Becia66 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Nikt nie zagląda do Zuzolka? :shake: Ja wiem, że sobota,sprzątanie i te rzeczy ale Zuzolek czeka czeka na domek niecierpliwie...:roll: Quote
Ulka18 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Ja nie sprzatam, ale wstawiam nowe psy do galerii...kurcze tak ich duzo :shake: a o Zuzolinie nie zapominam, to moja ulubienica :loveu: Quote
Alaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Uprzejmie prosze o wspanialy dom dla wspanialej Zuzi:loveu: Quote
Becia66 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zuzka wita wszystkich w niedzielny, słoneczny poranek...:lol: Quote
jotpeg Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 proponuje sprobowac allegro apiat' ale z nowym textem. Moge jutro cos napisac. Quote
israel Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Witam, stara aukcja Zuzi juz sie skonczyla. Tez uwazam ze potrzebny jest nowy tekst. Jezeli mam wystawic z nowym tekstem prosze o kontakt. dziekuje i pozdrawiam p.s. Zuzia w gore :) Quote
jotpeg Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Israel, bardzo prosze wystam jeszcze aukcje :oops: ja nie posluguje sie allegro, ale moge sprobowac pomoc, piszac nowy tekst. Quote
paros Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zuzia, tak jak inne sunie z Mielca, mają moje ogłoszenia w necie :lol: Kiedy znajdę trochę czasu to podam na zbiorczym wątku ich imiona i linki do ogłoszeń:roll: Może przyda się mój tekścik o Zuzi :lol: podaję link do jednego z ogłoszeń Zuzia czeka na ...... Quote
israel Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Paros moim zdaniem tekst jest dobry ale moze jotpeg zechce cos zmienic. Jotpeg jesli cos zdecydujesz przyslij mi, prosze, pw. Chcialbym Zuzoline wystawic jeszcze dzis - jutro wracam b. pozno i moglbym robic to dopiero w nocy. dziekuje i pozdrawiam Quote
Becia66 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jotpeg musisz koniecznie coś zmienić :lol: .Pamiętam jak twój tekst o Tosi z Orzechowców kładł wszystkich czytających na kolana. Telefony rozdzwoniły się w te pędy i Tośka szybko znalazła domek mimo swej ułomności. Mam wielką nadzieję, że Zuzce też się uda...:multi: Quote
Ulka18 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Jotpeg pisze pieknie :loveu: Mam nadzieje, ze o Zuzi tez napisze :modla: A Israel wystawi Panne Zuzanne :modla: A ten tekst z ogloszen to wpis ze strony, a tam sa tylko ogolne informacje o psach, nie ma zadnych wzruszajacych tekstow, bo nie ma miejsca. Staram sie wpisywac w galerii najistotniejsze wiadomosci. Quote
Becia66 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zuzolek niecierpliwie czeka na wzruszający tekścik o sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Sama chętnie sie dowie, jak to tam z nią było...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jotpeg Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 boshe; odpowiedzialnosc mnie przygniotla po takich recenzjach, dziekuje, ludzie, ale i tak mysle, ze to wszystko kwestia dobrych zdjec (a takie, dzieki Ulce, mamy) i szczescia... a paros wymyslila fajny tekst z madrym zakonczeniem - mozna by dawac na zmiane, raz jeden, raz drugi... a wiec zaczynamy: Nie znacie mojej historii. Byc moze moja mama była zawsze na lańcuchu, a kiedy sie urodzilłam, nie bardzo bylo wiadomo, co ze mną zrobic. Byc może nie zdążono mnie utopic, bo taki jest tradycyjny sposób pozbycia się niechcianych szczeniąt. Nie wiem. A moze bylo zupelnie inaczej; bylam ślicznym, puchatym stworkiem, idealnym na prezent urodzinowy... Nie należy dawac takich prezentów. Kiedy dorosłam, i okazalo się, że nie jestem ani owczarkiem, ani małą psinką, moi państwo pojechali gdzieś za miasto, na wieś. Bylam zachwycona, tyle biegania! Niestety, oni wrócili do domu, ktory kiedys byl mój, ja - już nie. Zostawili. Porzucili. Na wsi nikt mnie nie chciał, wszędzie były już psy. Bałam sie okropnie, bylam glodna, zmęczona, chcialo mi się pic, ale nikt nie chciał pomoc. Wreszcie zabrano mnie do miejsca, zwanego przez ludzi schroniskiem. Bardzo sie boję, ze zostane tu na zawsze. A ja tak tęsknie za dotykiem ręki, ręki mojego człowieka... Przychodzą ludzie, ale wybierają inne psy. Bo, chociaż bardzo sie staram, nie rzucam się w oczy, ot, jeszcze jeden kundelek. Dlatego ten list. Pomóżcie!!! Zuzia, bo tak w schronisku nazwano suczkę, ma zaledwie 18 miesiecy. Jest zdrowa, zaszczepiona, wysterylizowana. Nie jest duzym psem, raczej krępa, o niezwyklej urodzie owczarka na krotkich lapach. Jest spokojna i lagodna, bardzo przyjacielska. Nie jest juz szczeniakiem, ale jest mloda - jeszcze wszystkiego moze sie nauczyc, przywiazac i pokochac nowy dom. Zalezy nam na znalezieniu jej dobrego domu, poniewaz okazuje niezwykla radosc i przywiazanie do czlowieka. Quote
ewatr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jotpeg fajnie piszesz :lol: ten tekst mozna po małych przerobkach wykorzystać dla innych poszukiwaczy domów ;) co zamierzam uczynić :evil_lol: Quote
jotpeg Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 bardzo prosze - z takim tez zamiarem opublikowalam go na watku, kto potrzebuje - niech bierze. Albo prosze PW do mnie z konkretnym zamowieniem i linkiem do psiaka. Quote
ewatr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jotpeg napisał(a):bardzo prosze - z takim tez zamiarem opublikowalam go na watku, kto potrzebuje - niech bierze. Albo prosze PW do mnie z konkretnym zamowieniem i linkiem do psiaka. zapamiętam i na pewno sie odezwę :multi: /bo ja takich ładnych tekstów pisac nie umiem :shake: nie dala Bozia talentu niestety :eviltong: / Quote
Reno2001 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ewatr napisał(a): /bo ja takich ładnych tekstów pisac nie umiem :shake: nie dala Bozia talentu niestety :eviltong: / No,to niestety jak u mnie :cool3: . Moje allegro są raczej takie standardowe,choć w przyszłości obiecuję poprawę i bardziej się przyłożę :oops: . Albo zwrócę sie o pomoc do specjalistów :evil_lol: :evil_lol: ! Quote
jotpeg Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 israel napisał(a): Chcialbym Zuzoline wystawic jeszcze dzis - jutro wracam b. pozno i moglbym robic to dopiero w nocy. Israel, przepraszam, ale wczoraj z kolei ja bylam w pracy do 1 w nocy :shake: dlatego dopiero dzis... Kochani, chodzi o to, zeby poruszyc serca; prywatnie nie lubie wyciskaczy lez, ale odkad odkrylam, ze wlasnie to dziala - wykorzystuje. Quote
Ulka18 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Jotpeg, pieknie napisalas jak zwykle :loveu: :loveu: :loveu: Dziekujemy w imieniu Zuzolinki :Rose: Ewatr, fakt bozia talentu nie dala :evil_lol: :evil_lol: ale za to robimy dosc dobre zdjecia i tez robimy aukcje. Wiec jakos wszyscy doskonale sie uzupelniamy. Jotpeg pisze, my pstrykamy, Israel wystawia aukcje Zuzi. I zeby tylko TEN DOMEK sie znalazl. Quote
israel Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Witam, dzis ruszyla nowa, calkowicie odmieniona aukcja Zuzi :) Zawdzieczamy to dogomaniaczce jotpeg :multi: tu link do aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=195713505 Quote
San_(jagodowa:) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [LEFT]Jotpeg :modla::modla::modla: [/LEFT] Quote
Ulka18 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Israel, piekna aukcja :loveu: Tekst rzeczywiscie powalajacy i naprawde dziala :roll: na wyobraznie, dzieki Jotpeg :Rose: Quote
jotpeg Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 najwazniejsze, zeby zadzialalo. zaciskam kciuki. zdjecia chwytajace za serce :loveu: aukcja - super! :-o :p zeby tylko szczescie dopisalo! Quote
Recommended Posts