akard Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witajcie Kochani :loveu: Na Dogomanie zaglądam już od bardzo dawna, ale dopiero teraz naszło mnie aby dla moich Słoneczek założyć temat. Przedstawiam 3 pełnoprawnych obywateli mojej Hodowli Nulinka - ASTRAYA Grand Renessans Drakulec ( Czarna Mamba:evil_lol: )- NIKE Magiczne Koło oraz mój pierwszy chłoptaś ODI- BONJOURE Giga La Gothica Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ale superowa i piękna gromadka :loveu: :loveu: głaski dla nich pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ten czarny to Odi? :loveu: Śliczniasty, proszę o więcej zdjęć :loveu: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Loona']Ten czarny to Odi? :loveu: Śliczniasty, proszę o więcej zdjęć :loveu: Czarna to DRAKA, czyli NIKE Magiczne Koło. To moja sunia !!:loveu: hyhy Prawda, oli ??:evil_lol: Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 wow czarniksiężniki mają galerie!!! :D no to czekamy na zdjęcia... DUZO ZDJEC!!!!!!!!!!!! ;) Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 O kurczę:crazyeye: Byliśmy chwilkę na spacerku a tutaj takie przywitanie:multi: Baaardzo, baaardzo dziekujemy:loveu: jesteście Kochani Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='moon_light']Czarna to DRAKA, czyli NIKE Magiczne Koło. To moja sunia !!:loveu: hyhy Prawda, oli ??:evil_lol: I co ja biedulka mam powiedzieć??? Twoja, jak najbardziej:loveu: Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Loona']Ten czarny to Odi? :loveu: Śliczniasty, proszę o więcej zdjęć :loveu: Witaj Loona, Moonek już Ci odpowiedziała: Drakulec to czarna suczka, Odi to maluszek....(narazie), skończył właśnie 6 miesięcy:lol: A to moja Czarnoksiężniczka Draka Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 anea napisał(a):wow czarniksiężniki mają galerie!!! :D no to czekamy na zdjęcia... DUZO ZDJEC!!!!!!!!!!!! ;) Witaj Anea , coooo tam u Ciebie, tak dawno Cię nie słyszałam...ojjjj, może się jakos spotkamy? Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='niunia32']ale superowa i piękna gromadka :loveu: :loveu: głaski dla nich pozdrawiamy Tajfunek & niunia Wygłaskane, leżą i pasą brzunie:evil_lol: Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a chetnie ... niestety bez mojej psicy bo ona ostatnio jest psychicznie roztrojona ;) moze jak wroce na uczelnie to sie jakos uda bo blisko bedzie :D Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 To ja niecierpliwie czekam, a teraz idę z moim małym nie dogiem:lol: zagrać w Scrable, Buziaki...do zobaczenia:loveu: Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='akard'] :loveu: :loveu: Ja chcę czarnego dozia :loveu: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='akard'] A to moja Czarnoksiężniczka Draka MOJA !!!!! MOJA !! M-O-J-A !! Draka jest moim psem. zapamiętaj :loveu: Piękna moja:loveu: tlitna panienka:loveu: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Loona napisał(a)::loveu: :loveu: Ja chcę czarnego dozia :loveu: Jak Ci się podoba MOJA draka, to mogę dać poglaskac :lol:. Mowie Wam, oprocz tego ze jest ladna, to jeszcze mega przytulas i lobuz przy tym- taka jak lubie:loveu: Kochana istotka. Boneczek tez jest fajowy:lol:, a Nula wpatrzona w pańcię jak w obraz, więc ma innych w nosie:)- takie moje obserwacje:evil_lol: Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Nula i Odi z porannego spacerku Moja pierwsza doża miłość:loveu: To od spotkania z Nią zaczęło zmieniać się moje życie Nulinka:loveu: Quote
akard Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='bGirl']piękna :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD I my witamy cieplutko, dziękujemy za pozdrowionka:oops: Quote
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='akard'] Odi i Nula:evil_lol: a fe ! kozy z nosa jedza ;p by sie wstydzili !! :evil_lol:;) Quote
akard Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 moon_light napisał(a):a fe ! kozy z nosa jedza ;p by sie wstydzili !! :evil_lol:;) Po dzisiejszy dzień staram się odgadnąc jak to się stało, że oni oboje w tym samym czasie...:evil_lol: Quote
akard Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dostałam dzisiaj niespodziankę, ża którą bardzo dziękuję właścicielom Outsiderka:loveu: . Oto pierwsze, nigdzie nie publikowane zdjęcia jedynego żółtego synka Nulinki. OUTSIDER Czarnoksiężnik z Archipelagu 5 miesięcy:loveu: Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witaj :multi: Przylecialam zobaczyc to towarzystwo co to budzi Pańcie o 6,30 rano :evil_lol: Bo mnie zaczarowalo :loveu:.. jak to Czarnoksięzniki :loveu: moon_light napisał(a):MOJA !!!!! MOJA !! M-O-J-A !! Draka jest moim psem. zapamiętaj :loveu: Piękna moja:loveu: tlitna panienka:loveu: Przeciez Ty masz samca :mad: NIe zapominaj :mad: :eviltong: Quote
akard Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 PIKA napisał(a):Witaj :multi: Przylecialam zobaczyc to towarzystwo co to budzi Pańcie o 6,30 rano :evil_lol: Bo mnie zaczarowalo :loveu:.. jak to Czarnoksięzniki :loveu: Oj budzą, budzą a jaką frajdę im sprawia moja maleńka osóbka w drzwiach sypialni...już nie mogę poudawać, że mnie nie ma. Najmniejszy szelest słyszą ...jak to Czarnoksiężnicy ;) PIKA napisał(a): Przeciez Ty masz samca :mad: NIe zapominaj :mad: :eviltong: Zanim pojawił się cudny Pan Afryka, przywłaszczyła sobie z Drakulca:placz: tylko jeszcze nie wie co ją czeka:evil_lol: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='PIKA']Przeciez Ty masz samca :mad: NIe zapominaj :mad: :eviltong: Dla DRAKI zawsze znajdę miejsce :loveu:. [quote name='akard'] OUTSIDER Czarnoksiężnik z Archipelagu 5 miesięcy:loveu: :crazyeye::-o:crazyeye::-o Jaki on WIELKI !!!! Jeszcze niedawno wyskakiwały z nulinki takie kluski....:roll:... Nie tęsknisz za szczeniaczkami ??:lol: [quote name='akard']Zanim pojawił się cudny Pan Afryka, obkradła mnie z Drakulca:placz: Mało Ci dogów? Mało :mad:? 2 powinny wystarczyc- a ze Ty masz 3, ja tylko jednego- oddasz mi Drake, i bedzie po rowno:eviltong:. zawsze MUSI BYC ROWNOWAGA W NATURZE:evil_lol: Oddawaj drakulka:loveu:!! Quote
Recommended Posts