akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Drakulec w polowie drogi do Championa Polski :multi: :multi: :multi: Oj radosc ogroomna!!!! Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Sobotnia wystawa byla dla nas podwojnie radosna. Nieopodal Leszna, w Poznaniu meszka syn Astray ORFEUSZ Czarnoksieznik z Archipelagu . Chopak jest sliczniutki, jak na szesciomiesiecznego szczeniaczka ogromny!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Kofana slodycz taka. Na zdjeciu Orfik i Draka ORFEUSZ:loveu: Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Powitalne causki:loveu: dla cioteczki Draki wspollokatorka Orfika-Beza [ Espania Saria ] Poranne zdjecia z odwiedzin Orfika Orfik lobuziak :evil_lol: Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Jeszcze raz moje pregowane sloneczk:loveu: ORFEUSZ Czarnoksieznik z Archipelagu I domwe sloneczko NIKE Magiczne Kolo Quote
Ania-shira Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Świetne fotki z wystawy i te na spacerku :loveu: :lol: :multi: Dożki śa piękne. Gratuluje zwycięstwa w wystawie :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='akard']Drakulec w polowie drogi do Championa Polski :multi: :multi: :multi: Oj radosc ogroomna!!!! GRATULUJEMY!! :multi: :multi: :multi: Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Ajronowa napisał(a):Gratki dla Drakulca:lol: Drakulec bardzo dziękuje;):oops: Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):GRATULUJEMY!! :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJEMY :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Loona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 akard napisał(a):3 czerwca pojechalam z Drakulcem na wystawe do Leszna. Kochana moja wygrala stawke zdobywajac I doskonala, CWC w porownaniu zas wywalczyla RES.CACIB :multi: Gratulacje :laola: To już drugi prawda? To jeszcze jeden i po sprawie :multi: Tylko pół roku musi minąć :roll: Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Loona napisał(a):Gratulacje :laola: To już drugi prawda? To jeszcze jeden i po sprawie :multi: Tylko pół roku musi minąć :roll: Dziękuję:loveu: :loveu: Tak już drugi :loveu: :lol: Drakulec jest w tak dobrej formie , ze jedziemy teraz mały Maraton...prawie co tydzień;) . Na jesień planujemy dzieci więc ostatni wniosek pewnie najwcześniej na wiosnę 2008 choć bardzo bym chciała wcześniej:oops: ale dzieciaki jeszcze bardziej:loveu: :loveu: Quote
simbik Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='akard']3 czerwca pojechalam z Drakulcem na wystawe do Leszna. Kochana moja wygrala stawke zdobywajac I doskonala, CWC w porownaniu zas wywalczyla RES.CACIB :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Jestem baaaaaaaaardzo szczesliwa:multi: :multi: :multi: Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:. Chyba mnie nie poznałaś :lol: jak mówiłam cześć, pewnie przez te nieszczęsne okulary których się aktualnie dochowałam (w Łodzi ich jeszcze nie miałam :roll:) . Jesteście w Krakowie ?. Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 simbik napisał(a):Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:. Chyba mnie nie poznałaś :lol: jak mówiłam cześć, pewnie przez te nieszczęsne okulary których się aktualnie dochowałam (w Łodzi ich jeszcze nie miałam :roll:) . Jesteście w Krakowie ?. Cześć:lol: . Dziękujemy bardzo:))))))!!! Wam też olbrzymie Gratulki, zreszta zaraz zawitam do Waszej galerii:oops: Nie poznałam, bynajmniej nie przez okulary tylko stres...byłam pewna, że błękity pierwsze i spokojnie sobie jechałam. Na miejscu okazało sie , ze właśnie czarna młodzież na ringu stoi:crazyeye: :crazyeye: ...więc wiesz co sie ze mną działo :roll: . W Krakowie jestem z Draką :oops: Quote
jo-jo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jeszcze raz wielkie Gratki dla Drakuli :loveu: [quote name='akard'] Ależ on wielki!! Oli myśle że Ty tym dzieciakom coś dosypywałaś, może drożdże? :evil_lol: Quote
akard Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 jo-jo napisał(a):Jeszcze raz wielkie Gratki dla Drakuli :loveu: :calus::calus::calus: Ależ on wielki!! Oli myśle że Ty tym dzieciakom coś dosypywałaś, może drożdże? :evil_lol: Przyznaję się jedynie do marcheweczki Olewko:loveu: Quote
akard Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Moje małe niespodzianki są śliczne :loveu: Już za niedługo wstawię ich zdjęcia:lol: Po za tym może nastąpić planowana zmiana kryć... opowiem wam już niedługo:oops: Quote
Ania-shira Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nie mogę się już doczekać fotek :loveu: :multi: i nowy miot :loveu: :multi: Quote
Paula&Goofi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 akard napisał(a):Moje małe niespodzianki są śliczne :loveu: Już za niedługo wstawię ich zdjęcia:lol: Po za tym może nastąpić planowana zmiana kryć... opowiem wam już niedługo:oops: Czekam na zdjęcia :loveu: Quote
akard Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Domowa sesja ogródkowa:loveu: Dzisiejszego poranka przyszedł taki dziwny pan z masziną:eviltong: do czyszczenia dozich kanap. Ponieważ dziewczynki nie widziały potrzeby musiałam zagonić je do ogródeczka:evil_lol: :evil_lol: . Oto kilka zdjątek z porannej sesyjki:oops: Moje pannice :loveu: Quote
akard Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 :roll: Zielono mi :roll: Uwielbiam tą porę roku. Teraz szybko na spotkanko...reszta zdjęć po powrocie a sporo ich:) Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Na straży :evil_lol: Łaa jakie śliczne :loveu: :loveu: Quote
Ania-shira Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tak to prawda ona jest przesliczna :loveu: :lol: :multi: Quote
akard Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Nie pamiętam czy pokazywałam Wam te zdjecia wcześniej ale to jedne z moich ulubionych Quote
Recommended Posts