Ania-shira Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Drakulec bierz Hiszpana po co ci Francuz :multi: lepsi są Hiszpanie :loveu: :lol: Nie ma co się zastanawiać szcęniaki będę słodziutkie Quote
MEGNUM Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='akard']Drakulec ma problema czy chce Francuza czy gorącego Hiszpana:eviltong: jak pannica podejmie już decyzję ogłosim wszem :oops: A tatuś miotu M ...hmmm cóż mogę powiedzieć mniam, mniam;) Jak sie nie zdecyduje to musicie iść na kompromis i wybrać Włocha:evil_lol: Quote
akard Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 MEGNUM napisał(a):Jak sie nie zdecyduje to musicie iść na kompromis i wybrać Włocha:evil_lol: Ty chyba w moich myślach czytasz :crazyeye: właśnie z Włochem rozmawiam;) Quote
MEGNUM Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 akard napisał(a):Ty chyba w moich myślach czytasz :crazyeye: właśnie z Włochem rozmawiam;) No proszę:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witamy :multi: Kilka dni nieobecnosci, a tu takie wieści... [quote name='akard']Hej, hej...:multi: kolejny szczęśliwy weekhend za nami;) Drakulec w Szczecinie wywalczyła złoto, 4 już wniosek CWC oraz Res. Caciba!!!! ponieważ jednak stała do porównania z suką z Inter. Ch. z automatu Res. zamienia się w CACIB:multi: :multi: :multi: :multi: co oznacza, że maleńka otworzyła sobie dzisiaj drogę do INTERCHAMPIONA!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa :multi: :multi: Mój KOFANY DRAKULEC:loveu: :loveu: Wiecej zdjątek jutro bom dzisiaj ogromnie umęczon. Buziaczki :loveu: GRATULUJEMY!!!! :multi: :multi: [quote name='akard']Postanowilam, ze ojcem miotu M ( czyli drygiego miotu po Nuli ) w mojej hodowli bedzie sliczny goracy Wloch :)). Wloch Angel of Harlem z hodowli Della Rupe Del Basso niesie cudowna Hiszpanska krew po rewelacyjnej suczce ktora jest jego mamunia a mianowicie Betty Davis Eyes de Vinazas:multi: . Krycie we wrzesniu 2007 No no :cool3: Będą małe Koniki :loveu: :loveu: Quote
Cloudy Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Oj, Olimpio, ja też zaglądnęłam na stronę i najpierw nie wierzyłam - bo żeby się Nulinki rozmnożyły i miały jednocześnie dwóch mężów..:crazyeye: Ale doczytałam i również gratuluję wyboru!! Śliczny Pan, Nula się zakocha :loveu: i nie tylko ona, hihi... Czekam tez na gorące info o Drace bo ta niepewność jest taka ciekawa :eviltong: Quote
akard Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Witamy :multi: Kilka dni nieobecnosci, a tu takie wieści... GRATULUJEMY!!!! :multi: :multi: Bardzo dziękujemy:multi: :multi: :multi: No no :cool3: Będą małe Koniki :loveu: :loveu: Nio mam nadzieję,że będą :loveu: :loveu: bardzio chcem;) Quote
akard Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Cloudy napisał(a):Oj, Olimpio, ja też zaglądnęłam na stronę i najpierw nie wierzyłam - bo żeby się Nulinki rozmnożyły i miały jednocześnie dwóch mężów..:crazyeye: Ale doczytałam i również gratuluję wyboru!! Śliczny Pan, Nula się zakocha :loveu: i nie tylko ona, hihi... Czekam tez na gorące info o Drace bo ta niepewność jest taka ciekawa :eviltong: Panna Draka wybredna jest bardzo a jeszcze wybredniejsza jej panciuńka...chciałabym bardzo jakiegoś fajnego samczyka i typa już znalazłam, ale zanim powiem, ze mam poczekam na potwierdzenie:razz: Quote
MEGNUM Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No ciekawe ciekawe co ta Pańcia dla Drakulca wymyśliła. :cool3: Zdradź chociaż czy na miejscu czy raczej wyruszacie na wycieczkę prokreacyjno-rekreacyjną za granice naszego kraju:evil_lol: Quote
akard Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 MEGNUM napisał(a):No ciekawe ciekawe co ta Pańcia dla Drakulca wymyśliła. :cool3: Zdradź chociaż czy na miejscu czy raczej wyruszacie na wycieczkę prokreacyjno-rekreacyjną za granice naszego kraju:evil_lol: Plany są zagramaniczne, jednakże Draka na warunku więc tuti nie ja podejmuję decyzję:shake: Quote
Cloudy Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 akard napisał(a):Plany są zagramaniczne, jednakże Draka na warunku więc tuti nie ja podejmuję decyzję:shake: To powiedz chociaż proszę czy byś chciała dla Draki niebieskiego czy karego konika :p Tak w sferze pragnień chociaż :lol:, nie będziemy strzelać kandydatami :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='akard']Kofana dziękujemy za odwiedzinki:)))))):multi: a ja tu jestem reguralnie....nie zawsze daje znaki ale zawsze wszystko ogladam i wyczytuje....:loveu: bo lubie dogi....:loveu: Quote
akard Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Cloudy napisał(a):To powiedz chociaż proszę czy byś chciała dla Draki niebieskiego czy karego konika :p Tak w sferze pragnień chociaż :lol:, nie będziemy strzelać kandydatami :cool3: No więc powiem tak:eviltong: ponieważ decyzja jeszcze nie zapadła wstepnym kandydatem jest błękitny dożek ale hmmmmm czekamy na zgode bo jeszcze młodzian jest zaś czarny mężczyzna w rezerwie czeka;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 akard napisał(a):No więc powiem tak:eviltong: ponieważ decyzja jeszcze nie zapadła wstepnym kandydatem jest błękitny dożek ale hmmmmm czekamy na zgode bo jeszcze młodzian jest zaś czarny mężczyzna w rezerwie czeka;) Uuaaa :loveu: :loveu: Ale będą piękne Koniki :loveu: ;) Zarówno od jednego Pana jak i drugiego :loveu: Quote
akard Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Uuaaa :loveu: :loveu: Ale będą piękne Koniki :loveu: ;) Zarówno od jednego Pana jak i drugiego :loveu: Trzymaj kciuki za cudowne poczęcia:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 akard napisał(a):Trzymaj kciuki za cudowne poczęcia:evil_lol: Oczywiscie, ze będę :loveu: Bo muszę podziwiać małe Koniki od pierwszych ich dni życia :loveu: :loveu: Quote
akard Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 MEGNUM napisał(a):A kiedy Wam cieczki wypadają? Drakulec około 28 sierpnia < Nulinka zaś +/-8 wrzesien :oops: Quote
MEGNUM Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 akard napisał(a):Drakulec około 28 sierpnia < Nulinka zaś +/-8 wrzesien :oops: Oooo:lol: To czekamy na podobny termin;) Quote
akard Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 MEGNUM napisał(a):Oooo:lol: To czekamy na podobny termin;) A jak Twoje plany, czy będzie dożek w tym roku? Quote
MEGNUM Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cieczki podobnie jak u Was więc jakoś na przełomie maluch w domu. Oczywiście jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. Ale jak to moja mama mówi (komentujac plany dogowe): "Człowiek planuje, Pan Bóg kieruje" hehe. P.S. Ale jestem ciekawa Drakulcowych planów, męża no i dzieciaczków:lol: Quote
akard Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 A ja Ci życzę coby się wszystko udało:):loveu: Quote
MEGNUM Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 akard napisał(a):A ja Ci życzę coby się wszystko udało:):loveu: Ja Tobie również:thumbs: Quote
akard Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Decyzja podjeta drugi tatuś wybrany...tzn chodzi o małą czarną:loveu: "List motywacyjny" wysłany i czekamy na odpowiedź hodowcy:evil_lol: Quote
Ajronowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 akard napisał(a):Decyzja podjeta drugi tatuś wybrany...tzn chodzi o małą czarną:loveu: "List motywacyjny" wysłany i czekamy na odpowiedź hodowcy:evil_lol: Zatem GRATULACJE:lol: Quote
Recommended Posts