kiyoshi Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Dziewczyny... mam wypatrzonego dziadeczka Dorka... Jest przekochany, staruszek/ ma więcej niż 10 lat/ i bardzo smutny. Od kilku lat w schronisku... Chciałam zapytać , o to czy składki z Mingo mozecie przenieś na niego??? Spójrzcie: http://schronisko.ustronet.pl/?204,dorek chyba najlepiej załóć mu wątek i zobaczyć ile uda się uzbierać.....:( Quote
zachary Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Zofija, czy wiesz w jaki sposób Mingo odszedł?.Sam, czy z pomocą weta?. Śpij spokojnie Mingulcu..... Niestety, oprócz już wieloletnich deklaracji, mam w tej chwili ( od września ) na samodzielnym utrzymaniu w hoteliku Rufiego. To koszt 350 zł...Nie dam rady się teraz zdeklarować na Dorka. Quote
piescofajnyjest Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 strasznie mi przykro ....biegaj szczesliwy chlopaku za TM [*] Quote
Zofija Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Zachary, byłam w stałym kontakcie z Pauliną i ustaliłyśmy, ze dopóki nie będzie cierpiał, będzie żył. Napisała do mnie na kilka dni przed jego odejściem, ze cierpi, że jest z nim coraz gorzej... Wysłała mi zdjęcia... Nie jadł nie pił... Poprosiłam ją, żeby była z nim do samego końca u weta... Mnie cieszy to, ze mieszkał w ciepłym domu, a nie w zimnym schroniskowym kojcu. To było takie małe, troszkę dzikawe, cudne, strachajło... A że odszedł, to zawsze bardzo, bardzo przykre... Quote
Zofija Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Dorek też nie zyje. Niestety..., Nazbierałam pieniążki, ale było za późno. Umarł...:((((((((((((((((((((. Wyciągnęłam na jego miejsce Czerka, ze względu na to, ze jest prawie całkiem slepy: http://schronisko.ustronet.pl/?675,czerk Quote
Zofija Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Mamy sponsora na leczeni wzroku, albo próbę odzyskania wzroku. Jeśli ktoś ma ochotę złoży się na hotelik.... Quote
Zofija Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Nie ogarniam programów: zapodaj i fotosik !!!!!!:(((( Quote
Recommended Posts