Nilsson Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Zofija napisał(a):jak moja immieniczka jest podobna do mnie to się chłopak rozkręci;) To jestem pewna:Cool!: Quote
kiyoshi Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 zaglądam do Migusia, a przy okazji (wybaczcie...) zapraszam na bazarek dla Zosi, dużo biżuterii, ciuszków, książek...może coś wpadnie Wam w oko;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239816-Wielkanocne-ozdoby-ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-ciuszki-dla-Zosi-do-24-02-2013-godz-22-00 Quote
zachary Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Mingo grzeje doopkę przy grzejniku a jego kumpelka obgryza drzwi...Ładny przykład daje ta Zosia Mingusiowi;)... Quote
kiyoshi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 zachary napisał(a):Mingo grzeje doopkę przy grzejniku a jego kumpelka obgryza drzwi...Ładny przykład daje ta Zosia Mingusiowi;)... może i z drzwiami to zły przykład:( ale za to jak ostatnio rozmawiałam z Pauliną to powiedziała mi, że Mingo gdy patrzy jak Zosia zaczyna wariować na śniegu to sam dostaje ochoty by radośnie z Zosią pobrykać:)) czyli- chłopaczek się otwiera:) Quote
zachary Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Mam nadzieję,że Zosia będzie się nim czule opiekować i całkiem go otworzy na człowieka, chociaż ona sama walczy z tęsknotą za kiyoshi... Quote
kiyoshi Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 zachary napisał(a):Mam nadzieję,że Zosia będzie się nim czule opiekować i całkiem go otworzy na człowieka, chociaż ona sama walczy z tęsknotą za kiyoshi... jak to się mówi.....każdy ma swoje demony.... Zosia na pewno będzie opiekować się Mingo, z jej tęsknotą jest ponoć coraz lepiej...mam nadzieje, że wkrótce Mingo uwierzy, że skoro Zosia chce i lubi być głaskana- to on też może:D Chciałabym też jakieś zdjęcie lub filmik jak Zosia i Mingo razem bawiać się na podwórku. Muszę Paulinę poprosić;) Quote
Zofija Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 wieści: Mingolubi z zośka biegać po ogródku ożywiła go troszke apetyt dalej mu dopisuje już tak często nie lezy w swoim legowisku teraz więcej zwiedza pozdrawiam Quote
zachary Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ooooo, fruwający Mingo! Super! To zupełnie coś odmiennego od leżącego, skulonego, wystraszonego dropiatego psiaczka... Quote
Nilsson Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Czy ktoś może Mingusia grosikiem wesprzeć.Brakuje deklaracji.Prosimy;) Quote
Zofija Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 u mingusia wszystko ok zmienia się tzn reaguje na swoje imie chętnie wychodzi na spacer i nawet przychodzi żeby go pogłaskać zosia dobrze na niego działa oby tylko się nie nauczył od niej drapać w drzwi Quote
piescofajnyjest Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 hihihi:) od Zosi to ma tylko przejmowac dobre nawyki.....;) Quote
mdk8 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 poproszę nr konta:lol: może uda mi się coś wyskrobać od czasu do czasu Quote
Nilsson Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='mdk8']poproszę nr konta:lol: może uda mi się coś wyskrobać od czasu do czasu[/QUOTE] Wysłałam na pw. Bardzooo dziękujemy.:loveu: Quote
kiyoshi Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='piescofajnyjest']hihihi:) od Zosi to ma tylko przejmowac dobre nawyki.....;)[/QUOTE] popieram;) :) mam jeszcze pytanie- czy zamierzanie w najbliższym czasie Mingulca wykastrować? Quote
mdk8 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Witam Mingusia cieplutko. W przyszłym tygodniu wesprę maluszka finansowo:lol: Quote
Zofija Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 o mingusiu wszystko ok fajny i szalony piesek po ogródku tak biega i szaleje że szok duża poprawa nie ma znim żadnych problemów daje się głaskać przychodzi sam po spacerku do domu naprawde super piesek pozdrawiamy Quote
zachary Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Nasz kochany smutaśny Mingusio. Dobrze,że się rozkręcił. Quote
Nilsson Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Zofija'] No kurcze ale z niego GOŚCIU:) Quote
Recommended Posts