akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Gdzie moj misiu :placz: :placz: :placz: Ja nei widzialem :shake: :shake: Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Zrozpaczona Drakula poszla szukac wsparcia w poszukiwaniu oblemlanego misiulca :roll: trafilo na mnie ;) Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Ania-shira napisał(a):Masz cudne Dogi Niemieckie :loveu: Na niektórych fotka są takie słodkie i jak ich nie kochać :loveu: :multi: Przez to forum i wasze piekne Dogi moja choroba na punkcie Dogów sie powieksza i jeszcze bardziej chce mieć Doga a nie moge :shake: Czekam na więcej fotek musze sie napatrzeć :multi: Bardzo dziekuje:calus:. Nawet nie wiesz jak mi milo :loveu: . Ja tez czekalam sporo czasu... czasami tak jest i nie ma na to rady...:roll: Czekalam 27 lat na pierwsza doza istotke...minelo od tego czasu 3 latka i mam 3 kofane gluciki:loveu: . Czasami warto poczekac;) Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Tak bardzo sie zapedzilam z tymi zdjeciami, ze bylabym zapomniala:mad: 19 maja miot O skonczyl 6 miesiecy.:loveu: :smilecol: :B-fly: :Rose: :Rose: :Rose: Kofane dzieciaki Wszystkiego NAJCUDOWNIEJSZEGO !!!! MIZIANKA WIELGASNEGO I KOSZYCZKA KOSTECZEK!!!:thumbs: Quote
akard Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Na dzisiejszej wystawie moj Drakulec, moja Czarna Mamba ( NIKE Magiczne Kolo) otrzymala ocene doskonala z I lokata:multi: :multi: :multi: oczywiscie wniosek na Championa Polski ( CWC ) a takze wygrala porownanie i uzyskala tytul Najlepsza Dorosla Suka w Rasie. Jestem bardzo szczesliwa i niesamowicie dumna z mojego czarnego diabelka:thumbs: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :iloveyou: Quote
Ania-shira Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :multi: :cool2: :sweetCyb: :Cool!: :klacz: Gratulacje tobie i twojej Czarnej Mambie. Tylko tak dalej :lol: Quote
akard Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Ania-shira napisał(a)::multi: :cool2: :sweetCyb: :Cool!: :klacz: Gratulacje tobie i twojej Czarnej Mambie. Tylko tak dalej :lol: Ojej jak milo bardzo dziekujemy :calus: :calus: Quote
PIKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 akard napisał(a):Od dzisiaj powinnam nazywać Odiego Pan Szmatka....strasznie je zjada:mad: :mad: łoboooziak mój Moj sie powinien nazywac na torebka (foliowa) :evil_lol: akard napisał(a):Na dzisiejszej wystawie moj Drakulec, moja Czarna Mamba ( NIKE Magiczne Kolo) otrzymala ocene doskonala z I lokata:multi: :multi: :multi: oczywiscie wniosek na Championa Polski ( CWC ) a takze wygrala porownanie i uzyskala tytul Najlepsza Dorosla Suka w Rasie. Jestem bardzo szczesliwa i niesamowicie dumna z mojego czarnego diabelka:thumbs: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :iloveyou: GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Kiedy my się wreszcie na jakiś spacerek umowimy? :roll: Quote
akard Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 PIKA napisał(a):Moj sie powinien nazywac na torebka (foliowa) :evil_lol: GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Kiedy my się wreszcie na jakiś spacerek umowimy? :roll: bardzo dziekuje:)))) A jesli chodzi o spacerek proponowalabym sobote, zblizajaca sie o dziwo jest jeszcze wolna ;) Quote
akard Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Troszkę zdjęć dzieciaków NUli ORGANZA Czarnoksiężnik z Archipelagu Quote
akard Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Porównanie Draka - Kamira z którego z tytułem Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie wychodzi zwycięsko Draka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania-shira Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akard napisał(a):A tuti cała Trójca To zdjęcie jest rozbrajające tak słodko się patrzą :loveu: :multi: Bomba fotka aż się znów rozczuliłam no nie one takie kochane :multi: :cool2: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akard napisał(a):Porównanie Draka - Kamira z którego z tytułem Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie wychodzi zwycięsko Draka:loveu: :loveu: :loveu: Gratulacje....... fiu fiu fiu........gratuluje i zycze dalszych sukcesów... Quote
Paula&Goofi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Gratulacje! Zawsze podziwiałam dogi :) A twoje są wręcz Cudne ! Pozdrawiam! P.S. Zapraszam do mojej galerii :) Quote
niunia32 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akard napisał(a):Na dzisiejszej wystawie moj Drakulec, moja Czarna Mamba ( NIKE Magiczne Kolo) otrzymala ocene doskonala z I lokata:multi: :multi: :multi: oczywiscie wniosek na Championa Polski ( CWC ) a takze wygrala porownanie i uzyskala tytul Najlepsza Dorosla Suka w Rasie. Jestem bardzo szczesliwa i niesamowicie dumna z mojego czarnego diabelka:thumbs: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :iloveyou: gratulacje ogromne!!!! a zdjęcia i historyjka z misiem bardzo fajna :) kochane masz te dogi :loveu: Quote
Ajronowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akard napisał(a):Na dzisiejszej wystawie moj Drakulec, moja Czarna Mamba ( NIKE Magiczne Kolo) otrzymala ocene doskonala z I lokata:multi: :multi: :multi: oczywiscie wniosek na Championa Polski ( CWC ) a takze wygrala porownanie i uzyskala tytul Najlepsza Dorosla Suka w Rasie. Jestem bardzo szczesliwa i niesamowicie dumna z mojego czarnego diabelka:thumbs: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :iloveyou: Gratulacje!:) Gratuluje rowniez nowego sprzętu fotograficznego:multi: Czy to Nikon? Quote
akard Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Ajronowa napisał(a):Gratulacje!:) Gratuluje rowniez nowego sprzętu fotograficznego:multi: Czy to Nikon? Asz Ti łobuzie Nikon ;) :loveu: Dziękuję wszystkim za gratulki :multi: :multi: :multi: Quote
Ajronowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akard napisał(a):Asz Ti łobuzie Nikon ;) :loveu: Dziękuję wszystkim za gratulki :multi: :multi: :multi: D 70? D 50? 80? a moze 200?:eviltong: Quote
Loona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akard napisał(a):Na dzisiejszej wystawie moj Drakulec, moja Czarna Mamba ( NIKE Magiczne Kolo) otrzymala ocene doskonala z I lokata:multi: :multi: :multi: oczywiscie wniosek na Championa Polski ( CWC ) a takze wygrala porownanie i uzyskala tytul Najlepsza Dorosla Suka w Rasie. Jestem bardzo szczesliwa i niesamowicie dumna z mojego czarnego diabelka:thumbs: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :iloveyou: Gratulacje :laola: Drakulec jest śliczna, czego innego można się było spodziewać? :) Quote
akard Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Ajronowa napisał(a):D 70? D 50? 80? a moze 200?:eviltong: D 70 jak dla mnie i tak czarna magia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts