Jump to content
Dogomania

ZUZIA Onkojamka z Mielca- zamieszkala w Rzeszowie!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
stara aukcja Zuzi juz sie skonczyla. Tez uwazam ze potrzebny jest nowy tekst. Jezeli mam wystawic z nowym tekstem prosze o kontakt.
dziekuje i pozdrawiam

p.s.
Zuzia w gore :)

Posted

Zuzia, tak jak inne sunie z Mielca, mają moje ogłoszenia w necie :lol: Kiedy znajdę trochę czasu to podam na zbiorczym wątku ich imiona i linki do ogłoszeń:roll:

Może przyda się mój tekścik o Zuzi :lol: podaję link do jednego z ogłoszeń
Zuzia czeka na ......

Posted

Paros moim zdaniem tekst jest dobry ale moze jotpeg zechce cos zmienic.
Jotpeg jesli cos zdecydujesz przyslij mi, prosze, pw.
Chcialbym Zuzoline wystawic jeszcze dzis - jutro wracam b. pozno i moglbym robic to dopiero w nocy.
dziekuje i pozdrawiam

Posted

Jotpeg musisz koniecznie coś zmienić :lol: .Pamiętam jak twój tekst o Tosi z Orzechowców kładł wszystkich czytających na kolana. Telefony rozdzwoniły się w te pędy i Tośka szybko znalazła domek mimo swej ułomności. Mam wielką nadzieję, że Zuzce też się uda...:multi:

Posted

Jotpeg pisze pieknie :loveu: Mam nadzieje, ze o Zuzi tez napisze :modla:
A Israel wystawi Panne Zuzanne :modla:

A ten tekst z ogloszen to wpis ze strony, a tam sa tylko ogolne informacje o psach, nie ma zadnych wzruszajacych tekstow, bo nie ma miejsca. Staram sie wpisywac w galerii najistotniejsze wiadomosci.

Posted

Zuzolek niecierpliwie czeka na wzruszający tekścik o sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Sama chętnie sie dowie, jak to tam z nią było...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

boshe; odpowiedzialnosc mnie przygniotla po takich recenzjach, dziekuje, ludzie, ale i tak mysle, ze to wszystko kwestia dobrych zdjec (a takie, dzieki Ulce, mamy) i szczescia... a paros wymyslila fajny tekst z madrym zakonczeniem - mozna by dawac na zmiane, raz jeden, raz drugi...

a wiec zaczynamy:

Nie znacie mojej historii. Byc moze moja mama była zawsze na lańcuchu, a kiedy sie urodzilłam, nie bardzo bylo wiadomo, co ze mną zrobic. Byc może nie zdążono mnie utopic, bo taki jest tradycyjny sposób pozbycia się niechcianych szczeniąt. Nie wiem. A moze bylo zupelnie inaczej; bylam ślicznym, puchatym stworkiem, idealnym na prezent urodzinowy... Nie należy dawac takich prezentów. Kiedy dorosłam, i okazalo się, że nie jestem ani owczarkiem, ani małą psinką, moi państwo pojechali gdzieś za miasto, na wieś. Bylam zachwycona, tyle biegania! Niestety, oni wrócili do domu, ktory kiedys byl mój, ja - już nie. Zostawili. Porzucili. Na wsi nikt mnie nie chciał, wszędzie były już psy. Bałam sie okropnie, bylam glodna, zmęczona, chcialo mi się pic, ale nikt nie chciał pomoc. Wreszcie zabrano mnie do miejsca, zwanego przez ludzi schroniskiem. Bardzo sie boję, ze zostane tu na zawsze. A ja tak tęsknie za dotykiem ręki, ręki mojego człowieka... Przychodzą ludzie, ale wybierają inne psy. Bo, chociaż bardzo sie staram, nie rzucam się w oczy, ot, jeszcze jeden kundelek. Dlatego ten list. Pomóżcie!!!
Zuzia, bo tak w schronisku nazwano suczkę, ma zaledwie 18 miesiecy. Jest zdrowa, zaszczepiona, wysterylizowana. Nie jest duzym psem, raczej krępa, o niezwyklej urodzie owczarka na krotkich lapach. Jest spokojna i lagodna, bardzo przyjacielska. Nie jest juz szczeniakiem, ale jest mloda - jeszcze wszystkiego moze sie nauczyc, przywiazac i pokochac nowy dom. Zalezy nam na znalezieniu jej dobrego domu, poniewaz okazuje niezwykla radosc i przywiazanie do czlowieka.

Posted

Jotpeg fajnie piszesz :lol: ten tekst mozna po małych przerobkach wykorzystać dla innych poszukiwaczy domów ;) co zamierzam uczynić :evil_lol:

Posted

bardzo prosze - z takim tez zamiarem opublikowalam go na watku, kto potrzebuje - niech bierze. Albo prosze PW do mnie z konkretnym zamowieniem i linkiem do psiaka.

Posted

jotpeg napisał(a):
bardzo prosze - z takim tez zamiarem opublikowalam go na watku, kto potrzebuje - niech bierze. Albo prosze PW do mnie z konkretnym zamowieniem i linkiem do psiaka.

zapamiętam i na pewno sie odezwę :multi:

/bo ja takich ładnych tekstów pisac nie umiem :shake:
nie dala Bozia talentu niestety :eviltong: /

Posted

ewatr napisał(a):

/bo ja takich ładnych tekstów pisac nie umiem :shake:
nie dala Bozia talentu niestety :eviltong: /

No,to niestety jak u mnie :cool3: .

Moje allegro są raczej takie standardowe,choć w przyszłości obiecuję poprawę i bardziej się przyłożę :oops: .
Albo zwrócę sie o pomoc do specjalistów :evil_lol: :evil_lol: !

Posted

israel napisał(a):

Chcialbym Zuzoline wystawic jeszcze dzis - jutro wracam b. pozno i moglbym robic to dopiero w nocy.

Israel, przepraszam, ale wczoraj z kolei ja bylam w pracy do 1 w nocy :shake: dlatego dopiero dzis...

Kochani, chodzi o to, zeby poruszyc serca; prywatnie nie lubie wyciskaczy lez, ale odkad odkrylam, ze wlasnie to dziala - wykorzystuje.

Posted

Jotpeg, pieknie napisalas jak zwykle :loveu: :loveu: :loveu:
Dziekujemy w imieniu Zuzolinki :Rose:

Ewatr, fakt bozia talentu nie dala :evil_lol: :evil_lol: ale za to robimy dosc dobre zdjecia i tez robimy aukcje. Wiec jakos wszyscy doskonale sie uzupelniamy. Jotpeg pisze, my pstrykamy, Israel wystawia aukcje Zuzi.
I zeby tylko TEN DOMEK sie znalazl.