Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='akard']Nie pamiętam czy pokazywałam Wam te zdjecia wcześniej ale to jedne z moich ulubionych cudnie dumne ......przepieknie sie prezentuja.....przepieknie:loveu: [quote name='akard']Wybaczcie jakość zdjątek ale jeszcze się nie naumiałam obsł. aparaciku...a tak bardzo chciałam je miec w tej galerii:p jak konie w galopie.......tez extra..... [quote name='akard']A na koniec poranna seria Mamoooooooooooooooooooooooooooooooo:placz: wróć!!! Jak nie przyjdziesz to się na ciebie obrażę:eviltong: a te szalenie smieszne..i takie rozczulajace.....przytulak taki...malenienki......:loveu: [quote name='akard']Zadowolona medalistka;) :loveu: no moje gratulacje dla medlistki i za wytrzymanie tych upałow:loveu: :p Quote
akard Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Powiem Wam, ze upał był straszny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a my ieprzygotowani gdyz poprzdniego dnia padało;) Quote
akard Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ajronowa napisał(a):Gratulacje:multi: A dziękujemy, dziękujemy:):oops: Quote
akard Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Naszło mnie dzisiaj na nieco inne zdjęcia:lol: zobaczcie sami... To moje ogródkowe;) Quote
akard Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dożynki moje kofane załapały się obowiązkowo ;) Odiś gra w łapę :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Gratulacje dla Drakulca :multi: Ale on wielki :crazyeye: Moj to wcale nie rośnie chyba :placz: :evil_lol: Quote
akard Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Cześć PIKA dziękuję:) Co to znaczy, ze galeria w areszcie? Quote
Loona Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 To znaczy, że galeria zniknęła w czeluściach archiwum. Kopia zapasowa na Innym Forum ;) Quote
akard Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Loona napisał(a):To znaczy, że galeria zniknęła w czeluściach archiwum. Kopia zapasowa na Innym Forum ;) Taaak, to juz wiem, tylko dostać się tam ni jak nie mogę:placz: a raz sie udało :placz: Quote
Loona Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czemu nie możesz się dostać? Wchodzisz w google, wpisujesz p.s.i.a.k.o.s.c. i wychodzi ;) albo od razu na stronkę główną: www :) p.s.i.a.k.o.s.c. :) mojeforum :) net ;) Za :) wstawiasz kropkę i z psiejkości wyjmujesz kropki ;) Bo jak napiszę razem, to wygwiazdkuje :p Quote
Loona Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Loona napisał(a):Czemu nie możesz się dostać? Wchodzisz w google, wpisujesz p.s.i.a.k.o.s.c. i wychodzi ;) albo od razu na stronkę główną: www :) p.s.i.a.k.o.s.c. :) mojeforum :) net ;) Za :) wstawiasz kropkę i z psiejkości wyjmujesz kropki ;) Bo jak napiszę razem, to wygwiazdkuje :p Nieczytelnie napisałam... Jeszcze raz ;) wpisujesz www*psia-kosc*mojeforum*net tylko wywalasz myślnik z kości a za gwiazdkę wpisujesz kropkę ;) Quote
akard Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 mam kilka fajnych zdjątek z wczorajszej wizyty w Toruniu u Obsi:loveu: Quote
Loona Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To co się chwalisz :eviltong: Wklejaj :eviltong: Quote
akard Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Loona napisał(a):To co się chwalisz :eviltong: Wklejaj :eviltong: Już , już coś mnie oderwało od kompika ważnego zaraz już wklejam Quote
akard Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Młodzi uczestnicy Toruńskiego dogowiska Basia, Obsi, Odi Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='akard']Bashira Bashra Atheneum o jaki ładny ten krowek.......:loveu: Quote
Recommended Posts