Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Loona napisał(a):
Gratulacje :laola: Drakulec jest śliczna, czego innego można się było spodziewać? :)

Kochana bardzo Ci dziękuję za te cudowne słowa.
Draki pokonała swoją największą rywalkę i jestem tak bardzo szczęśliwa...oj to byl bardzo wzruszający moment;)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akard napisał(a):
D 70 jak dla mnie i tak czarna magia

Zazdraszczam...
moje marzenie:loveu: moze doczekam sie na 18:razz: jeszcze dwa lata:shake:
A kupowalas jakis obiektyw, czy masz podstawowy?

Posted

Ajronowa napisał(a):
Zazdraszczam...
moje marzenie:loveu: moze doczekam sie na 18:razz: jeszcze dwa lata:shake:
A kupowalas jakis obiektyw, czy masz podstawowy?

Obiektyw 18-70 cokolwiek to znaczy :oops:

Posted

akard napisał(a):
Obiektyw 18-70 cokolwiek to znaczy :oops:

To długość ogniskowej. 55 jest przyjmowana za zbliżoną do normalnego ludzkiego patrzenia, więc masz taki co trochę przybliża a trochę oddala ;)

Posted

Loona napisał(a):
To długość ogniskowej. 55 jest przyjmowana za zbliżoną do normalnego ludzkiego patrzenia, więc masz taki co trochę przybliża a trochę oddala ;)

Dziękuję właśnie zamierzam zaglądnąć do instrukcji i troszku się zaznajomić z posiadanym sprzętem ;)

Posted

akard napisał(a):
Dziękuję właśnie zamierzam zaglądnąć do instrukcji i troszku się zaznajomić z posiadanym sprzętem ;)

A tam, On robi zdjęcia prawie za Ciebie:lol: ystraczy only "pstryk, pstryk, pstryk" :evil_lol: :D

Posted

Pozujaca Draka:loveu:

Spacerek raczej stateczny...Towarzycho wyjątkowo zmęczone, ale nie ma się co dziwić upały straszne a nocny skończyliśmy o północy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj wtwdy się działo:shake: :shake:

Posted

Świetne fotki a te ich jęzorki sa super :loveu: a ta fotka jak 3 Czarnoksięzników stoi przy dużym patyku i czeka który z nich będzie pierwszy by zabrać zdobycz :multi: :multi:

Posted

niech szaleją pooki jeszcze moga na jesień planuję pokryć obie dziewczynki więc będą troszkę stateczniej spędzały czas, jednak jeżeli się ułoży i będą już dzieciaki to ....oj zrobi nam się tutaj tak słodziaście :loveu: :loveu: :loveu: ja się już doczekać małych bajtli nei mogę, już bym chciała jesień:eviltong:

Posted

W piatek jade w odwiedzinki do Osession do Torunia...licze na sporo Ciekawych zdjatek. jak tylko wroce uracze was nimi to juz za 2 dni:lol: ;) ;)

Posted

[quote name='akard']W piatek jade w odwiedzinki do Osession do Torunia...licze na sporo Ciekawych zdjatek. jak tylko wroce uracze was nimi to juz za 2 dni:lol: ;) ;)

A wrocisz do soboty? :cool3:
Idziemy na ten spacer? :razz:

Posted

[quote name='PIKA']A wrocisz do soboty? :cool3:
Idziemy na ten spacer? :razz:
Wrócę jak najbardziej :cool3: :cool3: :cool3: możemy się Smiało umawiać;)

Posted

PIKA napisał(a):
Ja się melduję na sobote, przy czym do 13,00 musze siedziec w domu w oczekiwaniu na żarcie dla Saby ;)

Od 9 do 12 mam w zerówce Dzień Mamy, o 12.15 spotkanie . Jest tak goraco,ze proponuję spacerek koło 16 i moze faktycznie nad dolinką

Posted

Kofani wróciłam niesamowicie szczęśliwa. Wymarzyłam sobie iż Obsession będzie przepiękna sunia bardzo podobną do Nulinki i oto sny moje javy siągają. Zapraszam na fotorelacje z odwiedzin u Ani, Przemka i Obsession. Aniu dziękuję raz jeszcze za tak ciepłe przyjecie. :calus:
Maleńka jest przepiękna:loveu: :loveu: :loveu: