Reno2001 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bardzo się cieszę ze szczęścia Zuzy. Aga, bardzo mi przykro... To zawsze nas zaskakuje... Quote
Kam Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 bardzo się cieszę, że Zuzia ma DOM :loveu: Ulka, dla Sissi <'> Quote
jotpeg Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ogromnie mi przykro, ze Sissi... czy to samochod? Quote
Ulka18 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 W tym smutnym dniu wiadomosc o domku dla Zuzi to naprawde dla mnie i Ulki wielka pociecha, dziekujemy Ci Aluu :calus: :buzi: Sorry za zasmiecanie watku Zuzi :modla: Ale jak zaczelam, to winna jestem wyjasnienie.... [SIZE="1"]W ubiegla srode jak tylko wrocilam z pracy, Ulka czekala na mnie, zeby pojechac do weta z Sissi, bo ta slabiej sie czula. Znam swoja kotke, widzialam od razu, ze jest nieswoja. Pojechalysmy do weta, miala 39,7 st, dostala antybiotyk, jakies witaminy, w sumie 3 zastrzyki. Spala do czwarktu nad ranem, potem wyszla i juz nie wrocila...szukalismy jej od czwartkowego wieczora i jak kamien w wode. Okazalo sie po przepytaniu okolicy, ze miesiac temu odszedl za TM kocur sasiadki (w ciagu jednego dnia - mial goraczke, dreszcze). Obeszlismy laki, pola, wszystkich sasiadow, obdzwonilismy pozostalych. Dzisiaj w poludnie przyszla sasiadka za plotu, ze u niej z kolei byla inna sasiadka (z nia graniczaca) i opowiadala jaka miala nieprzyjemna sprawe, bo znalazla czarnego kotka w obrozce na swoim podworku. Okazalo sie, ze to nasza Sissi. Ta Pani ja pochowala u siebie na podworku w czwartek wieczorem pod drzewem, pod ktorym spoczywaja jej zwierzaki. A jej maz, ktorego pytalismy nic o tym nie wiedzial. Pytalam Theriona, to moglo byc i zatrucie, i FiV, i wirusowe zapalenie otrzewnej. Na te dwie ostatnie choroby nie ma niestety szczepionki ani lekarstwa. Gdyby to byly te choroby, to nie byloby dla Sissi ratunku :shake: Quote
Alaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :-( :-( :-( Nie wiem co powiedziec.................. Quote
San_(jagodowa:) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [LEFT]Strasznie się cieszę z powodu Zuzi:loveu: I bardzo współczuję z powodu Sissi...:-( [*] [/LEFT] Quote
Ulka18 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Alaa, napisz prosze na kiedy naszykowac Zuzie. Trzeba by poinformowac p.kierownika. Cioteczki, dziekuje Wam za pocieszenie i cieple slowa po odejsciu mojej Sissi ... Quote
Alaa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ulka18, czekam na info od mojej Agnieszki, jak cos bedzie wiadomo to dam znac. Ale ja sie raduje od wczoraj:multi: Quote
Becia66 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Zuzolinda ma swój domek ...:multi: :multi: :multi: :loveu: :multi: ...gęba mi się śmieje :lol: :lol: Quote
Alaa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dzisiaj jest ten dzien:multi: Zuzia wychodzi ze schronu tralalalalallla :lol: Dzwonilam wczoraj do Kierownika, dziewczynka bedzie przygotowana, prosilam Age zeby zabrala aparat i zrobila pare zdjec, jak ja sie ciesze!!!!!!!!!Zwlaszcza ze o takim domu moglam tylko marzyc. To sa dobrzy znajomi mojej kolezanki, bede miala na biezaco info i w ogole to tak sobie mysle, ze moze ktoras Kolezanka Dogomaniaczka pojechalaby do Niechobrza na wycieczke? Niedrogo, mila Pani, warto zobaczyc, moze to jest tymczas dla kolejnej mieleckiej biedy? Quote
Reno2001 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 tak, tak szukajcie następnej bidulki na hotelik :multi: . A może bedzie miała też tyle szczęścia co Zuzia :loveu: ??? Zuziu, wszystkiego naj w nowym domku! Co za radość: wczoraj Laura, dziś Zuza. Serce rosnie :p :p :p ! Quote
Ulka18 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Alaa napisał(a):Dzisiaj jest ten dzien:multi: To sa dobrzy znajomi mojej kolezanki, bede miala na biezaco info i w ogole to tak sobie mysle, ze moze ktoras Kolezanka Dogomaniaczka pojechalaby do Niechobrza na wycieczke? Niedrogo, mila Pani, warto zobaczyc, moze to jest tymczas dla kolejnej mieleckiej biedy? Alaa, ale super wiadomosc :multi: :multi: :multi: Bedziemy czekac na zdjecia Zuzolindy :p I chetnie wybierzemy sie z Ulka do Niechobrza, zeby Zuziolka zobaczyc. A cioteczki z Rzeszowa na pewno tez sie wybiora chetnie w odwiedziny. Quote
Alaa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ulka18, Zuzia bedzie u Babci w Rzeszowie,ja myslalam zeby zobaczyc jak wyglada Pieseczkowo - tak na przyszlosc;) A Pani Babcia to Mama Pani Jadzi z Pieseczkowa. Quote
Ulka18 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Jak ta Pancia Zuziolka jest z Rzeszowa, to cioteczki na pewno wpadna do niej na kawke :p zeby zobaczyc jak sie mieszka Zuzince. Alaa, czy Aga bedzie miala ze soba aparat fotograficzny z opcja filmowania? Bardzo mi potrzebny filmik skrecony o czarnym seterze, ktory jest w schronisku :modla: Quote
ewatr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Chwile mnie tu nie było a tu widze dobre wiesci o Zuzulce :multi: Quote
Ulka18 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Alaa, czy cos wiesz na temat Zuziolki? Mam nadzieje, ze wszystko jest ok. Quote
israel Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czy sa jakies szanse ze Zuzia wysle nam swoje zdjecia pod pierzynka :) Bardzo bym chcial zobaczyc :) Quote
Becia66 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jeśli w Rzeszowie Pani Zuzolka wyrazi zgodę, to chętnie zrobię sesję fotograficzną :evil_lol: :evil_lol: . Może być i pod pierzyną ...:eviltong: Quote
Alaa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zuzia w nowym domku:multi: Przed chwila skonczylam rozmawiac z moja kolezanka ktora zorganizowala transport - Rudy jeszcze raz dziekuje:loveu: - Zuzia´byla poczatkowo poteznie przestraszona, teraz juz lepiej, chodzi po mieszkaniu i zapoznaje sie z terenem, wypila dwie miseczki wody i powoli jest spokojniejsza. Jutro wizyta w "Pandzie"- dla niewtajemiczonych jest to lecznica w Rzeszowie:lol: i relacje bede zdawala na biezaco. Starsza Pani jest pelna milosci do zwierzat , wykazuje pelne zrozumienie i cierpliwosc i juz sunie kocha i w ogole bedzie dobrze - Zuzia dwa razy siku wykonala, trzeba czasu i zrozumie , ze trzeba poza domem, Starsza Pani to wszystko wie i w ogole to ja sie ze szczescia poplakalam i nadal tak cichutko sobie skucze. Pani zgode wyrazila, sesja moze byc kiedy sie beciu66 umowicie, tylko dajmy im pare dni czasu, Starsza Pani wie o psach duuuuuzo, naprawde i otoczona jest psiarami - Jej Corka prowadzi Pieseczkowo! Mam obiecane na jutro pare zdjatek , zaraz jak beda poprosze Ulke18 zeby wstawila poniewaz ja nie potrafie:oops: . Quote
israel Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zuzia w domku! Nareszcie :multi: i Pani Zuzi taka kochana - wszystko wie rozumie :) Tyle szczescia! Quote
Ulka18 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ale wspaniale wiesci.....doczekala sie Zuzia na swoj wlasny domek. Trzymam kciuki za szybka nauke zycia w normalnym domu oraz przyswojenie zasad czystosci :thumbs: Czekamy na zdjecia oraz czeste relacje z Zuzinego domu :p Quote
Recommended Posts