akard Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Przygotowywując się do przyjęcia dzieciaków pod daszek zaczęłam szukać domku. Pierwsze wyprawy zakończyły się niepowodzeniem:shake: dzisiejsza jednak dała mi wiarę w ludzi:loveu: i w to, że jest szansa by szalona kobieta majaca normalną rodzinę (z trójka;) ;) dożków) wynajęła domek!! Teraz drugie trudne zadanie przede mną...przekonać Tz-ta,że dom jest naprawdę sooper ( a jest) i podpisać umowę najmu z pełną akceptacją:lol: Quote
anea Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 gratuluje :) a gdzie ten domek jesli mozna spytac ?? (tzn miasto czy kompletna wies) Quote
akard Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 anea napisał(a):gratuluje :) a gdzie ten domek jesli mozna spytac ?? (tzn miasto czy kompletna wies) Jest środek nocy...Odi dał troszkę w kość...postanowiłam nie czekajac na zdanie Tz-ta i wynając jutro domek;) . Jest obok lasu Kabackiego...jeszcze miasto:multi: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 KUDłATE przyszło sie przywitac do magicznej krainy ogromniastych doziów ;-).... no wiesz moja droga nie wiem czy ODI to taki maluszek hehehe .....;-) piekne psioki .naprawde......swego czasu spotykalismy czesto młodego doga arlekina ....chyba tak sie to fachowo nazywa....na spacerkach ....bawił sie z Zuzanka i wycierał zaslinione fafle w jej futerko ....bleee ale była obklejona ehehhe ....potem gdzies zniknał .juz rok jak go nie widziałam ..nazywał sie TORN ;-) pozdrowionka kochani!!! Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .....tak temat typu dziecko i pies jest zawsze wdziecznym tematem do focenia ;-) heheeh ......fajnie tam moc zabrac psioka do pracy nie ? heeh ja tez moge co zreszta widac u mnie w galerii ;-) .tylko nie mamy tak ładnej kanapy;-) Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .malenstwa ;-) heehheh z ktorej strony te malenstwa ;-) eheheh Gratulujemy CHAMPIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Loona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 akard napisał(a):Jest środek nocy...Odi dał troszkę w kość...postanowiłam nie czekajac na zdanie Tz-ta i wynając jutro domek;) . Jest obok lasu Kabackiego...jeszcze miasto:multi: Gorzej jak Cię TZ przeprowadzi a sam zostanie tu gdzie teraz mieszkacie :evil_lol: Quote
akard Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 niom...hihi jeszcze się to może różnie skończyć... Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Idziemy pobiegać moze znoooof uda się przyłapać doże stadko na czymś ciekawym...hih:eviltong: Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dużo niestety nei mam i jakościowo kiepsko( coś mi aparacik odmawia współpracy!!!!!!) Ale te zdjęcia dobrze obrazują co się na naszych spacerkach dzieje a właściwie co wyprawiają moje dożki:evil_lol: Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 na konec tak obfitej relacji:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam jednego chopca co ucha zgubił:crazyeye: :niewiem: biegusiem zasowam po nowy aparacik i postaram sie od dzisiaj robić kukunie zdjątka:megagrin: :megagrin: Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Od dzisiaj powinnam nazywać Odiego Pan Szmatka....strasznie je zjada:mad: :mad: łoboooziak mój Quote
marzenna79 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witaj akard !!! :multi::multi::multi::multi: Przychodzę z rewizytą do Was.:loveu::loveu::loveu::loveu: :Rose: Śliczne pieski, gratuluję.:loveu::multi: A Twój nick jest rewelacyjny, ;) brzmi jak lek na serce... :cool3: Proszę wymiziaj swoje "małe" , rozrabiające pociechy ode mnie.:loveu: Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.:hand: :buzi: Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 hello!!! jaka słodka fotka :) :loveu: miłego weekendu kochana Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Diekuje Wam kofane za cieple slowa:loveu: :loveu: Dzisiejszego poranka postawilam sie mojemu poprzedniemu aparacikowi i poszlam szybkim biegiem po nowy aparacik i oto efekt dzisiejszej sesyjki na Polach ;) Na zdjeciu Odi i moje kofane ludzkie dziecko:loveu: juz bieeeeeeegne Staramy sie stanac...bardzo sie... Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 To juz ostatnie zdjatka z dzisiejszej wyprawy Quote
Ania-shira Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Masz cudne Dogi Niemieckie :loveu: Na niektórych fotka są takie słodkie i jak ich nie kochać :loveu: :multi: Przez to forum i wasze piekne Dogi moja choroba na punkcie Dogów sie powieksza i jeszcze bardziej chce mieć Doga a nie moge :shake: Czekam na więcej fotek musze sie napatrzeć :multi: Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 I co teraz powiesz????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ania-shira Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Świetne fotki i boska historyjka. Jeszcze jeszcze :multi: :multi: Quote
akard Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 schowalem sie z misiem :evil_lol: ciekawe czy ktos mnie znajdzie :eviltong: Quote
Recommended Posts