Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Loona napisał(a):
Wiadomo, psie miejsce jest na kanapie :evil_lol: Fila ma swoją prywatną kanapę na której nikt nie siada ;)

To kanapa u mnie w pracy...w domku mają swoje, ale uwielbiają jak z nimi siadam:loveu:

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akard napisał(a):
To kanapa u mnie w pracy...w domku mają swoje, ale uwielbiają jak z nimi siadam:loveu:

Gdzie Ty kobieto pracujesz, że nie dość, że konia pozwalają ze sobą wziąć to jeszcze kanapę mu dają :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Gdzie Ty kobieto pracujesz, że nie dość, że konia pozwalają ze sobą wziąć to jeszcze kanapę mu dają :evil_lol:

A mam sobie taką milunią robotkę :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Popołudnie spędziliśmy na lenistwie ogródkowo balkonowym :lol: niestety zapomnialam aparatu z pracy a o kom.przypomniałam sobie troszkę późno....nio ale kilka foteczek mam

I wypatrująca Romea Draka

Posted

[quote name='akard']Popołudnie spędziliśmy na lenistwie ogródkowo balkonowym :lol: niestety zapomnialam aparatu z pracy a o kom.przypomniałam sobie troszkę późno....nio ale kilka foteczek mam

Kochana moja :loveu: Jakie obróżki nowe hohoho laseczki się stroją:)

ps. A cóż to się stało, ze płotek w ogródku ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Kochana moja :loveu: Jakie obróżki nowe hohoho laseczki się stroją:)

ps. A cóż to się stało, ze płotek w ogródku ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nei tylko laseczki, pan dog też niczego sobie w nowej obróżce popyla:evil_lol: :evil_lol:
Dostały kofanie Nula jak skończyła CH.Pl, Drakulec na 2 urodzinki a Odi sie załapał ( jak to facet):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Płotek zas jest sposobem na trafkę....

Posted

Akard czy Ty trzymasz to swoje towarzystwo w mieszkaniu?
Tak pytam, bo mnie się w glowe pukają, ze do mieszkania w bloku wzięłam drugiego o to duzego psa :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Akard czy Ty trzymasz to swoje towarzystwo w mieszkaniu?
Tak pytam, bo mnie się w glowe pukają, ze do mieszkania w bloku wzięłam drugiego o to duzego psa :lol:

Niom w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: a zdradzajac rąbek tajemnicy nie mam jeszcze pełnego przewidzianego składu:shake: :shake:

Posted

Loona napisał(a):
Normalnie jakbym u Natalii w galerce była :evil_lol:

Niom Natalka czekala bardzo długo...( ale jakie ma cudoooooo teraz<, poezja) ja też troszkę poczekam, ale jaka niespodzianka bedzie wielka:multi:

Posted

akard napisał(a):
Niom w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: a zdradzajac rąbek tajemnicy nie mam jeszcze pełnego przewidzianego składu:shake: :shake:

Dobra to teraz jak ktoś mi sie puknie w glowe to pokarze mu Twoja Galerię :evil_lol:

Posted

akard napisał(a):
Niom Natalka czekala bardzo długo...( ale jakie ma cudoooooo teraz<, poezja) ja też troszkę poczekam, ale jaka niespodzianka bedzie wielka:multi:

Chodziło mi raczej o tą tajemniczość :eviltong: