akard Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 moon_light napisał(a):Dla DRAKI zawsze znajdę miejsce :loveu:. :crazyeye::-o:crazyeye::-o Jaki on WIELKI !!!! Jeszcze niedawno wyskakiwały z nulinki takie kluski....:roll:... Nie tęsknisz za szczeniaczkami ??:lol: Ojjjjj, nawet nie wiesz jak bardzo, przyznam się po ciiiichu, że szukam już Nulince drugiego męźcizny:evil_lol: :loveu: moon_light napisał(a): mało Ci dogów? Mało :mad:? 2 powinny wystarczyc- a ze Ty masz 3, ja tylko jednego- oddasz mi Drake, i bedzie po rowno:eviltong:. zawsze MUSI BYC ROWNOWAGA W NATURZE:evil_lol: Oddawaj drakulka:loveu:!! Nei oddam:shake: moja Ci pannica, moja:multi: :multi: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 akard napisał(a):Ojjjjj, nawet nie wiesz jak bardzo, przyznam się po ciiiichu, że szukam już Nulince drugiego męźcizny:evil_lol: :loveu: kogo masz na oku??:lol: moze byc na PRIV:cool3: akard napisał(a): Nei oddam:shake: moja Ci pannica, moja:multi: :multi: Phi, sama wezme:eviltong: Quote
akard Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A oto jak Drakulec skomentowała tegoroczne Świeta Wielkanocne Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 akard napisał(a):A oto jak Drakulec skomentowała tegoroczne Świeta Wielkanocne wow! naumiałaś się robić kartki :cool3:? Quote
Sylvia_76 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja!!! Ja też chcę Drakulca!!! Korkosmok ostatnio chodzi struty i marudzi "kupcie mi dziewczynę, no kuuuupcie..." to przy okazji zrobisz dobry uczynek, gdy ją nam oddasz :) Quote
akard Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 moon_light napisał(a):wow! naumiałaś się robić kartki :cool3:? Bardzo się staram, to wczorajsza próba, ale Drakulca wycinała już jakiś czas temu JoJo:lol: Quote
akard Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Ja!!! Ja też chcę Drakulca!!! Korkosmok ostatnio chodzi struty i marudzi "kupcie mi dziewczynę, no kuuuupcie..." to przy okazji zrobisz dobry uczynek, gdy ją nam oddasz :) Witaj Sylvia:loveu: Postawiłyście mnie pod murem dziewczynki, ale efekt tego taki, że teraz już na bank nie oddam!!! Groziłoby to bowiem rozdarciem Drakuni na pół no a jak to tak?:shake: Quote
akard Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Czas aby przedstawić najsłodsza córeczkę Nuli - Organzę:loveu: Quote
akard Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Z utesknieniem czekam na zdjecia Olinka , Obsession oraz Orfiego:loveu: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 One mają cudowne usi, latają, klapią, żyją własnym życiem :loveu: I noski maja tlitne i łapki i ogonki i oczka :loveu: Ja chcę więcej zdjęć :loveu: Quote
akard Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dzisiaj po raz pierwszy mialam okazje sprawdzic jak wita 3 przeslodkich dozkow po ponad 36 godzinnej nieobecnosci w domku. Serio, od kiedy mam dooooozki w doomku, nigdy ich nie zostawilam samych. po 5 min zmiotly mnie:roll: Quote
Loona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Brawo, utrzymałaś się na nogach przez całe pięć minut :multi: :multi: Quote
PIKA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 uszy zyja wlasnym zyciem :loveu: [quote name='akard'] po 5 min zmiotly mnie:roll: buhaha a co bylo po 5 minutach? :cool3::evil_lol: Quote
akard Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 PIKA napisał(a): buhaha a co bylo po 5 minutach? :cool3::evil_lol: Wszystkie 3 były na mnie:loveu: a ja na podłodze:crazyeye:. Radość była ogromniasta:loveu: hihi;) Quote
Loona Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć :) Masz może jakieś zdjęcia Draki? :loveu: Śliczniasta jest, uwielbiam czarne dozie :loveu: Quote
akard Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Bylo Duuuuuuzoo Draki:loveu: teraz obie diewczynki :lol: Quote
Loona Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='akard'] :loveu: :loveu: Ja kcę taką w domu [quote name='akard'] Kiedyś na wystawie pod ringiem tak się dwa dozie bawiły :evil_lol: Słodki widok :loveu: Quote
akard Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Loona napisał(a)::loveu: :loveu: Ja kcę taką w domu Kiedyś na wystawie pod ringiem tak się dwa dozie bawiły :evil_lol: Słodki widok :loveu: Na jesien planuje pokryc Drake, moze marzenie o czarnym doziu sie spelni ;) kto wie... Quote
Recommended Posts