] http://images29.fotosik.pl/15/aa9a44c8a398b644.jpg Nie no umarłam, hahahahahaha, piekne!! Quote
akard Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Ajronowa napisał(a):Nie no umarłam, hahahahahaha, piekne!! I pomyśleć tylko, ze to wszystko tuż przy ringach się działo:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
akard Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Kilka fotek z drogi do Olsztyna. Psiaki jechały na wystawę, nic to najważniejsza była kąpiel w zbożu:eviltong: Quote
Ania-shira Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Na dobry nastrój najlepsza kąpiel w zboży :loveu: :multi: Quote
akard Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Ania-shira napisał(a):Na dobry nastrój najlepsza kąpiel w zboży :loveu: :multi::loveu: :loveu: One by tak mogły cały dzień:cool3: Quote
Recommended Posts