piescofajnyjest Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 no cos tak sie zrobilo.....;) Quote
Zofija Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 No cichutko. I bez zmian. Niestety nikt się nim nie interesuje. A Minguś nie lubi być brany na ręce, czy też kolana:) Quote
zachary Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 A przecież Mingo to niewielki, o cudnym umaszczeniu psiaczek...No, może z przeszłością...wycofany, trochę smutny ale to pewnie do nadrobienia we własnym, kochającym domku... Quote
Zofija Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Smutny...:) Zobacz na zdjęcie powyżej:) Quote
piescofajnyjest Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 heheheh:) taki fajny kieszonkowy psiak:) :loveu: Quote
kiyoshi Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 widziałam przez chwilę Minga, gdy byłam po Zosie u Pauliny...zobaczył mnie, ale od razu poszedł sobie w swoją stronę;) z Zosią też za bardzo nie chciał się pożegnać... widziałam jednak, że jest przygarbiony:( taki zagubiony staruszek...Paulina mówiła, że coraz częściej zdarza mu się mieć problemy z koordynacją ruchów:( Zosia ma zresztą podobnie Quote
Zofija Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Tak, jak też dostałam wiadomość od Pauliny, że Minguś coraz słabszy i ma problemy typowe dla starszych piesków. Biduś maleńki. Choć najważniejsze jest to, ze jest w domu, a nie w schronisku. Wątpię, czy ktoś go jeszcze adoptuje... Quote
zachary Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Zofija, pewnie należałoby sklonować AgaG, która kocha staruszki i zajmuje się nimi z czułoscią godną podziwu. A Mingo, tak jak Zosia, która jest już u kiyoshi, potrzebuje spokoju... Quote
Nilsson Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Cioteczki mega pilnie szukamy domowego hoteliku dla naszego psiaka.Czy może ktoś coś polecić? https://www.facebook...12132606&type=1 Quote
Selenga Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Czy przypadkiem nie za długo trwa cisza na tym wątku??? Jakieś wieści??? Quote
zachary Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Też zaglądam i czekam...ale pewnie u niego jak zwykle: chodzi,je, śpi i tyle...I zero telefonów w sprawie adopcji. Quote
Selenga Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 No to jednak trochę nie w porządku - powinny być informacje o psiaku na wątku... Nawet jeśli nikt się nie zgłasza chętny, to chociaż dobrze by było wiedzieć jak się Minguś czuje... Adopcje staruszków są trudne niestety. Quote
Zofija Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 U Mingusia bez zmian. Informacje, które dostałam od Pauliny: Minguś dobrze chodz czasami ma gorszy dzień i ma problem z koncentracją np idzie poczym uderzy w drzwi i jak długo się zależy i jak wstanie to ma taki chwiejny krok ale za to na ogrodzie wariuje Quote
Anula Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 A Mingo łyka jakieś tableteczki na stawy coś w rodzaju ArthoVetu np.Być może ma problemy z kosteczkami,kręgosłupem. Quote
Zofija Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Aniu, chyba nic nie łyka.... Porozmawiam jutro na ten temat z Pauliną... Quote
zachary Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Tu nie chodzi o "domowe diagnozowanie" ewidentnych problemów Mingo a fachowe, weterynaryjne. Może mu potrzebne calkiem inne tableteczki aniżeli na stawy?...Nie ma mozliwości zawiezienia Mingo do weta?. Quote
Zofija Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Jest możliwość i Paulina zawiezie. Natomiast same widzicie jak z finansami Mingo.... Quote
kiyoshi Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 zachary- jesteś dobrym Aniołem Mingo. Zofija - czy rozmawiałaś już z Pauliną kiedy piesek mógłby jechać??? Quote
zachary Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Ja nie żartowałam dokonując wpisu 1 kwietnia. Napisałam poważnie i odpowiedzialnie. Dzisiaj już minęły dwa tygodnie od mojej deklaracji. czy da się Mingusia zdiagnozować u dobrego weta?.Zofija, może coś już wiadomo? Quote
kiyoshi Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 zachary.....jeśli chcesz to może lepiej napisać bezpośrednio do Pauliny u której jest Mingo? mam do niej kontakt, mogę w każdej chwili wysłać maila, zadzwonić.... na pewno pojedzie z pieskiem. jak się z nią widziałam odbierając Zosie to też o Mingo dużo rozmawiałyśmy. Trudno powiedzieć czy on na coś choruje czy po prostu starzeje się, ale ma problemy z koordynacją ruchową, jest taki dosyć 'anemiczny'. W sumie, teraz myślę, że tak było 4 miesiące temu, a jak jest teraz??? szkoda, że Pauliny nie ma na wątku... Quote
Recommended Posts