Jump to content
Dogomania

ZUZIA Onkojamka z Mielca- zamieszkala w Rzeszowie!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Beciu, masz racje :fadein:
Zuzia jest cichutka jak myszka, tylko patrzy tymi swoimi oczyskami, wsadza nosek w siatke i nadstawia sie, zeby ja glaskac. Ja nie slyszalam, zeby szczekala.

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18, podalam mojej Agnieszce Twoj nr komorki, probowala ale nie odebralas, bedzie probowac pozniej. Ona zna Pania Jadzie z Pieseczkowa, ma pare pytan odnosnie Zuzi, a ja nie wiem, co mam odpowiedziec poniewaz nie wiem:razz:

Posted

Alaa,
jak pisalam wczesniej mamy audyt w firmie i nie ma jak gadac. Panowie audytorzy wlasnie wyjechali, audyt zakonczony (nie znam wynikow niestety).
Od 18. bede dostepna w domu.

Posted

Byloby miejsce dla Zuzi od 10go sierpnia.
Ulka18 mam prosbe - czy moglabys skontaktowac sie z moja Agnieszka? Ona ma pare pytan , bardzo prosze, jesli tak to podam Ci na priva Jej namiary.

Posted

Zuzia - przeniose Cie na pierwsza strone - moze ktos Cie zobaczy :)

Ulka18 - jesli bedzie wiadomo konkretnie cos z hotelikiem bardzo prosze o PW - niestety nie zawsze mam czas sledzic watek.

Posted

No to jest tak:
Mamy 50 - jotpeg
20 - israel
200 - moje - ja tez bede placic za jedzenie to pewnie wyjdzie 15kilowy worek co dwa miesiace
Ulka18 cos dorzuci - w sumie nie jest zle.

Poradzcie jak to zrobic - skarpete zalozyc? Ja sie na tym kurde kompletnie nie znam , nie wiem jak technicznie rozwiazac sprawe:razz:

Posted

Alaa,
ja bym zaloazyla skarpetke na AFN pod warunkiem, ze Pieseczkowo wystawi fakture za pobyt Zuzi w DT. Tylko w ten sposob AFn sie rozlicza.
Ale wtedy jest szansa, ze moze wiecej osob wplaci jakis grosik na Zuzolinde.

Mialam robic bazarek, ale nie dosc, ze w pracy mlyn, ze jak wracam, to nawet nie wiem, co sie do mnie mowi, to jeszcze zaginela moja 5letnia kotka Sissi i mamy straszne zmartwienie. Nie ma jej od czwartkowego ranka.
Na pewno z bazarku zebralaby sie jakas stowka :roll:

Posted

Oj, zeby to byl ktos, kto zaoferuje Zuzance dobry domek :modla:
Jak tylko sprawa z Sissi sie wyjasni, biore sie za bazarek.

Sorry za offa, ale chcialam pokazac moja Sissi, nie ma jej 4 dzien :shake:

Ryszard bardzo teksni za Sissi, caly czas chodzi i jej szuka

Posted

jakie koty-pieknoty!!! mmmmmm...
Sissi z urody jak moj Micius, a Rysio wyglada na madrala co sie zowie! :loveu: :loveu: :loveu:
zeby sie tylko znalazla cala i zdrowa!

Posted

Dziewczyny z Rzeszowa bardzo prosze o pomoc w zabraniu Zuzi ze schronu i przewiezienie Jej do DT.
Probowalam sie dodzwonic do Beci66 ale nie odbiera, Beciu daj znac jak wrocisz;)
Ja nie moge poniewaz jestem za daleko, mianowicie oddalona od Rzeszowa jestem o 800 km:evil_lol: . Bardzo prosze, tymczas bedzie czekal na Zuzke od 8go sierpnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kurde sama w to nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otoz bierze Zuzie Mama Domu Tymczasowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani mieszka w Rzeszowie, ma 74 lata i jest rzeska i pelna zycia. W razie czego DT wezmie Zuzie do siebie gdyby odpukac cos sie stalo!
Mam fragmenty korespondencji ale nie chce cytowac bo nie wiem czy tak wypada, w kazdym razie jest wspaniale, zawsze mozna w Rzeszowie sprawdzic ten domek, poza tym moja kolezanka ze Zw. K. rowniez patroluje sprawe. W zwiazku z tym zadzwonilam do Pana Kierownika Skowrona i poprosilam zeby Zuzki NIKOMU nie wydawal - bo wiecie, licho nie spi hihih a teraz Zuzka bedzie przytulanka fajnej Babci:multi:
Sponsoruje transport oraz wyprawke, dziekuje Wam za chec pomocy i co - szukamy nowej mieleckiej bidy na tymczas w Pieseczkowie?

Posted

Zawsze wierzylem ze ktos zakocha sie w Zuzi :)
Kochana Zuziu - zycze Ci duzo szczescia w nowym domku! Nowy domku - bardzo dziekuje :Rose:

p.s.
czy zdjac allegro Zuzi?

Posted

israel:lol:
Ale takiego obrotu sprawy to sie nie spodziewalam. Rozne opcje bralam pod uwage ale takiej nie;)
Jutro bede miala miala informacje kiedy nowi wlasciciele pojada po sunie do Mielca.

Posted

Zuzolinda ma domek !!!:multi: :multi: :multi: Hurra !!!:multi: Jesssuu, jak ja się cieszę, tak pokochałam tę sunię :loveu: jak własną...:loveu:
Alaa nie odbierałam telefonu bo mi siadł i musiałam dzisiaj kupić nowy.
Jestem do dyspozycji, czy mogę jakoś pomóc ? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Matko, to chyba moja Sissi z nieba zalatwila ten domek....
to dla mnie jedyne pocieszenie w tym smutnym dniu ....

Sorry za zasmiecanie watku Zuzi, ale chcialam sie z Wami podzielic ta smutna wiadomoscia :-(
[SIZE="3"]Sissi moja ukochana koteczka niestety odeszla za TM ['] ['] [']