akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Loona napisał(a):Wiadomo, psie miejsce jest na kanapie :evil_lol: Fila ma swoją prywatną kanapę na której nikt nie siada ;) To kanapa u mnie w pracy...w domku mają swoje, ale uwielbiają jak z nimi siadam:loveu: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ćwiczące maluszki :multi: Z serii dziecko i dog(i):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Nasz spacerkowa opiekunka Nulinka:loveu: I 7 miesięczny podrostek ODI pieszczoszek:loveu: Quote
Loona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 akard napisał(a):To kanapa u mnie w pracy...w domku mają swoje, ale uwielbiają jak z nimi siadam:loveu: Gdzie Ty kobieto pracujesz, że nie dość, że konia pozwalają ze sobą wziąć to jeszcze kanapę mu dają :evil_lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Loona napisał(a):Gdzie Ty kobieto pracujesz, że nie dość, że konia pozwalają ze sobą wziąć to jeszcze kanapę mu dają :evil_lol: A mam sobie taką milunią robotkę :evil_lol: :evil_lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Popołudnie spędziliśmy na lenistwie ogródkowo balkonowym :lol: niestety zapomnialam aparatu z pracy a o kom.przypomniałam sobie troszkę późno....nio ale kilka foteczek mam I wypatrująca Romea Draka Quote
Ania-shira Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Fotki są fajne szczególnie jak razem stoją na ogródku balkonowym :lol: Quote
moon_light Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='akard']Popołudnie spędziliśmy na lenistwie ogródkowo balkonowym :lol: niestety zapomnialam aparatu z pracy a o kom.przypomniałam sobie troszkę późno....nio ale kilka foteczek mam Kochana moja :loveu: Jakie obróżki nowe hohoho laseczki się stroją:) ps. A cóż to się stało, ze płotek w ogródku ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 moon_light napisał(a):Kochana moja :loveu: Jakie obróżki nowe hohoho laseczki się stroją:) ps. A cóż to się stało, ze płotek w ogródku ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nei tylko laseczki, pan dog też niczego sobie w nowej obróżce popyla:evil_lol: :evil_lol: Dostały kofanie Nula jak skończyła CH.Pl, Drakulec na 2 urodzinki a Odi sie załapał ( jak to facet):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Płotek zas jest sposobem na trafkę.... Quote
PIKA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Akard czy Ty trzymasz to swoje towarzystwo w mieszkaniu? Tak pytam, bo mnie się w glowe pukają, ze do mieszkania w bloku wzięłam drugiego o to duzego psa :lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 PIKA napisał(a):Akard czy Ty trzymasz to swoje towarzystwo w mieszkaniu? Tak pytam, bo mnie się w glowe pukają, ze do mieszkania w bloku wzięłam drugiego o to duzego psa :lol: Niom w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: a zdradzajac rąbek tajemnicy nie mam jeszcze pełnego przewidzianego składu:shake: :shake: Quote
Loona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 akard napisał(a):nie mam jeszcze pełnego przewidzianego składu:shake: :shake: Że się rodzina jeszcze powiększy? :evil_lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Loona napisał(a):Że się rodzina jeszcze powiększy? :evil_lol: Ciiii ;) wszystko powiem juz neidługo:loveu: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ale te Twoje piesie pięknie wyglądają za czymś/ kimś :loveu: :loveu: to czekamy z niecierpliwością na kolejne info :) buuuzka Quote
Loona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 akard napisał(a):Ciiii ;) wszystko powiem juz neidługo:loveu: Normalnie jakbym u Natalii w galerce była :evil_lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 i tylko doopki chciały pokazać :evil_lol: :evil_lol: łobuziary:mad: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Loona napisał(a):Normalnie jakbym u Natalii w galerce była :evil_lol: Niom Natalka czekala bardzo długo...( ale jakie ma cudoooooo teraz<, poezja) ja też troszkę poczekam, ale jaka niespodzianka bedzie wielka:multi: Quote
PIKA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 akard napisał(a):Niom w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: a zdradzajac rąbek tajemnicy nie mam jeszcze pełnego przewidzianego składu:shake: :shake: Dobra to teraz jak ktoś mi sie puknie w glowe to pokarze mu Twoja Galerię :evil_lol: Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Kofana przyjmuję wszystko na klatę :evil_lol: :evil_lol: a każdego zagubionego moje dożki .....;) więc pokazuj śmiało Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 W serduchu miejsca wiele, tylko w avatarku mało;) Quote
akard Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 za mundurem panny sznurem:loveu: :loveu: u mnie za serduchem i nie tylko panny ;) Quote
Loona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 akard napisał(a):Niom Natalka czekala bardzo długo...( ale jakie ma cudoooooo teraz<, poezja) ja też troszkę poczekam, ale jaka niespodzianka bedzie wielka:multi: Chodziło mi raczej o tą tajemniczość :eviltong: Quote
akard Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Loona napisał(a):Chodziło mi raczej o tą tajemniczość :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :errrr: Quote
Recommended Posts