Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zachary napisał(a):
Mingo grzeje doopkę przy grzejniku a jego kumpelka obgryza drzwi...Ładny przykład daje ta Zosia Mingusiowi;)...

może i z drzwiami to zły przykład:(
ale za to jak ostatnio rozmawiałam z Pauliną to powiedziała mi, że Mingo gdy patrzy jak Zosia zaczyna wariować na śniegu to sam dostaje ochoty by radośnie z Zosią pobrykać:)) czyli- chłopaczek się otwiera:)

Posted

zachary napisał(a):
Mam nadzieję,że Zosia będzie się nim czule opiekować i całkiem go otworzy na człowieka, chociaż ona sama walczy z tęsknotą za kiyoshi...

jak to się mówi.....każdy ma swoje demony....
Zosia na pewno będzie opiekować się Mingo, z jej tęsknotą jest ponoć coraz lepiej...mam nadzieje, że wkrótce Mingo uwierzy, że skoro Zosia chce i lubi być głaskana- to on też może:D
Chciałabym też jakieś zdjęcie lub filmik jak Zosia i Mingo razem bawiać się na podwórku. Muszę Paulinę poprosić;)

Posted

wieści:
Mingolubi z zośka biegać po ogródku ożywiła go troszke apetyt dalej mu dopisuje już tak często nie lezy w swoim legowisku teraz więcej zwiedza pozdrawiam

Posted

u mingusia wszystko ok zmienia się tzn reaguje na swoje imie chętnie wychodzi na spacer i nawet przychodzi żeby go pogłaskać zosia dobrze na niego działa oby tylko się nie nauczył od niej drapać w drzwi

Posted

[quote name='piescofajnyjest']hihihi:) od Zosi to ma tylko przejmowac dobre nawyki.....;)[/QUOTE]

popieram;) :)
mam jeszcze pytanie- czy zamierzanie w najbliższym czasie Mingulca wykastrować?

Posted

o mingusiu wszystko ok fajny i szalony piesek po ogródku tak biega i szaleje że szok duża poprawa nie ma znim żadnych problemów daje się głaskać przychodzi sam po spacerku do domu naprawde super piesek pozdrawiamy