Jump to content
Dogomania

ZUZIA Onkojamka z Mielca- zamieszkala w Rzeszowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Israel,
na pewno Zuzia znajdzie domek, trzeba tylko regularnie ja oglaszac. Niektore psy nie wiedziec czemu dosc dlugo czekaja na domy, ale w koncu sie udaje vide Steskniony, Nika niewidoma, ktora dzisiaj pojechala do domu az do Szczecina.

Posted

Tak mysle, czy by nie wziac Zuzi do hoteliku w Niepolomicach i stamtad szukac domu....Foksi Jagiellonce schronisko nie dawalo szans, a teraz prosze jaka krolewna :loveu: I domek juz blisko z tego co pisala Beatka ;)
Trzeba by miec ok. 20 zl za dobe :roll:

Posted

Ulenko kochana ja pomoge troche:oops:
Ja to juz nawet nic nie pisze bo mi sie plakac chce ze Ta slodziucha domku nie ma:-(
Wezmy Zuzie do hoteliku.

Posted

Zapraszam wszystkich na watek Foksi Jagiellonki oraz Mawiego, ktorzy odzywaja wlasnie w hoteliku w Niepolomicach. W schronisku nie mialy zadnych szans.

Alaa, mysle, ze przez wakacje mozna by uzbierac na Zuzolkowy hotelikw Niepolomicach. 20 zl kosztuje doba. W wakacje bylyby moze male szanse na adopcje, a we wrzesniu moze sie cos ruszy. Mamy zatem troche czasu, zeby uzbierac na hotelik. Na start musimy miec ok. 600 zl.

Posted

Ulka18,
no to probujmy, moze sie uda, ja wplace 200 zlotych na Zuzie, to bedzie jeszcze brakowalo "tylko" 400:p
Ale miesiac szybko minie i co potem? Troche sie boje ze ciezko bedzie.

Posted

Moze byc ciezko, zapytam dziewczyny z Krakowa, jak to jest z tym hotelikiem i czy pomoglyby szukac domu dla Zuzi. Musimy miec kogos na miejscu w Krakowie.

Posted

O to byloby super, popytaj co i jak. Nie wydaje mi sie ze mozemy liczyc na pomc- sunia w schronie, ma co jesc, ma co pic, wiesz sama jak to jest.Boje sie ze po miesiacu bedzie problem a ja nie moge wiecej przeznaczyc na Zuzie niz 200 w miesiacu- mam jeszcze inne bidy :-(