Ulka18 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Beciu, masz racje :fadein: Zuzia jest cichutka jak myszka, tylko patrzy tymi swoimi oczyskami, wsadza nosek w siatke i nadstawia sie, zeby ja glaskac. Ja nie slyszalam, zeby szczekala. Quote
Alaa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 O matko Dziewczyny przestancie bo mi serce peknie. http://www.pieseczkowo.prv.pl/ Quote
Alaa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Moja kolezanka juz dzwoni czy sa miejsca i od kiedy. Quote
Alaa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ulka18, podalam mojej Agnieszce Twoj nr komorki, probowala ale nie odebralas, bedzie probowac pozniej. Ona zna Pania Jadzie z Pieseczkowa, ma pare pytan odnosnie Zuzi, a ja nie wiem, co mam odpowiedziec poniewaz nie wiem:razz: Quote
Ulka18 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alaa, jak pisalam wczesniej mamy audyt w firmie i nie ma jak gadac. Panowie audytorzy wlasnie wyjechali, audyt zakonczony (nie znam wynikow niestety). Od 18. bede dostepna w domu. Quote
Alaa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Byloby miejsce dla Zuzi od 10go sierpnia. Ulka18 mam prosbe - czy moglabys skontaktowac sie z moja Agnieszka? Ona ma pare pytan , bardzo prosze, jesli tak to podam Ci na priva Jej namiary. Quote
israel Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Zuzia - przeniose Cie na pierwsza strone - moze ktos Cie zobaczy :) Ulka18 - jesli bedzie wiadomo konkretnie cos z hotelikiem bardzo prosze o PW - niestety nie zawsze mam czas sledzic watek. Quote
Becia66 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Śpij smacznie Zuzolku, ten twój wymarzony domek gdzieś czeka na ciebie :loveu: :loveu: Quote
Alaa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 No to jest tak: Mamy 50 - jotpeg 20 - israel 200 - moje - ja tez bede placic za jedzenie to pewnie wyjdzie 15kilowy worek co dwa miesiace Ulka18 cos dorzuci - w sumie nie jest zle. Poradzcie jak to zrobic - skarpete zalozyc? Ja sie na tym kurde kompletnie nie znam , nie wiem jak technicznie rozwiazac sprawe:razz: Quote
Ulka18 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Alaa, ja bym zaloazyla skarpetke na AFN pod warunkiem, ze Pieseczkowo wystawi fakture za pobyt Zuzi w DT. Tylko w ten sposob AFn sie rozlicza. Ale wtedy jest szansa, ze moze wiecej osob wplaci jakis grosik na Zuzolinde. Mialam robic bazarek, ale nie dosc, ze w pracy mlyn, ze jak wracam, to nawet nie wiem, co sie do mnie mowi, to jeszcze zaginela moja 5letnia kotka Sissi i mamy straszne zmartwienie. Nie ma jej od czwartkowego ranka. Na pewno z bazarku zebralaby sie jakas stowka :roll: Quote
Alaa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 O matko a gdzie ona bida polazla? Tak mi przykro:-( mam nadzieje ze sie szybko znajdzie.Oj Sissi Sissi gdzie Ty lazisz??????????? Quote
israel Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nie chce zapeszac ale ktos obserwuje Zuzie na allegro ;) - jesli to ktos z dogomaniakow to przyznac sie! Quote
Ulka18 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Oj, zeby to byl ktos, kto zaoferuje Zuzance dobry domek :modla: Jak tylko sprawa z Sissi sie wyjasni, biore sie za bazarek. Sorry za offa, ale chcialam pokazac moja Sissi, nie ma jej 4 dzien :shake: Ryszard bardzo teksni za Sissi, caly czas chodzi i jej szuka Quote
jotpeg Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 jakie koty-pieknoty!!! mmmmmm... Sissi z urody jak moj Micius, a Rysio wyglada na madrala co sie zowie! :loveu: :loveu: :loveu: zeby sie tylko znalazla cala i zdrowa! Quote
Alaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dziewczyny z Rzeszowa bardzo prosze o pomoc w zabraniu Zuzi ze schronu i przewiezienie Jej do DT. Probowalam sie dodzwonic do Beci66 ale nie odbiera, Beciu daj znac jak wrocisz;) Ja nie moge poniewaz jestem za daleko, mianowicie oddalona od Rzeszowa jestem o 800 km:evil_lol: . Bardzo prosze, tymczas bedzie czekal na Zuzke od 8go sierpnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Zuzia Ma Domek Staly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kurde sama w to nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otoz bierze Zuzie Mama Domu Tymczasowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani mieszka w Rzeszowie, ma 74 lata i jest rzeska i pelna zycia. W razie czego DT wezmie Zuzie do siebie gdyby odpukac cos sie stalo! Mam fragmenty korespondencji ale nie chce cytowac bo nie wiem czy tak wypada, w kazdym razie jest wspaniale, zawsze mozna w Rzeszowie sprawdzic ten domek, poza tym moja kolezanka ze Zw. K. rowniez patroluje sprawe. W zwiazku z tym zadzwonilam do Pana Kierownika Skowrona i poprosilam zeby Zuzki NIKOMU nie wydawal - bo wiecie, licho nie spi hihih a teraz Zuzka bedzie przytulanka fajnej Babci:multi: Sponsoruje transport oraz wyprawke, dziekuje Wam za chec pomocy i co - szukamy nowej mieleckiej bidy na tymczas w Pieseczkowie? Quote
israel Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Zawsze wierzylem ze ktos zakocha sie w Zuzi :) Kochana Zuziu - zycze Ci duzo szczescia w nowym domku! Nowy domku - bardzo dziekuje :Rose: p.s. czy zdjac allegro Zuzi? Quote
Alaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 israel:lol: Ale takiego obrotu sprawy to sie nie spodziewalam. Rozne opcje bralam pod uwage ale takiej nie;) Jutro bede miala miala informacje kiedy nowi wlasciciele pojada po sunie do Mielca. Quote
Becia66 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Zuzolinda ma domek !!!:multi: :multi: :multi: Hurra !!!:multi: Jesssuu, jak ja się cieszę, tak pokochałam tę sunię :loveu: jak własną...:loveu: Alaa nie odbierałam telefonu bo mi siadł i musiałam dzisiaj kupić nowy. Jestem do dyspozycji, czy mogę jakoś pomóc ? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulka18 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Matko, to chyba moja Sissi z nieba zalatwila ten domek.... to dla mnie jedyne pocieszenie w tym smutnym dniu .... Sorry za zasmiecanie watku Zuzi, ale chcialam sie z Wami podzielic ta smutna wiadomoscia :-( [SIZE="3"]Sissi moja ukochana koteczka niestety odeszla za TM ['] ['] ['] Quote
Recommended Posts