Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akard']Hej, hej...:multi:
kolejny szczęśliwy weekhend za nami;)
Drakulec w Szczecinie wywalczyła złoto, 4 już wniosek CWC oraz Res. Caciba!!!! ponieważ jednak stała do porównania z suką z Inter. Ch. z automatu Res. zamienia się w CACIB:multi: :multi: :multi: :multi: co oznacza, że maleńka otworzyła sobie dzisiaj drogę do INTERCHAMPIONA!!!!!!!
Jestem taka szczęśliwa :multi: :multi:

Mój KOFANY DRAKULEC:loveu: :loveu:

Wiecej zdjątek jutro bom dzisiaj ogromnie umęczon. Buziaczki :loveu:

[SIZE="5"]Serdecznie Gratulujemy :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool:

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MEGNUM']WIELKIE GRATULACJE!!!!!!

Kochane jescie bardzooooooo dziekuje WAM :)))))))))

Simbik Dziekujemy, bardzo sie ciesze :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Postanowilam, ze ojcem miotu M ( czyli drygiego miotu po Nuli ) w mojej hodowli bedzie sliczny goracy Wloch :)).
Wloch Angel of Harlem z hodowli Della Rupe Del Basso niesie cudowna Hiszpanska krew po rewelacyjnej suczce ktora jest jego mamunia a mianowicie Betty Davis Eyes de Vinazas:multi: .
Krycie we wrzesniu 2007

Posted

A czy ten mężczyzna już o tym wie? :evil_lol:

Jak chceliśmy Ileczkę pokryć trafiliśma na super faceta, ale właściel kazał nam najpierw pokazać kilka różnych zdjęć Ili by zobaczyć po jakiej suce ewentualnie będę szczeniaki jego psa. Nawet jak rodzice jechali na krycie nie byli pewni czy coś z tego wyjdzie, czy właściel się nie rozmyśli :p Ale na miejscu okazało się, że obaj się zakochali w Ili i teraz jesteśmy w dobrym kontakcie :)

Posted

[quote name='Loona']A czy ten mężczyzna już o tym wie? :evil_lol:

Jak chceliśmy Ileczkę pokryć trafiliśma na super faceta, ale właściel kazał nam najpierw pokazać kilka różnych zdjęć Ili by zobaczyć po jakiej suce ewentualnie będę szczeniaki jego psa. Nawet jak rodzice jechali na krycie nie byli pewni czy coś z tego wyjdzie, czy właściel się nie rozmyśli :p Ale na miejscu okazało się, że obaj się zakochali w Ili i teraz jesteśmy w dobrym kontakcie :)

Niom wie wszystko:) CHICCO ( po domkowemu) mieszka w hodowli dellarupedelbasso.it a wraz z nim coreczka Nulinki z pierwszego miotu:)

Posted

[quote name='Ania-shira']No to super Włoch no no :cool3: Już nie mogę się doczekać fotek małych brzdąców :lol: :multi:

Niom jeszcze musimy troszkę poczekać :roll:
narazie zdjątka spacerkowe i Odiego podrostka :loveu:

Daj się ukofać:loveu:

Najpierw Cię nastraszę...

a później zjem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

CO Ona robi??????

Posted

[quote name='anea']Ale ja lubię to Twoje stadko :D[/quote]

Osz Ti laseczko :lol: bardzo nam milunio :multi:
Powiedz mi lepiej gdzie Ty sie podziewasz ???? I kiedy nas odwiedzisz, bom stęsknieni bardzoooo;)

Posted

[quote name='Loona']Drakunia moja śliczna :loveu: Powiedz mi coś o ich charakterze, to prawda że to małe dzieci przez całe życie? :loveu:[/quote]

Nio tak niekoniecznie. Nulinka nigdy nie zachowywała się jak malunie dzidzi wręcz była panienką bardzo dumną i opiekuńczą . Od samego początku troskliwie opiekowała się moją rodziną, zwłaszcza synkiem, który u jej boku mógł zawsze czuć się bezpiecznie. Uparciuch z Niej największy...pomyślisz, ze to niemożliwe skoro Pan dog jest w domku a jednak:evil_lol: :evil_lol: . zawsze miała swoje zdanie na każdy temat, na moje jedno słowo ma swoje dwa :eviltong: lub jeszcze kilka. To Ona sprawiła, że nie wyobrażam sobie już domu bez dogów:loveu:

Posted

Drakulec zaś to istna oszołomka :eviltong:
Pierwsze dwa nasze latka a zaznaczę iż niewiele ponad minęło dawała takiego czadu, ze chodzilam za nią z wałkiem szeptałam do uszka, że utłukę :mad: :mad: jak nie zacznie się słuchać :cool3: :cool3: . Wszędzie pierwsza, zawsze awanturka, oj ognik gorący. Dziewucha dorosła, usłuchała się mojej paplaniny i teraz do rany przyłóż ;) Kofany czarny potworek czasami jednak jeszcze różki pokaże i powiem szczerze,że to w niej chyba kofam najbardziej:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Zawsze na wystawach lubiłam patrzeć jak pod ringiem dorosłe dozie zaczynały skakać, bawić się, podgryzać :loveu: Mam nadzieję, że kiedyś wymiziam Drakę :loveu:

Posted

Loona napisał(a):
Zawsze na wystawach lubiłam patrzeć jak pod ringiem dorosłe dozie zaczynały skakać, bawić się, podgryzać :loveu: Mam nadzieję, że kiedyś wymiziam Drakę :loveu:

Jeżeli masz tylko ochotę zapraszam serdecznie w odwiedzinki;)

Posted

[quote name='akard']Postanowilam, ze ojcem miotu M ( czyli drygiego miotu po Nuli ) w mojej hodowli bedzie sliczny goracy Wloch :)).
Wloch Angel of Harlem z hodowli Della Rupe Del Basso niesie cudowna Hiszpanska krew po rewelacyjnej suczce ktora jest jego mamunia a mianowicie Betty Davis Eyes de Vinazas:multi: .
Krycie we wrzesniu 2007

Gratuluję;)

[quote name='akard']Odiś łapał żaby

i zadowolony pobiegł do reszty towarzystwa

A gdzie to taka fajna woda do pomoecznie łapek jest??:cool3:

Posted

[quote name='akard']Postanowilam, ze ojcem miotu M ( czyli drygiego miotu po Nuli ) w mojej hodowli bedzie sliczny goracy Wloch :)).
Krycie we wrzesniu 2007

Suuuper. Fajny tatuś:) Trzymam kciuki za pomyślną realizację planów:lol:
A co z Drakulcem?? Gdzie chłop dla niej??:evil_lol:

Posted

[quote name='MEGNUM']Suuuper. Fajny tatuś:) Trzymam kciuki za pomyślną realizację planów:lol:
A co z Drakulcem?? Gdzie chłop dla niej??:evil_lol:
Drakulec ma problema czy chce Francuza czy gorącego Hiszpana:eviltong:
jak pannica podejmie już decyzję ogłosim wszem :oops:
A tatuś miotu M ...hmmm cóż mogę powiedzieć mniam, mniam;)