Jump to content
Dogomania

ZUZIA Onkojamka z Mielca- zamieszkala w Rzeszowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam info:
W zasadzie to mowi wszystko:lol:

Mi³oœæ kwitnie, obie panie s¹ w sobie zakochane i sporo jest ju¿ dowodów tej mi³oœci (lizanie, nadryzanie, drapanie za uszkiem, g³adusianie po brzusiu). Zuzia by³a na pierwszym spacerze, uœmiecha siê do mamy, jest pogodna i jak mama okreœ³a " nie ta sama" , nawet troche figlarna - a tak siê ba³am...

Posted

Wszystkie cioteczki, ktore widzialy Zuzolke, na pewno potwierdza, ze juz w schronisku byla kochana i niezwykla, a co dopiero we wlasnym domu :multi: Ja bym okreslila Zuzie imieniem Zuzia Przylepa :iloveyou:
Kamien z serca :mdleje: martwilam sie jak minie pierwsza noc ;)

Posted

Alaa,
mamy pomysl na pierwsza sunie, ktora moglaby pojsc do hoteliku na tymczas. To szczeniak MEGA (patrz watek mielecki ogolny na pwp).

Czekamy na zdjecia naszej Zuzienki.

Posted

Maile trafily do spamu i dopiero teraz znalazlem:

Zuzia w nowym domku

Zuzia na poczatku nie wiedziala za bardzo co sie wokol niej dzieje :)

Zuzia zadowolona :)

No wreszcie, przeciez od rana nic nie jadlam! :evil_lol:

Zuzia zwiedza nowy dom

Zaraz chyba pierwsza kolacja

Posted

To zdjecie mowi samo za siebie :multi: :multi: :multi:

Jaka Zuzia jest szczesliwa :loveu: :loveu: :loveu: Tak sobie wyobrazam, jakby Zuzia trafila do mojej Mamy, mialaby pewnie tak samo :p

Alaa, podziekuje prosze od mnie i Ulki za ta Zuzina adopcje :Rose:

Posted

becia66 napisał(a):
pierwszy raz widzę uśmiechnięty pycholek Zuzolindy ...:loveu: :loveu: :loveu:
mam nadzieje ze nie ostatni :) bardzo licze na jakies informacje i zdjecia co jakis czas!

Posted

Dzisiaj dostalam niezbyt pomyslne informacje, Zuzka ma problemy z oddawaniem moczu, sika raz na dzien ale za to wielka kaluze:p
Moze to stres?
Poza tym niszczy troche w domu, ale Pani dzielnie i cierpliwie probuje przywrocic Zuzke po schroniskowym zyciu do normalnosci.
Moze jutro bedzie lepiej.Przeciez Ona dopiero wszystkiego musi sie nauczyc kropeczka sliczna.

Posted

Ja bym sie nie przejmowala tym siusianiem 1 x na dzien ;)
Moja Kostaryka tez rzadko sika, a juz w obcym miejscu to juz w ogole (rekord 3 dni podczas ubieglorocznych wakacji).

Niszczenie w domu to pewnie wychodzacy stres, poza tym Zuzia nie wie, ze nie wolno tego robic. Nikt jej chyba tego nie uczyl do tej pory.
Do psa, ktory byl ponad rok w schronisku trzeba miec duuuuuuuuuzo cierpliwosci. Bedzie dobrze :kciuki:

Posted

Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zuzka sie odblokowala i na wieczornym spacerze wykonala 4 razy siku i 1 raz kooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj poranny spacer- rowniez sukces.
No to byloby chyba z gorki..................ufffffffffffffffffffffffffff nie spalam wczoraj za dobrze:razz:
Boi sie mezczyzn, chowa sie za Pani i pomrukuje.
Zasypia z Pania W LOZKU:crazyeye: a potem Pani DELIKATNIE ja przenosi na fotel:loveu: .
Rany jak ja sie znowu ciesze.

Posted

Alaa,
tak musialo byc :multi: :multi: :multi:
Zuzolek to madra dziewczynka, w ostatnich dniach miala troche zmian, stresu, ale widac sie odblokowala :p Nauczy sie, ze sio i ko robi sie na spacerku, na pewno sie nauczy :fadein:

Z tym zasypianiem to normalnie jak dzieckiem, ktore zasypia z mama,
a potem jest przenoszone do łóżeczka :eviltong: Cudnie trafila Zuzolka nasza kochana :loveu:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z Panią naszej Zuzolindy :lol: :lol: .
Faktycznie była przerażona tym wypróżnianiem suni, wychodziła z nią kilkanaście razy w ciągu dnia i nic, dopiero wieczorem 2 dni pod rząd nasza Zuzka zalewała mieszkanie :evil_lol: . I odkąd pani wyprowadziła małą na długiej smyczce rozprężajce - Zuzka od razu wiedziała co ma robić...:evil_lol:
Dzisiaj szalała już z innymi pieskami na spacerku i Pani twierdzi że jest radosna i szczęsliwa i zapewniała mnie kilka razy żeby sie o nią nie martwić
bo sunia czuje się u niej cudownie. Bała się tylko że zjadla dzisiaj niedużo, ale syn Pani uprzedzał, że mama ma tendencję do przekarmiania...
Pani prosiła podziekować jeszcze raz wszystkim za Zuzolka :loveu: :loveu: .
Mam adres i zaproszenie do odwiedzin - oczywiście skwapliwie skorzystam w przyszłym tygodniu i uwiecznię chwilę szczęścia naszej Zuzolindy.:loveu:

Posted

Aha, najbardziej mnie Pani rozbawila kiedy to załatwianie ,,sprawy''
przez Zuzę w domu tłumaczyła tym, że pewnie nieregularnie była wyprowadzana na wybieg...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Beciu, dzieki za wiadomosc o Zuzolindzie :p
Z tym wybiegiem to tez sie usmialam :crazyeye: Zuzia od ponad roku
w ogole nie opuszczala boksu biedulka :shake: Gdzie tam w Mielcu wybieg....gdyby bylo mniej psow, to oczywiscie byloby miejsce na wybieg.

Ciesze sie, ze Zuzia tak dobrze trafila. I ze ciocia Becia ma zaproszenie do odwiedzin :loveu: