Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przygotowywując się do przyjęcia dzieciaków pod daszek zaczęłam szukać domku. Pierwsze wyprawy zakończyły się niepowodzeniem:shake: dzisiejsza jednak dała mi wiarę w ludzi:loveu: i w to, że jest szansa by szalona kobieta majaca normalną rodzinę (z trójka;) ;) dożków) wynajęła domek!!
Teraz drugie trudne zadanie przede mną...przekonać Tz-ta,że dom jest naprawdę sooper ( a jest) i podpisać umowę najmu z pełną akceptacją:lol:

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anea napisał(a):
gratuluje :) a gdzie ten domek jesli mozna spytac ?? (tzn miasto czy kompletna wies)

Jest środek nocy...Odi dał troszkę w kość...postanowiłam nie czekajac na zdanie Tz-ta i wynając jutro domek;) . Jest obok lasu Kabackiego...jeszcze miasto:multi:

Posted

KUDłATE przyszło sie przywitac do magicznej krainy ogromniastych doziów ;-).... no wiesz moja droga nie wiem czy ODI to taki maluszek hehehe .....;-) piekne psioki .naprawde......swego czasu spotykalismy czesto młodego doga arlekina ....chyba tak sie to fachowo nazywa....na spacerkach ....bawił sie z Zuzanka i wycierał zaslinione fafle w jej futerko ....bleee ale była obklejona ehehhe ....potem gdzies zniknał .juz rok jak go nie widziałam ..nazywał sie TORN ;-)
pozdrowionka kochani!!!

Posted

.....tak temat typu dziecko i pies jest zawsze wdziecznym tematem do focenia ;-) heheeh

......fajnie tam moc zabrac psioka do pracy nie ? heeh ja tez moge co zreszta widac u mnie w galerii ;-) .tylko nie mamy tak ładnej kanapy;-)

Posted

akard napisał(a):
Jest środek nocy...Odi dał troszkę w kość...postanowiłam nie czekajac na zdanie Tz-ta i wynając jutro domek;) . Jest obok lasu Kabackiego...jeszcze miasto:multi:

Gorzej jak Cię TZ przeprowadzi a sam zostanie tu gdzie teraz mieszkacie :evil_lol:

Posted

dużo niestety nei mam i jakościowo kiepsko( coś mi aparacik odmawia współpracy!!!!!!)
Ale te zdjęcia dobrze obrazują co się na naszych spacerkach dzieje a właściwie co wyprawiają moje dożki:evil_lol:

Posted

na konec tak obfitej relacji:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam jednego chopca co ucha zgubił:crazyeye: :niewiem:

biegusiem zasowam po nowy aparacik i postaram sie od dzisiaj robić kukunie zdjątka:megagrin: :megagrin:

Posted

Witaj akard !!! :multi::multi::multi::multi:
Przychodzę z rewizytą do Was.:loveu::loveu::loveu::loveu:
:Rose:
Śliczne pieski, gratuluję.:loveu::multi:
A Twój nick jest rewelacyjny, ;) brzmi jak lek na serce... :cool3:
Proszę wymiziaj swoje "małe" , rozrabiające pociechy ode mnie.:loveu:
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.:hand: :buzi:

Posted

Diekuje Wam kofane za cieple slowa:loveu: :loveu:
Dzisiejszego poranka postawilam sie mojemu poprzedniemu aparacikowi i poszlam szybkim biegiem po nowy aparacik i oto efekt dzisiejszej sesyjki na Polach ;)

Na zdjeciu Odi i moje kofane ludzkie dziecko:loveu:

juz bieeeeeeegne

Staramy sie stanac...bardzo sie...

Posted

Masz cudne Dogi Niemieckie :loveu: Na niektórych fotka są takie słodkie i jak ich nie kochać :loveu: :multi: Przez to forum i wasze piekne Dogi moja choroba na punkcie Dogów sie powieksza i jeszcze bardziej chce mieć Doga a nie moge :shake: Czekam na więcej fotek musze sie napatrzeć :multi: