akard Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Moje male słoneczko:loveu: Biłem sobie na spacerku i bardzo mnie korciło czo ta moja panciunia ma na talerzyku... Dziewczynki maja cieczki a my ..kozystaliśmy sobie ze słoneczka:evil_lol: :evil_lol: Quote
akard Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Wędzone, wędzone, dużoooooo wędzonego:multi: Quote
akard Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Czarna Mamba wyłamała się ze wspólnego papu...ale wędzonka nei pogardziła:evil_lol: Quote
akard Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 2 dziewczynki z cieczka w domku to dla mnie zawiele.:shake: :shake: ..poszedłem odpocząć:eviltong: Quote
PIKA Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 akard napisał(a):A na koniec kolacja moich konikow z lotu ptaka:evil_lol: ale rewelacyjne stojaki :evil_lol: Ze ja na to nie wpadlam :roll: Quote
PIKA Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 akard napisał(a):A na koniec kolacja moich konikow z lotu ptaka:evil_lol: Ale rewelacyjen stojaki :multi: Ze ja na cos takiego nie wpadlam :shake::evil_lol: Quote
akard Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 PIKA napisał(a):Ale rewelacyjen stojaki :multi: Ze ja na cos takiego nie wpadlam :shake::evil_lol: Nom, puszeczki dzielnie pełnia role stojaczków:loveu: Quote
akard Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Nie ma moich zdjec dzisiejszych albo pojawiaja sie i znikaja ...jak muzin na pasach:mad: Quote
PIKA Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 akard napisał(a):Nie ma moich zdjec dzisiejszych albo pojawiaja sie i znikaja ...jak muzin na pasach:mad: ja u siebie mam to samo :roll: Quote
akard Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Pierwsza wizyta u Notariusza..znając mnie nei ostatnia:) Quote
akard Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 W oczekiwaniu na pancinke:loveu: Wędzone papu ( moje dogi uwielbiają wędzonkę) Draka odizolowala sie nam od żółtków:eviltong: Quote
akard Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Padlismy po spacerku, wszamali sniadanko( o 13) ateraz grzecznie idziemy lulu :) Quote
MEGNUM Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 A dlaczego ja dopiero dzisiaj odkryłam Waszą galeryjkę. Witajcie kochani:) Zdjęcia cudne:loveu: Quote
akard Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 MEGNUM napisał(a):A dlaczego ja dopiero dzisiaj odkryłam Waszą galeryjkę. Witajcie kochani:) Zdjęcia cudne:loveu: Witaj Megnum:multi: :multi: To teraz zapraszamy cześciej:loveu: Quote
MEGNUM Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 akard napisał(a):Witaj Megnum:multi: :multi: To teraz zapraszamy cześciej:loveu: No jasne, że będę zaglądać. Bo widzę, że tu więcej zdjęć niż u Moonka:mad: Quote
niunia32 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ale tu ma smutna minke :loveu: jak grzecznie czekaja :) :loveu: kochane psiaki :loveu: pozdrzawiamy tajfun i niunia Quote
akard Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dogo strasznie wariuje od kilku dni...nie mogę znaleźc naszych postów..:mad: nei dobrze. mam nadzieje, ze tych zdjęć nie zje:evil_lol: Głupawka:evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: tak uwielbiana przez miłośników dogów:loveu: Dumna Nula:loveu: i domowe pogaduchy z cioteczką:evil_lol: :eviltong: Quote
akard Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Mimi wariactwa na dogo, chciałam Wam coś pokazać: Oto dyskryminacja koloru moich dogów:evil_lol: :evil_lol: Łomot dla czarnej:shake: A na koniec Czarna góra:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
akard Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Przeżyłyśmy miesiąc cieczek...uf:multi: :multi: Oto dzisiejsza sesyjka, małe przygotowania do zbliżającej się wystawy w Łodzi. :loveu: Tutaj Nula udowodniła mi, że jest w całkiem niezłej formie:loveu: Quote
Recommended Posts